Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Záhada strašidelného středověkého hradu, honička s nebezpečnými piráty nebo výprava do fascinujícího světa dinosaurů. To vše zažijete s neohroženou trojicí kamarádů! Kuba, Petr a Zuzka se na útěku před nepřátelskou partou náhle ocitnou v minulosti, kde prožívají nejedno dobrodružství. Musí si poradit s hromadou obtížných situací, vyřešit podivná tajemství a hlavně se v minulosti neztratit. Podaří se jim to?

Scénář
Ladislav Csurma
Art
Ladislav Csurma
Obálka
Ladislav Csurma
Lettering
Ladislav Csurma, Dagmar Hajdajová
Překlad
Ivo Hejcman
Redakce
Andrea Brázdová, Ladislav Csurma, Dagmar Hajdajová, Jiří Matoušek
Žánry
dětský, dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-2661-259-9 (CPress (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
170 x 243 mm
Tisk
barevný
Váha
526 g
Stran
112
Cena
269 Kč
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš14.12.2020 07:36Tajemství starého domu
    Parádna, krásna vec. A v mojom prípade i dojemná, pretože som na slovenskom origináli v 90-tych rokoch vyrastal. V r. 2018 príbehy od Ladislava Csurmu prevzalo české vydavateľstvo Albatros, on ich nanovo prekreslil (vizuálne teda ide o čosi predsa len dosť iné, než bolo v 90. rokoch), pekne to zabalil do knižky s tvrdou väzbou, pridali sa detailné zákulisné záverečné informácie o histórii ako tohto konkrétneho komiksu, tak o jeho autorovi a mne zostáva skonštatovať snáď len to, že som hrdým vlastníkom tohto výnimočného projektu. A opatrne dúfam v pokračovanie.
  • Multiverzum
    Multiverzum29.7.2019 09:52Tajemství starého domu
    Pestré, hravé a pri listovaní a samotnom čítaní som bol dojatý. Tento komiks patril kedysi k pilierom môjho detstva a Albatrosu patrí veľkým písmom napísané ĎAKUJEM.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/ladislav-csurma-tajemstvi-stareho-domu/
  • Lenny
    Lenny mecenáš7.7.2018 14:27Tajemství starého domu
    Tak tohle se opravdu nepovedlo, úplně zbytečný remake.
    Více na: http://www.youtube.com/watch?v=M9WJWUEMU_E
  • Ter
    Ter5.6.2018 18:24Tajemství starého domu
    Mám už slovenské vydanie na formáte A4 a na kvalitnom papieri. Nakoľko však autor u nás sám vydal iba prvé dva príbehy z tých troch, ktoré v tejto knihe sú, som si to kúpil. Spracovanie inak rovnaké/pekné až na ten zbytočne veľký okraj, ktorý na tomto zmenšenom formáte škodí ešte viac. Vidno, že sa autor za takmer tridsať rokov poriadne vykreslil, pretože jeho nové verzie kvalitou kresby úplne zatieňujú pôvodné komiksy z konca 80-tych rokov. Keď u nás vyšli v rokoch 2014 a 2015 prvé dva zošity, autor sľuboval 12-dielnu sériu, ktorá mala obsahovať aj nové komiksy. Škoda, že sa mu to nepodarilo naplniť (uvítal by som aspoň ešte renovované "Severné Kovbojsko". Dúfam, že sa náklad tejto knižky rozpredá, aby to autora motivovalo k ďalšej jeho skvelej tvorbe! :)
12321