Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Celý zástup Olympanů, počínaje žárlivou manželkou jejího otce, bohyní Hérou, a zdaleka nekonče jeho marnotratným synem Apollónem, by rád viděl mrtvou nejen Wonder Woman, ale také zcela nevinné, potenciálně všemocné nemluvně, které Zeus nedávno zplodil s lidskou ženou…

Diana se záchrany dítěte – a své vlastní kůže – odhodlaně ujímá a volky nevolky přijímá spojenectví dosti nesourodé skupinky bohů a polobohů. Olympané však nejsou tím jediným panteonem, který se do honu zapojil – z hlubokého vesmíru přichází o život bezbranného dítěte usilovat největší válečník národu Nových bohů a v mrazivých pustinách Antarktidy se probouzí bůh toužící po srovnání velice dávných účtů.

Wonder Woman musí prokázat svůj bojový um – ale nepřinutí ji okolnosti rozpoutat síly, které neovládne? Chraň bůh…

Obsahuje sešity série Wonder Woman (NEW 52) #0, #13-18

Vyšlo v brožované, limitovanější pevné vazbě s přebalem a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Brian Azzarello
Art
Tony Akins, Cliff Chiang, Amilcar Pinna, Goran Sudžuka
Ink
Tony Akins, Richard Burchett (Rick), Dan Green, Amilcar Pinna
Barvy
Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Cliff Chiang
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-033-8 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
555 g
Stran
176
Cena
499 Kč
Originál
Wonder Woman #03: Iron (DC Comics, 2013)
Varianty
Wonder Woman #03: Vůle (paperback) (2018)
Wonder Woman #03: Vůle (pevná vazba) (2018)
Wonder Woman #03: Vůle (limitovaná edice 52ks) (2018)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš10.5.2023 06:27Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    No, tak nič. Po predchádzajúcej časti som začal mať pocit, že sa Azzarellova séria zlepšuje, ale žiaľ trojka sa opäť prepadla na úroveň jednotky: teda nie zlé, miestami zaujímavé, ale nečasto. Skôr spotrebiteľské a rutinné, než báječné a inovatívne. Prequelový úvod s Minotaurom príšerný, cítil som sa ako u detského komiksu a nie pri diele autora Hellblazera. Je fajn občas si pripomenúť, že zľutovanie nie je slabosť a zaslúži si úctu, ale toto je fakt ťažkopádne. Je super, že sa pohybujeme v súčasnosti, ktorej vládnu grécki bohovia v utajení (a scény z Antarktídy boli parádne), no Azzarello z toho temer nič pútavé nedokázal vydestilovať. Zmohol sa ledva na nudnú sériu akčných momentiek. Nanešťastie v trojke sa potvrdilo, že Wonder Woman je proste nezaujímavá postava, ktorá má po psychologickej stránke strašne málo čo ponúknuť. Čitateľovi napokon paradoxne neostáva nič iné, len sa spoliehať práve na čo najväčšiu prítomnosť akčných sekvencií, pretože mimo nich je to nuda. Skvelý je charizmatický „Válka“ a keďže hneď nasledujúci diel je pomenovaný po ňom, tak sa teším a so sériou to nezdávam. Ak ma ale sklameš, Azzarello, hodím ťa do pekla a znemožním ti návrat späť!
  • trudoš
    trudoš editor24.10.2021 18:44Wonder Woman #03: Vůle (pevná vazba)
    Spokojenost, ovšem žádné velké překvapení. Oproti předchozím dvěma dílům tu Brian Azzarello jen prvoplánově přešlapuje na místě, a i když poslední stránky přinesou kýžený zvrat, v podstatě je to jen takové kopnutí do vosího hnízda a zběsilé mávání rukama přijde až příště. Pořád mě ale příběh ohromně baví, jak pro hezky koncipovanou mytologii, tak pro stylové postavy – především novodobí polobozi jsou uhrančiví. Ti zde tentokrát hrají nejvýznamnější roli, protože Wonder Woman je obchází a žádá o pomoc, přičemž s každým zvlášť se nejdřív musí popasovat, aby předvedla svou nadřazenost. V tomhle ohledu je otázkou, nakolik scenárista vařil z vody, a nakolik šlo o bezděčnou poctu klasickým příběhům. Trochu zmatek začínám mít pouze v proroctví, kolem kterého se všechno točí, stejně jako ohledně apokalyptického osudu nového dítěte (Prvorozený mi v tom udělal NHL). Mimo jiné oceňuji pochmurnou linku s Válkou, i když zavání maličko melodramatem – přesto se to ke zvoleným postavám perfektně hodí.
  • faster86
    Asi se mi ta série začíná líbit. Když nad tím asi týden zpětně přemýšlím, tak tam není nic co by mě posadilo na prdel, ale bavilo mě to číst a přečetl bych si to klidně znovu.
  • Fry
    Wonder Woman #03: Vůle - 'Jsem Krev, jsem Odvaha, jsem Vůle, jsem Válka', názvy prvních čtyř knih odkazující k samotnému Áresovi, učiteli Wonder Woman a jejímu největšímu protivníkovi lemují odkazy protkanou ságu, nápadně připomínající Sandmana od Neila Gaimana. Nicméně přece jen tak výjimečné jako sága Pána snů to bohužel není a ani nejspíš nebude ... Za mě 3*!
  • Spacecore
    Spacecore18.6.2019 18:30Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    Tady je vidět, že je Wonder Woman v dobrých rukách a Azzarella baví psát. Diana je svá, taková jak má být a tradiční propojení s řeckými mýty je boží :-) Zápletka super a dokonce se chytám i po dlouhých pauzách mezi jednotlivými booky. Akorát mi přišlo, že kreslíř ke konci trochu spěchal, nebo ho to už nebavilo.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.3.2019 10:04Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    Občas se divím, že ten potenciál zrovna Azzarello tak trestuhodně promrhává. Komiks se mi dobře čte a docela mě baví, je to celé zajímavě načrtnuté, ale trochu blbě vyprávěné, zajímavé postavy jsou někdy až moc ploše vykresleny.

    Celkový dojem: 60%
  • perak
    Pořád dobré a originální, WW mne v tomto runu skutečně baví. Azzarello do příběhu přidává další nové postavy a linie vyprávění, které mohou působit nadbytečně - kniha však končí dost otevřeně a tak se hůře hodnotí, zda některé části jsou opravdu navíc či jsou jen rozjezdem něčeho většího. Tak snad se v dohledné době dočkáme dalšího pokračování.
  • 3DD!3
    Azzarelova Wonder Woman si drží svůj standard a ze sérií u nás vydávaných New 52 je rozhodně nejlepší. Postavy se vyvíjejí místy velice překvapujícím způsobem a některé nové charaktery jsou mile sexistické. Hlavním tahounem Vůle je tentokrát Válka, který vystupuje ze stínu a ukazuje nečekaně dobráckou povahu, když se pouští do tréningu utiskované amazonky, které přezdívají Hlíno. Zatím nejlepší kousek čistě o Wonder Woman co u nás vyšel.
  • Lenny
    Lenny mecenáš24.7.2018 11:27Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    Super Wonderka, partie je hezky rozjetá, jen by to chtělo zrychlit tempo.
    Více na http://www.youtube.com/watch?v=tcq3SH0BrfI
  • karl173
    karl173 mecenáš22.7.2018 21:10Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    Téhle sérii hrozně ubližuje styl vydávání od BB artu. Azzarelo si totiž s celým příběhem hodně hraje a v podstatě nikam nespěchá. Na jednu stranu je to fajn, protože díky tomu se příběh dobře zamotává a propojuje všechny možná postavy pěkně dohromady, ale na druhou stranu si jednou za rok přečíst trochu toho povídání je hrozně málo. Jak jsem již načal, tak je tenhle díl hodně o povídání. Méně akce ale komiksu vůbec neškodí, protože když přijde tak máte pocit, že to tak má být a že příběh zkrátka správně graduje. Skvěle se zde pracuje s postavami a když i po delší době budete číst tuhle sérii, tak si během jedné této knihy dokážete některé postavy velmi oblíbit. Kresba je také fajn a velmi dobře se na ni kouká. Dopomáhá ke svižnému čtení svojí přehledností především. Abych to tedy shrnul, jedná se velmi svižnou jednohubku propletenou několika příběhovými linkami a já se dobře bavil. Nejedná se o žádné veledílo, ale zkrátka dobře se to čte. Každopádně doufám že BB art tuto sérii nezařízne a že pokud se nepokusí zrychlit tempo, tak že aspoň příští rok vydají čtvrtý díl, byť takové tempo jistojistě už spoustu čtenářů odradilo. 75%
  • erik
    Platí to, čo aj v predchádzajúcich dvoch častiach. Je to dobré, ale nechytá ma kresba a mám pocit, že bohov a ich potomkov je na svete viac, než ovečiek, čo by ich mali uctievať.
  • cyboy
    cyboy mecenáš28.6.2018 02:51Wonder Woman #03: Vůle (paperback)
    Tentokrat mam pocit, ze to Azzarello uplne nezvladnul. Z toho, co se rozjizdelo trochu ve stylu sandmana, nezbylo skoro nic a navic prichazi i vyslovene zbytecne postavy. Jako ano, na scenu prichazi i novy zaporak, ale stejne me tento dil pomerne nudil a dalsi si koupim asi jen "protoze Azarrello".
    65%
72111