Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Je tu další kniha ze Znovuzrození! Vrací se Wonder Woman. Jak v komiksu, tak do minulosti. Po té, co si v prvním díle uvědomila, že něco v její minulosti nesedí, dostáváme se zpátky na začátek, do chvil, kdy se poprvé seznámila se Steve Trevorem a poprvé vstoupila do cizího světa plného mužů. Navíc je to celé v krásné kresbě Nicoly Scottové!

Šokující příběh z doby, kdy Diana teprve začínala coby ochránce Země. Ráj byl narušen, Arés útočí a Amazonky musí najít svého vlastního šampióna. Někoho, kdo je ochotný obětovat svůj domov i své sestry, aby zachránil svět, který nikdy ani neviděl.

Wonder Woman začíná své epické dobrodružství!

Obsahuje sešity série Wonder Woman (Rebirth) #2, #4, #6, #8, #10, #12, #14

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Greg Rucka
Art
Bilquis Evelyová, Nicola Scott
Barvy
Romulo Fajardo Jr.
Obálka
Romulo Fajardo Jr., Nicola Scott
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Changer the Elder, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-618-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
454 g
Stran
168
Cena
299 Kč
Originál
Wonder Woman #02: Year One (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #02: Rok jedna (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #02: Rok jedna (pevná vazba) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #02: Rok jedna (Black edice) (2018)
  • tom173
    Prvních pět sešitů funguje jako přístupný a zábavný WW origin. Potom se děj bohužel hodně zrychlí a scénář působí trochu odflákle. Závěrečný sešit pěkně rozšiřuje mýtus Cheetah o které toho u nás moc nevyšlo. Celkově dobrá oddechovka, která baví po celou dobu čtení.

  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #02: Rok jedna - Četl jsem to souběžně s první knihou a VY byste měli taky. Už v originále to z nějakého důvodu vycházelo na přeskáčku a i když jednotlivé knihy tvoří ucelené příběhy, takhle kombinovaně to dává daleko větší smysl. Nechci činit ukvapené závěry, jelikož zhruba v polovině obou příběhů mě to začalo docela bavit, ale neodpustím si ani poznámku že 'Oči Gorgony' od stejného autora jsou po všech stránkách daleko lepší volbou ke čtení než celý tento nový 'převyprávěný' restart série ... Za mě 3*!
  • RobinZdidlo
    Skvělá origin story. Sice to je dost jednoduchýa naivní ale bavilo mě to 👍
  • Harlequeen
  • Cinema Ranger
    Kupodivu druhý díl nepřinesl pokles kvality a mě to opět bavilo. 75%
  • Multiverzum
    Origin story veľmi podobný tomu filmovému, no postavy sú poňaté hlbšie a dostávame aj bonus v podobe vedľajších postáv. Príjemná, no ničím neprekvapujúca chuťovka.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/wonder-woman-rok-jedna/
  • mearez
    Tak tyhle jednoduchý originy postav fakt můžu. Je to sice naivní až běda, Steve vypadající jak chlápek z reklamy na Mrože je nahoře bez místy trapný, ale když to vezmu kolem a kolem tak pro mě je tohle skvělé seznámení s originem WW. Její původ jsem neznal, takže jsem tuto knihu uvítal, a i když je komiks dost podobný filmu z roku 2017, tohle se mi líbilo o několik řádů víc. A navíc, Wonderka je sympaťačka. Za mě 4*.
  • JohnyG
    Originy mám rád a tenhle nebyl špatný, ale Wonder Woman zřejmě není úplně pro mě. Áres a akční scény byly fajn i scénář je řemeslně kvalitní, ale všechna ta zvířátka a romantické či srdceryvné pasáže mají asi prostě jinou cílovku.
  • Franta z Čokolády
    Jedná se o hezky nově zpracovaný origin Wonderky.Zkrátka Rucka umí.
    Co bych ale zkritizoval je kresba,která mi moc nesedla, naštěstí to zachránily barvy,které tu správně vybarvují atmosféru.
    Taky je tu fajn zpracování od Crwe.
    70%
  • George Walker Bush
    Zde opět přichází nekomplikovaný pseudooriginový příběh a jo, takhle to v tomhle žánru docela můžu. Je to celé takové laskavé až dojemné. Navíc Barbara Ann se vedle Lary Croft stává mou další oblíbenou archeoložkou - v mládí sympaťanda.

    Celkový dojem: 70%
  • karl173
    Velmi povedený origin, který neurazí a má fajn nápady. Příběh je velice dobře poskládaný a dokáže čtenáře rychle upoutat a pak už ho nepustit. Dost tomu pomáhá i moc pěkná kresba s perfektním panelováním. Zkrátka tohle mainstream jak má být. Jediná chybička na kráse je jen to, že když se jedná o origin logicky se dá spoustu věcí předvídat. Ale i tak moc dobré čtení. 75%
  • Thurin
    WW vypadá skutečně jako ideální start pro nové čtenáře (Já s ní tedy dosud nic nečetl a nemám problém se v příběhu orientovat.) a tento převyprávěný origin to jenom podtrhuje. Jediné mínus je pro mě velký krok zpátky v kresbě oproti první knize. Na většině míst je fajn, ale na zbytku špatná. Nicméně nejde o nic, co by mi výrazně kazilo zážitek z četby. Rucka ženské postavy umí.
  • Ter
    Tento komiks presne spĺňa svoj účel a oboznámi vás s hlavnou hrdinkou. Kresba úžasná, príbeh tiež výborný. Zatiaľ zrejme najlepší komiks, aký tu s Wonder Woman vyšiel.
  • Darth Raelchi
    Že to je několikátý origin mi také nevadí, je to jak dívat se na jednu a touž věc z jiného úhlu. Nevadí. Příběhově je to pro mě zase více konzistentnější než v první knize, ale na úkor toho mi kresba přijde nic moc. Jako je to dobrá řemeslná práce a standard bude vždy zachován u takových postav (nějak), ale prostě se mi nelíbí. Je to jako když to prostě jen někdo znázorní a řekne si tak takhle nějak by to šlo a to prostě stačí, hlavně ať to stačí, ono už to nějaké bude. Kniha 1 mi nabídla Liama Sharpa, kterého už nějakou dobu sleduji a je prostě vidět, že si hraje s kontrasty pozadí (atmosféra) a postav a jak napříč tím vším dýchají (ožívají). Celkově jsem se bavil po dobu čtení a docela jsem koukal, jak rychle to šlo do hlavy aniž by utrpěla kvalita. Přitom je to plynulé a věřím, že mi nic podstatného neuniklo. Naopak ty detaily se mi přímo ozývaly, ať je sleduji, protože ty narážky na antickou mytologii a jakýsi pokus to celé uchopit z pohledu dnešní doby, mě trochu donutil se pozastavit a sám si to nějak předříkávat a vysvětlovat. Velké mínus: postavy jsou ožralé, když mají takto červené nosy? Proooooč?! Přesto parádní jízda a těším se na další.
  • rewkon
    Zde není co vytknout i když je to origin milionkrát napsaný tak se to prostě dobře četlo a fakt bavil k tomu připočteme hezkou kresbu a máte komiks který musíte mít,
  • Fimi
    Je to fajn čtení, příjemné kochání fajn kresbou a takový pohodový origin na který jsme zvyklí. Rucka prostě umí udělat zajímavé i tisíckrát viděné. Za mě spokojenost.

    Čteno originál http://www.youtube.com/watch?v=Hpx5UwGahX4&t=70s
  • cyboy
    Nemuzu si pomoct, ale Ruckova WW se mi libi.
    75%
114410
Četl/a (76)
Abe, Al0f0k, anka, Bronn, CaptainCzech, Cinema Ranger, ConanVJ, cyboy, dajik, daon, Darth Raelchi, Davidos402, duri, dvory, erik, fifas, Filip123, Final, furunkl, Garp, Georgíno J., Hugin, Jabba, Jay-jay, jh666, JohnyG, JORDY, Kaaos, karl173, Kazumaki, Kiko, kindanerd, Lachvos, lacoste, lantan1, Lord Baltimore, luky.kuky10, Macek78, malylada, Mariomichal, Martinb, Matthew, mearez, Mercurio, mineralk, mywiel, Olesh, ondra kenway, Paja78, parado, pearlxjam, PeNNy, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, RaptoR, rewkon, Rinter, RobinZdidlo, Sabak, Schimi85cz, Shpeckk, slavik38, Snegis, Spacecore, Spike, taidana, the_proph, Thurin, tom173, Tomasino79, Tony TwoDee, tukak, Václav Mikula, w3cMarkus, Zbysek2410
(126)
81splinter, Abe, Al0f0k, Alfred, anka, BadBoy, Badgu.y1902, bmc75, Bronn, Buchtic, CaptainCzech, Caylen-Tor, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Dali, Davidos402, deefha, DKoscik, DracoAn, duri, dvoracekpetr1, dvory, erik, farnhajt, fifas, Filip123, Final, Fox01, Georgíno J., Golem, herrman, Honzin, Hugin, hugosnowden, hyba1991, Jabba, Jack, JackOneil, Jak, jardoom, Jay-jay, jd., jeanbaklajean, jh666, JORDY, kadas97, Karel Sec, karl173, Keenkeen, Kiko, kindanerd, Kiwi1902, Krvavý Patejl, lacoste, listr, Lord Baltimore, luky.kuky10, Macek78, Majinek, Majkl151, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Martinb, Matthew, Mercurio, michaldca, MickeyStuma, mineralk, miuanek, monty.cl, Mr.Ward, mywiel, Nightmare, o2t2, Olesh, Paja78, Paldini, parado, pearlxjam, pechna, perper, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, puolpm, Radkos, RaptoR, rewkon, Rinter, RobinZdidlo, Rumburaq, Sabak, saja, Saran, Schimi85cz, Schramm, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, Spike, Stlucius, suricattaontheway, syon, tacmud, taidana, the_proph, Thurin, Tialster, Till, Tomasino79, Tommar, tomned, Tony TwoDee, Toren, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, vishnar, yogi, Zajo original, Zbysek2410
Chce (13)
Azik2586, deadpool, delsemela, doophy, Fr3d_K, gezic, henrycruel, James, Joshua_T, kendor007, MonsterGyre, Sebastian the wise, TenCoJeZbytečnej
Shání (2)
gezic, namdnas
Nabízí (2)
Al0f0k, suricattaontheway