Desky zadní
Ukázka
Ukázka

+ 4 další ukázky

Koupit
KDO BY TO BYL ŘEKL, ŽE SE Z 18LETÉHO MANÍKA MŮŽE STÁT OPRAVDOVÝ SUPERHRDINA?

David Lizewski do toto šel - a poté, co prošel intenzivním tréninkem od holčiny s černým páskem známé jako Zabijačka, si Lizewski vysloužil ostruhy pod svým superhrdinským jménem Nářez. Společně se Zabijačkou vyrazil do boje proti mafii... a vyhrál. Ale žádné vítězství není zadarmo.

Zabijačka je teď ve vězení a Nářez musí vystoupit ze svého vlastního stínu, aby stanul v čele demoralizovaného týmu bojovníků proti zločinu Věčná spravedlnost - a to zrovna v době, kdy byli superhrdinové postaveni mimo zákon. Nářez musí udržet skupinu pohromadě, zrovna když se z exilu vrací děsivý mafiánský boss Rocco Genovese s grandiózním plánem na spojení zločineckých famílií celého východního pobřeží Ameriky.

Což asi není zrovna nejlepší doba pro to, aby se Dave zamiloval. Jenže díky své opravdové, upřímné a fajn přítelkyni si začíná uvědomovat, že život je možná víc než jen boj se zločinem.

Bude mít Nářez koule všechno zachránit, i když ho Zabijačka zrovna nemůže srovnat do latě?

Obsahuje sešity série Kick-Ass 3 #1-8

Scénář
Mark Millar
Art
Steve McNiven, John Romita Jr.
Ink
Steve McNiven, Tom Palmer
Barvy
Peter Doherty, Michael Kelleher, Dave McCaig, Ive Svorcina, Dean White
Obálka
John Romita Jr.
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jakub D. Kočí
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-628-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 13 mm
Tisk
barevný
Váha
640 g
Stran
232
Cena
499 Kč
Originál
Kick-Ass 3 (Icon Comics, 2014)
  • perak
    perak4.8.2023 18:33Kick-Ass 3: Nářez 3
    Finální jízda sakra nadprůměrné série, po které se mi bude stýskat. Byl jsem hodně zvědav, jak Millar k závěru přistoupí, a byl jsem celkem překvapen - tohle zakončení mi k Millarovi nesedí. Ne, že by bylo špatné, ale nějak se mi ke zbylému vyznění série nehodí. Ale to je jen malé povzdechnutí nad jinak nádherně chutném dortu plném nadsázky, akce a syrového násilí. A samozřejmě super kresby.
  • Fort
    Fort28.8.2021 09:35Kick-Ass 3: Nářez 3
    Zbyli mi i po dočtení nějaké zuby v dásních, tak dobrý. Klasický scénář, kdy se Zabijačka drží v první půlce knihy stranou, aby to v té druhé pořádně nakopla. Důstojné pokračování, které každou další obracenou stránkou graduje do nevyhnutelného konce.
  • davefa
    davefa28.4.2021 23:10Kick-Ass 3: Nářez 3
    Stále nadprůměr, ale z celé série mě paradoxně závěr bavil nejméně. Nebýt linky se Zabijačkou, určitě by to bylo horší. Rozhodně ale oceňuji, že se relativně všechno rozjeté uzavře a jedná se tak o opravdové finále bez větších nedostatků.
  • Palebras
    Palebras9.2.2021 15:49Kick-Ass 3: Nářez 3
    Mark Millar posílá naposledy do boje své věrné bojovníky se zločinem a já hned v úvodu konstatuji, že se jedná o naprosto důstojné a hlavně parádní zakončení. Po trochu drsnějším a hlavně brutálnějším druhém dílu, jsem měl mírné obavy, zda-li se Millar neutrhne ze řetězu ještě více a nenaservíruje nám totální jatka. Opak je pravdou a čtenář tak dostává o mnohem komornější zakončení, než se mohlo po druhém dílu zdát, avšak ani v nejmenším to ničemu nevadí a příběh od začátku až do samého konce letí rychlostí vystřeleného projektilu, vstříc svému zakončení a to vše dávkované v parádním tempu, bez zbytečných vytáček a kompromisů. Pokud zmiňuji menší míru brutalismu, než v případě druhého dílu, nenechte se zmást. I závěrečný díl je řádně syrový, akční a krvavý, ale pojatý celkově v daleko klidnějším tempu, namixovaný vkusnými komickými situacemi a hláškami. S celkovým zakončením jsem byl naprosto spokojen a rozhodně bych nic neměnil. Tak jako mi v prvním Kick-Ass přišla kresba Romity nezajímavá, po přečtení všech čtyř dílů musím říct, že jeho kresba má něco do sebe a určitě ji teď vnímám úplně jinak. Rozhodně má koule a všechny usekané končetiny, ustřelené palice a vytrhané střeva vypadaly skvěle a i díky ní, jsem si Kick-Ass hodně oblíbil. Byla to parádní kulervoucí jízda, která měla grády a rozhodně ji doporučuji všem. Bezkompromisní plný počet!
  • Netorack
    Netorack16.12.2020 11:26Kick-Ass 3: Nářez 3
    Příjemná oddechovka, v odlehčeném duchu nám tady lítají zuby, vnitřnosti a další obvyklé i méně obvyklé části těla. Dlužno dodat, že tahounem je zde především Zabijačka, která tak titulního hrdinu upozaďuje. Není to žádné umění, ale za přečtení rozhodně stojí. Z tetralogie pro mě trochu vyčnívá Zabijačka a KA3. Dávám všem kníhám čtyři hvězdy, aby se nehádaly. // stejný komentář pro všechny díly
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš16.2.2020 16:13Kick-Ass 3: Nářez 3
    V úvodu bych se zaměřil na konec, který jsem malinko nechtěl a neočekával -spoiler-, osobně jsem čekal v průběhu čtení, že nářez umře, resp. Že umřou oba, i zabijačka. Když jsem viděl, kde na konci stojí fízlové, došlo mi, že stojí na špatném místě, ale i tak jsem si říkal, že by to MOZNA nemuselo vyjít (a Vic Genovese se třeba pochlapi), zatímco u nařeže jsem nečekal, že je izolován... ;) No, nic, happy end spolu s rádoby filmovým koncem a scénou navíc, která mi přišla úplně zbytečná. ;) konec - spoileru - Příběh je opět výborně vymyšlený a celý se uzavře, což je fajn vzhledem k ukončení série. Tenhle díl je určitě min humornej, za to víc řekněme dramatickej (někdo zmínil punishera, ano... Trochu to tak vypada, i koncept lebek a hnát tomu nasvedcuje), některé nápady jsou opět super. Ze zabijacky v lochu udělali overpowered bosse, což mě v prvotní chvíli donutilo odvzdychnout si, páč to prostě nemám rad (viz koment Batman - já jsem sebevražda). Paradoxně nářez 3 začne od 3.sesitu spolu s OP zabijackou v lochu dostávat grády. ;) A též se potemní barvy - nevím, zda schválně nebo to někdo vykurvil, prostě jakoby v místnosti přestaly 2 že 4 žárovek svítit az do konce knihy. ;) Kapitola 4 opravdová občanská válka - očekával jsem něco hodně vyhrocenyho a že v tom bude dál naloženo v rámci příběhu a tady mě Miller překvapil, jak to hned utnul :D obálka vypadala epicky :) ten mega otravnej bourák mě vytacel extrémně, byl na presdrzku.;) 5.a 6.sesit považuji za vrchol knihy, počínaje příchodem lebek, tenhle drsnej punisher styl mám prostě rad... poté rozebírání vztahu a dospívání je velká pravda řečená v komiksu (přišlo mi to skoro až moudré:D), holka + píchání vs kámoši a svobodný život. Hodně se mi líbila scéna v kině, takový by v civilnim životě chtěl bejt každej, ale málokdo na to má koule... rozhodnutí ohledně hrdinů šéfa buzny Rocca a jeho provedení bylo též jedno z nej aspektů knihy. Následně zabijačka, retrospektivní scény a psychorozbor spolu s počínající závěrečnou zápletkou... ///5.a6. bůk = dokonalý prostě. Kniha 7: Povstání curaka :)))) jsem teda očekával, ale až řekněme později.. závěr už jsem zmínil, takovej vycpelej..:/ na mě to nijak nezapůsobilo, bohužel, proto dám hvězdu dolů... Kresba JRomitovska, sedla jak prdel na hrnec :)

    Btw. Jak prováděla zabijačka to s vlakem, nebo pohyb ve vězení a tresty pro mukly...to je mi záhadou. :) Kickasss je na jednu stranu dost realistickej (někdy teda i tak prepalenej), což je super a na druhou zabijačka přináší asi nejvic zlehčení v sérii... nicméně funguje to jako celek výborné. Jediný u čeho jsem se zasekl je to, že vůbec hitgirl sedí a jak něco prováděla, ale to bylo pár stranek a dal jsem se tím nezaobíral... 4*
  • karl173
    karl173 mecenáš29.5.2019 19:45Kick-Ass 3: Nářez 3
    Kick-ass je skvělá originální série, která se s ničím nemaže. Nemohla tedy skončit jinak než parádně. Není to možná už tak kulervoucí jako první a druhý díl, ale tenhle díl je zkrátka konečná tečka, která se povedla. PS: Tohle by si zasloužilo pevnou vazbu.
  • JohnyG
    JohnyG9.2.2019 15:08Kick-Ass 3: Nářez 3
    Poměrně tlustej třetí book Kick-assa jsem stejně sjel najednou. Zabijačka je rozhodně nejlepší postava, tak je škoda, že je většinu času mimo dění. Na druhou stranu jsou i ty její badass pasáže z vězení totální nářez. Snaží se to tu rozvíjet mafiánskej příběh jak z Punishera, což nevím, zda tomuhle parodickýmu a nadsázkovýmu komiksu úplně sedí. Suma sumárum sice pro mě pořád zůstal první díl tím nejlepším kouskem série, ale číst se to rozhodně dalo a má to i opravdu zábavný místa, takže fajn.
  • sedw
    sedw18.11.2018 16:13Kick-Ass 3: Nářez 3
    Hodnoceno jako celá série včetně Hit-Girl, jelikož bych nedokázal jeden díl vyzdvihnout. Sedělo mi to jako celek, každý díl dával smysl a byl logickým pokračováním dílu minulého. Za mě jedna z nejlepších sérií, která u nás vyšla.
  • faster86
    faster8623.9.2018 14:34Kick-Ass 3: Nářez 3
    Pokud je zabijacka nejvtipnější, tak tohle je nejlepší. Stejně jak se dave zamotal do toho být hrdina tak se z toho vymotá. Nenásilně, člověk by až řekl přirozeně. Celkově vzato je to dobrá série, kde se v rychlém sledu střídá naivita nactiletých s uvědoměním si, že nežijí v komiksu.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.8.2018 11:46Kick-Ass 3: Nářez 3
    Kick-Ass šlape opět podle vtipných, akčních a krvavých not, ale přece jenom tentokrát mě těch 8 sešitů nebavilo tolik jako předchozí. Nicméně stále super, Zabijačku prostě miluju.

    Celkový dojem: 80%
  • rewkon
    rewkon5.7.2018 18:40Kick-Ass 3: Nářez 3
    Tak má vypadat finále fakt jsem si to užil a chci ještě !!
  • MrKulda
    MrKulda4.7.2018 20:33Kick-Ass 3: Nářez 3
    Komiks, u kterého jsem už ani nedoufal, že tu vážně jednou ještě vyjde. Přece jenom od prvních dvou dílů je to už nějaká doba, ovšem když vyšla před nedávnem Zabijačka, moje dětské naděje opět vzplály a kurva jsem si přál, aby rovnou dovydali i toho posledního, třetího Kick-Asse. Děkuju! A co k samotné knize?:
    Top, top, TOP. Kick-Ass 3 končí přesně v tom stylu, ve kterém to celé začal, a to je zároveň i ten nejlepší styl. Celou knihu jsem si několikrát říkal, že to je jako číst re-masterovanou jedničku, spousta situací a různých věcí je tam stejných, nebo alespoň podobných, čímž je ale tohle zakončení o to více...nostalgičtější? Jo, asi tak. Paradoxně, ze všech předešlých dílů (včetně Hit-Girl) je tento nejméně morbidní, a i přes to (alespoň za mě) nejvíce komplexní a dospělý. Ikdyž si tak říkám, jestli to není právě díky tomu.
    Konec mě možná mírně překvapil, ale co si budem, jsem za něj rád. Celkově je to prostě senzační!
  • cyboy
    cyboy mecenáš25.6.2018 21:20Kick-Ass 3: Nářez 3
    Jak se mi nelibil Narez 2, ktery byl zbytecne a samoucelne kruty, tak o to vic se mi libilo zakonceni. Sice je to takove "a zili stastne az naveky", ale i tak je to fajn.
    90%
40241
Četl/a (112)
123peta, 2scha, adevr, anka, Ash Pointak, BadBoy, Balů103, Benny, besikv, binnmode, Bronn, buscheer, calvin10, charvos, Const.ex, Covenant, Craxx, cyboy, dajik, Darker, davefa, Deckard, Doncek4321, Doppelganger, duri, Dzoglik, Elnie, farnhajt, Filip123, Final, Fort, foudy, fuerto_gepa, Georgíno J., house192, hromotlk, Hulik, invape, James, jankie, Jay-jay, jeanbaklajean, jindroush, jiskra, John Wick, JohnyG, kadas97, Kadin, kallenved, karl173, kaylin, koudak89, lacoste, lantan1, Librarian, Light, Livia, Lord Baltimore, Lukasitch, Matthew, MEGA, Mercurio, MP, MrKulda, mywiel, namdnas, NecRoman, Netorack, oleav, Olesh, onfr300, Ozymandias, Palebras, pearlxjam, pechna, perak, Petr, Plechy, Pumppish, punisher, RadimNemec, raenius, RaptoR, rewkon, Rinter, rooty, RudyRod, S313, Sagikkun, Scaleo1, Schimi85cz, sedw, SekyCZ, Shake, Sick666, Sikk, slavik38, SNUFKIN, Spacecore, spagr, Spike, start05, taidana, the.kasztan, trudoš, tukak, VskPrzk, VXP, xflori01, Zbysek2410, ZD3H, zlejzmrd
(174)
10milda, 123peta, 2scha, adam.ra, adevr, afri, Alfi, anka, Ash Pointak, BadBoy, Balů103, Benny, besikv, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, Bronn, burzum, buscheer, calvin10, charvos, Const.ex, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dali, Darker, Daw8ID, Deckard, deefha, Denis, Devilek, Dinik, Doncek4321, Doppelganger, duri, Dzoglik, Elnie, Erich, farnhajt, faster86, Filip123, filosh, Final, Fox01, fuerto_gepa, Fuf00n, Georgíno J., gwen666, Hades, Hebled, herbert, Honzin, house192, hromotlk, Hulik, ikshorm, invape, Jak, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jeanbaklajean, jerry67, jiskra, jjjirik, John Wick, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, komik.sx, koudak89, kubanec13, lacoste, Lenny, libormatejka, Librarian, Light, listr, Lobok257, Lord Baltimore, LuckyLjuk, markic, Matej-29, Matthew, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, Mitak, Mitthrawnuruodo, miuanek, Montiseus, moris.cz, MP, MrKulda, mstefl, mywiel, NecRoman, Olesh, Paldini, Palebras, pearlxjam, pechna, perak, Petr, plaštěnkář, Poseidon1978, Pumppish, punisher, Radkos, raenius, RaptoR, rewkon, RicHard. , Rinter, rooty, Rowan, RudyRod, S313, Sagikkun, Saran, Scaleo1, Schimi85cz, sedw, SekyCZ, Shake, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sikk, Skot, slavik38, SNUFKIN, Son-Goku, songoku, Spike, Staník, Stara.kryta, start05, suricattaontheway, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, TIM.biker, tomned, Toren, trudoš, Tyfus, utresyby, vranakx, VskPrzk, willis, xai, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zbysek2410, ZD3H, zdoog, zlejzmrd
Chce (22)
Al0f0k, Azik2586, Badgu.y1902, barthez, BreakingAway, ComicBookGuy, deadpool, gezic, gumidekmedvidek, Himlik, Lojza, Mato, Maty48, monty.cl, Nightmare, nx, onfr300, padre_negro, Schramm, Sebastian the wise, sleepless, WEAPONE
Shání (4)
gezic, Nightmare, PH79, Tomate