Koupit
Obsahuje příběhy:

Poslední let Harbingeru III. - Jason Aaron, Jorge Molina
Je doba, kdy Povstalecká aliance získala novou naději. Stateční povstalečtí vojáci se pokoušejí oslabit imperiální síly, které ovládají galaxii.
Aliance staví své hrdiny, pilota Luka Skywalkera, princeznu Leiu a někdejšího pašeráka Hana Sola, do čela důležité mise za záchranu spojenecké planety. První krok: zajmout gigantický hvězdný destruktor - loď s několikatisícovou posádkou a ničivou imperiální výzbrojí.
Díky několika strategickým náletům a takřka zázračnému leteckému kousku Luka Skywalkera se trojici hrdinů podaří přinutit posádku hvězdného destruktoru k evakuaci. Základní posádka povstalců v ukořistěné nepřátelské lodi plánuje svůj další tah...

Poslední let Harbingeru IV. - Jason Aaron, Jorge Molina
Je doba, kdy Povstalecká aliance získala novou naději. Stateční povstalečtí vojáci se pokoušejí oslabit imperiální síly, které ovládají galaxii.
Aliance staví své hrdiny, pilota Luka Skywalkera, princeznu Leiu a někdejšího pašeráka Hana Sola, do čela důležité mise za zácharnu spojenecké planety Tureen VII. První krok: zajmout gigantický hvězdný destruktor - loď s několikatisícovou posádkou a ničivou imperiální výzbrojí.
Ukořistění hvězdného destruktora neunikne pozornosti Dartha Vadera. Temný lord vyšle skupinu elitních stormtrooperů pod velením krvežíznivého seržanta Kreela, aby ukradenou loď získali zpátky. Leia, Luke a Han se spolu se základní posádkou povstalců připravují na boj, který je čeká u Tereenu VII...

Obsahuje sešity série Star Wars #23-24 (Last Flight of the Harbinger, Marvel 2017)

Scénář
Jason Aaron
Art
Jorge Molina
Ink
Scott Hanna
Barvy
Matt Milla
Obálka
Rainier Beredo (Rain), Mike Deodato Jr.
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
77 g
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Lukki22
    Lukki2230.8.2018 14:05Star Wars Magazín 2018/04
    Komiks za mě super, jinak mám vítku pro vydavatelství chtělo by lepší papír a né tenhle lacinej, moc se krabatí. Něco jako mají US sešity.
  • mearez
    mearez22.8.2018 23:18Star Wars Magazín 2018/04
    Star Wars pokračuje dalším fajn dílem, který nemá chybu. Příběh super, Aaron se pořád drží příběhové linky Vadera, který za každou cenu s pomocí svých kumpánů chce najít Lukea. Kresba se mi líbila, i přes to, že je dětská, cartoonová pořád se na ní pěkně dívá. Stormtrooperské komando jsou fajn záporáci, na chemie mezi Hanem a Leiou funguje skvěle, Sana je cool postava a Luke je pořád popletenej kluk z Tatooine.
    Vesměs se jedná o bezchybnou sérii pro fandy Star Wars, kteří se chtějí dozvědět, co se v rámci kánonu dělo mezi Novou nadějí a Impériem. Za mě, ostatně jako vždy, 5*.
  • Doppelganger
    Doppelganger19.8.2018 10:26Star Wars Magazín 2018/04
    co se kresby týče, tak tato, ač hraničí s cartoonovitostí, se mi líbí daleko víc než obkreslené fotky Salvadora Larrocy...
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.8.2018 14:44Star Wars Magazín 2018/04
    Tentokrat jsem mel problem s Hanem. Ten snad na kazdem panelu vypadal jinak a nekde vyslove "anorganicky". Jinak je to mezihra, takze uvidime jak se to vyvine.
  • JohnyG
    JohnyG17.8.2018 12:06Star Wars Magazín 2018/04
    Těžko hodnotit, v příběhu se nacházíme v půlce, takže se vlastně nic moc neděje. Poslední panel ale slibuje, že v dalším čísle bude o dost větší zábava s taťkou Vaderem. Tentokrát mě štengrování mezi Hanem a princeznou bavilo nějak víc, jinak to ale bylo dějově slabé.
  • PKD
    PKD17.8.2018 11:40Star Wars Magazín 2018/04
    Opět squellé. jen kresba se mi zdá,čím dál víc,bizarní. Ale,dokud poznám obličeje Forda,Hamilla a Fischerové,nemám větších námitek.
9831