Koupit
Flash: Válka Lotrů (Původně vycházelo od května do září 2005)
Hrůzná krádež rozpoutala válku mezi Lotry, těmi nejnebezpečnějšími padouchy v Keystone City. Flash Wally West si však nedokáže vybrat stranu a nemá žádnou šanci konflikt ukončit. Jeho jediná spása by mohla přijití z toho nejnepravděpodobnějšího zdroje... od dávno mrtvého muže.

Showcase #8 (Původně vyšlo v červnu 1957)
Když se ambiciózní podvodník Len Snart dostane ke zbrani schopné zmrazit samotný vzduch, rozhodne se stát Captainem Coldem a změřit síly s tím nejrychlejším mužem na Zemi.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií The Flash (Vol. 2) #220-225 a Showcase #8


Scénář
John Broome, Geoff Johns
Art
Carmine Infantino, Howard Porter (HP)
Ink
Frank Giacoia, John Livesay
Barvy
James Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Hana Vrábelová (Šimečková)
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7718-435-6 (BBart s.r.o.)
978-83-7718-435-6 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
498 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
The Flash: Rogue War (DC Comics)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš7.12.2020 16:29DC komiksový komplet #042: Flash: Válka Lotrů
    Neviem dať menej ako 3*, hoci by si to Flash: Válka lotrů možno aj zaslúžila. Pod nedostatok objektivity sa podpisuje vec, o ktorej by som nikdy nebol povedal, že ju raz budem mať – a tou je môj pozitívny vzťah k Flashovi. Faktom totiž je, že som dlhé desaťročia túto postavu úspešne obchádzal/ignoroval, keď som sa ale detailnejšie začal postupne zoznamovať s jej príbehmi a univerzom, musel som kapitulovať a uznať, že rozhodne MÁ niečo do seba. Je to sympaťák s pozitívnym vzťahom k životu, čo je paradoxné, lebo ten mu pod nohy neustále hádže nové výzvy, prekážky a polená. Flash: Válka lotrů je na tom podobne, ako moje predchádzajúce skúsenosti so Šarlátovým bežcom: väčšine z toho, čo sa dialo som nerozumel, ale zároveň ma to paradoxne bavilo a užíval som si nonstop pestrofarebnú akčnú jazdu plnú žltej, zelenej a červenej. Jednotlivé Lotri strašne absurdní s ešte bizarnejšími schopnosťami (a prezývkami), ale trochu mi tým pripomínali G.I. Joe, môj obľúbený semic-slovarťácky komiks z detstva Viem, že ste možno potrebovali/chceli počuť nejakú objektívnejšiu minirecenziu. Ale proste takto sa veci majú.
  • Venomslav12stars
    Příběh je trochu zmatený hlavní flash je Wally ale objeví se zde Barry nebo Jay Garrick příběh začíná představením lotrů příběh se ukončí soubojem ze Zoomem který Wallymu zabije manželku ale protože chce aby Flash trpěl tak to zopakuje (protože může ovládat čas) nakonec mu přijde pomoct Barry a zachrání Wallymu manželku pak Zoom zemře (vůbec jsem nepochopil) a manželka myslím že Linda porodí příběh je pro pokročilejší(což já nejsem)
    dal bych 2hvězdy ale za kresbu 3-5

  • S4TW
    Tohle je hrozně zajímavý čtivo. Normální čtenář, který Flashe nečetl nebo ho zná tak nějak zběžně, ten nemůže vůbec chápat, co se tam děje. Postav je tu přehršel, budete se v nich ztrácet a to nemluvím ani o vztazích mezi nimi. Bordel je to hodně velký, já vlastně velkou část knihy nevěděl o čem čtu... Ale zvláštní je, že mě to hrozně bavilo a moc jsem si to užíval. Z nějakého důvodu mě to prostě bavilo, ale asi bych pořádně nedokázal říct o čem to bylo. Tohle je typ díla, které vás hodí doprostřed oceánu a vy musíte nějak doplavat ke břehu, je to střed na který můžete nabalovat další komiksy, na které odkazuje, ze kterých vychází... A to je taky zábava, ačkoliv hodně náročná. Kresba byla fajn, neúplně můj šálek, ale měla něco do sebe. Retro mě ze začátku bavilo, pak se z toho stal typický padesátkový brak s nesmysli. Celkově jsem dost spokojený, ale věřím, že spousta čtenářů to prostě nedá.
  • puolpm
    puolpm mecenáš10.12.2018 15:21DC komiksový komplet #042: Flash: Válka Lotrů
    Verím tomu, že keby som čítal predošlé diely, tak dám hodnotenie vyššie. Takto je len prehliadka Flashov a rôznych členov galerie lotrov, ktorí do seba vzájomne búšia z pre čitatela DCKK nie úplne zrejmých dôvodov.
  • aleskomiks
    Flash byl strasne dobrej a spatnej chvikama jsem se nudil a akce byla docela dobra
  • daon
    Tomu sa hovori neriadeny chaos. Skutocna neprehladnost nastala pre mna po ani nie 10tich stranach, kde som vobec nevedel, kde je sever. Tak to ale zial vypada, ked sa da do obehu kniha z dlhsej serie. Tato vec nema v DCKK co robit!
  • Alfi
    Toto je hodne zlý komiks. Je to koniec dlhšieho príbehu, ôsma kniha z ôsmich a bez znalosti predchádzajúcich je jej problém ešte vypuklejší. V zásade je to prehladka postáv, kde sa vynorí postava, zasmradí a za nou ide ďalšia. Hlavne nerozmýšľajte nad logikou deja.
  • hroubek
    Napíši to hned ze začátku. Tohle není komiks pro komiksové začátečníky. I mě osobně by komiks dělal velký problém, kdybych neměl nakoukaného seriálového Flashe. Čte se to pěkně, ale pokud se nevyznáte v postavách, tak v tom budete mít hodně slušný bordel. Geoff Johns takhle píše a mě ten jeho styl baví. Je to dost fanouškovské a hardcore fandové komiksů jsou z toho nadšený. Mě osobně komiks bavil. Není to bez chybné, má to několik slabších momentů, ale bavilo mě to. Hlavní příběh má dvě části. První je titulní Válka Lotrů, kde si to padouši vyřizují mezi sebou a Flash je tady vedlejší postava. V druhé části padouši ustupují a příběh se točí kolem běžců a jednoho konkrétního okamžiku. A tady se ukáže jak moc to měl Johns promyšlené, a jak správně může ohýbat pravidla svého světa. A jako bonus starý komiks, který rozhodně neurazí. Flash: Válka Lotrů je dost povedený komiks, jenž mě nezklamal.
  • Lenny
    Absolutně nevhodnej komiks pro DC komplet =(
    http://www.youtube.com/watch?v=BRLxGftMirE
  • cyboy
    Babrak Johns ve vrcholne forme, takze nepocitejte s tim, ze budete chapat logiku strihu, smysl deje a vubec existenci tohoto komiksu a Johnsova angazma v DC.
    50%
172197
Četl/a (92)
159753258x, 2scha, 81splinter, Al0f0k, AlmightyMates , Ash Pointak, BadBoy, Bubákolog, calvin10, Carnage, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, daon, Deckard, Denis, Doppelganger, DracoAn, Džoworka, Er.Nest, erik, Fanda, Fox01, fvalek1, Georgíno J., Gustik5, Horstik, hromotlk, hroubek, Hugin, hypermlok, invape, Ivan Kucera, Jack, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, kadas97, kallenved, kaylin, KdG, Kiko, Knowho/Wullcann38, Lachvos, lantan1, LookAss, Mariomichal, matty87, me, MEGA, Mercurio, mineralk, misa, Mleako, MonsterGyre, NecRoman, Negan, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, PeNNy, petrSF, PH79, PumpingArrow, punisher, puolpm, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Schirru, Schramm, Shpeckk, slavik38, Spacecore, Spike, Symbi, tom173, Tony TwoDee, trudoš, TZcomics, utresyby, Venomslav12stars, vita, VvV, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(232)
159753258x, 2scha, 81splinter, Abe, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Ash Pointak, Azbest, BadBoy, Badgu.y1902, Batman, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, calvin10, CaptainMarty, Carnage, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, doophy, Doppelganger, DracoAn, dvoracekpetr1, Dzoglik, Džoworka, Er.Nest, erik, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, FrankieOndatra, Fry, fvalek1, Georgíno J., gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Golem, hahahoho, Hebled, henrycruel, herrman, hlavathor, holubdema, Horstik, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hypermlok, ikshorm, Infarkt, invape, Ivan Kucera, Jack, JackOneil, Jak, jakub186, James, james dixon, jardoom, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Jonathan Arbuckle, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, kallenved, Kapis, Karel Sec, Kareru, KdG, Keenkeen, kendor007, Kiko, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, komiksák007, koudak89, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Lobok257, LookAss, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Matio, matty87, Maty48, MB, mcezik, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, michaldca, MickeyStuma, mikado, mike731, Mikei, mimo_provoz, mineralk, Miriyak, misa, Mitthrawnuruodo, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, MP, mywiel, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, novass, Nyxxie, OldaB, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, petrSF, PH79, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, Premek, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, S4TW, saja, Sajmon, Schirru, Schramm, semi41, Shpeckk, Sidi Santini, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spacecore, Spike, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, T3ss, tacmud, Tarka Daal, the.kasztan, TheoDread, timek, tom173, Tomasino79, Tomate, Tommar, TommyBOYER, tomned, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, Venomslav12stars, vishnar, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, barthez, deadpool, delsemela, gwen666, petrik1710, plaštěnkář, Sebastian the wise