Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Pátrání po kameni mudrců vázne a mezi bratry Elricovými je dusno. Zatímco se Edward snaží zaplašit Alovy pochybnosti, vedení se ujímá podplukovník Hughes, který objeví zajímavou skutečnost týkající se tajemných bytostí, které stojí za výrobou kamene mudrců. Jenže jak už Ed a Al zjistili na vlastní ocel - některé věci je lepší nevědět..

Série je známá především pod názvem Fullmetal Alchemist (anglický název), než pod originálním názvem Hagane no Renkinjutsushi.

Scénář
Hiromu Arakawa
Art
Hiromu Arakawa
Obálka
Hiromu Arakawa
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Kateřina Skokanová
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-580-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
236 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Hagane no Renkinjutsushi #04 (Square Enix, 2003)
  • Fort
    Hlavní protagonisté si lížou rány z né moc povedeného boje. Taky se nám posune dlouhotrvající dějová linka a stále si série udržuje svou kvalitu.
  • VanTom
    Vzpomínám, jak mě onehdá v anime šokovalo nenadálé zabití jedné z kladných postav, to se prostě nedělá. :-)
  • Fry
    Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #04 - Trvalo to celé čtyři knihy, ale konečně se do toho začínám dostávat a snad poprvé jsem opravdu zvědavý, kam se bude celý příběh v následujících knihách vyvíjet. Možná je to tím, že se v tomhle díle prakticky vůbec nebojuje, nebo za to může fakt, že autorka nechává umřít jednu z mých oblíbených postav, každopádně jsem spokojený. Uznávám sice, že Alovo osobní dilema bylo trochu off topic a tak trochu zbytečné, ale pořád mě tyhle konverzační dramata baví víc, než akcí nabité souboje ... Za mě 4*!
  • Toren
  • Mitsuko
    Tenhle díl byl trochu takový průtahový, vypadalo to, že se nic pořádného dít nebude, stránky ale přesto mizely skoro samy a na konci přišel zase pěkný zvrat. Stále se tedy alchymista drží jako jedna z mých oblíbených sérií. :-) Všudypřítomný humor je taky jedině plus.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.9.2018 16:09Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #04
    Tak první půlku knihy se vůbec nic neděje a Alovo vnitřní dilema není něco, co by poutalo mojí pozornost. Teprve s druhou částí knihy se začíná konečně něco pořádného dít, což dokázalo prozatím zapudit myšlenku, že bych se rozloučil s další nedočtenou komiksovou sérií. V čem je Arakawa skutečně dobrá, to je cit pro groteskní situace a lehce laskavý, lehce bláznivý humor, který se objevoval sem tam např. u Bleache a který můžu.

    Celkový dojem: 50%
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.8.2018 14:45Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #04
    Na to, ze to je manga, se v tom prekvapive porad orientuju a porad mam pocit, ze to odnekud nekam smeruje.
    70%
5244
Četl/a (59)
81splinter, alchymista5, Alikkk, anka, Benny, buscheer, calvin10, charvos, Covenant, cyboy, dajik, Darker, Davidos402, desto, Dexir, Filip123, Final, Fort, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Geralt, Hønzza, IndyP, Jak, James, Jay-jay, jh666, Keno, Kerbellos, kinak, kisuke93, Lokusta, Madao, Martinb, massilia, me, mindstormjak, Mitsuko, MrKulda, Mvelou74, Osimchin, petrSF, Pista, Plocan, Poseidon1978, raenius, Rinter, Sagikkun, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, seneke, Sir_Pete, trudoš, VanTom, xflori01, xxSIMIxx, zgrywus
(103)
81splinter, akrijus, alchymista5, Alikkk, anka, Askalon, Awakener, BadBoy, Benny, blackJag, Blockholm, bmc75, Buchtic, burzum, buscheer, calvin10, charvos, Covenant, cyboy, Dali, Dani El, Darker, Davidos402, desto, Dexir, Filip123, Final, Foxized, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Golem, IndyP, invape, Jak, James, japes, jardoom, Jay-jay, jh666, kapicka, Kareru, Kazumaki, Keno, Kerbellos, kisuke93, krvinka56, listr, Lobok257, Lokusta, Madao, Mamut12, markic, Martinb, me, mindstormjak, Mitak, Mitsuko, Mr.Plysh, MrKulda, o2t2, Osimchin, Paldini, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, petrSF, Pista, Plocan, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, Rinter, Sagikkun, Saiko-chan, Satan__666, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, seezeethree, seneke, Sir_Pete, SkillJam, superheroesstuff, tacmud, Tarka Daal, Tialster, timek, Tomate, Toren, trudoš, VanTom, vishnar, WoodySempaii, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zgrywus
Chce (6)
besikv, filemon, monty.cl, Premek, TenCoJeZbytečnej, zlejzmrd