Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Být tou nejpsychotičtější psychiatričkou na světě není snadné, ale už to vypadá, že se Harley konečně zadaří. Ať už se mistryně mely a magoření ocitne v nudistické kolonii nebo v bruslařské aréně smrti, se svým takřka rodinným coneyislandským gangem Harlejek a nejlepší kámoškou Poison Ivy po boku si troufne na naprosto cokoliv.

Jenže kdo se směje naposled…

Přesně tak, přátelé: do Harleyina života zpět přilézá sám Korunní kašpar zločinu. Vraždí jen trošičku a upřímně slibuje, že jí předvede svou laskavější a milejší tvář – tu, díky níž se do něj tak zamilovala tehdy, když ještě nebyla cvok, ale cvokař, a on byl její romanticky nejnebezpečnější pacient.

Může Harley svému bývalému věřit? (Ale no tak!) Pustí k vodě všechno, čeho dosáhla, a připojí se k jeho válce proti příčetnosti? (Zase?!) Jisté je jen jedno: Pokud ji opět zradí, bude z Koblížka stříkat marmeláda!

Obsahuje sešity série Harley Quinn (Rebirth) #8-13 (listopad 2016 - únor 2017)

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Bret Blevins, Chad Hardin, Michael Wm. Kaluta, Joseph Michael Linsner, Inaki Miranda, Justin Norman (Moritat), Brandon Peterson, Andrew Robinson, John Timms
Ink
Bret Blevins, Chad Hardin, Michael Wm. Kaluta, Joseph Michael Linsner, Inaki Miranda, Justin Norman (Moritat), Brandon Peterson, John Timms
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Andrew Robinson, Alex Sinclair
Obálka
Amanda Conner, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-042-0 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
144
Cena
299 Kč
Originál
Harley Quinn #02: Joker Loves Harley (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #02: Joker miluje Harley (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #02: Joker miluje Harley (pevná vazba) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #02: Joker miluje Harley (Black edice) (2018)
  • neloxiqq
    Nejdem hodnotiť , pretože som nedočíl a asi nikdy nedočítam , ale po niekoľkých stranách som komiks s prepáčením jebol do knižnice a už ho nechcem ani vidieť. Ale čo je na tom komikse dobré je kresba.
    Takže si obrázok urobte sami , ale určite vám ho nedoporučujem.
  • Negan
    Kresba je fajn. Děj je ze začátku o dosti horší. Později se zlepší, ale i tak je meh. Postavy jsou otravné. Obálka je možná i lepší než ta minulého dílu. Vydání je paperback.
    Celkové hodnocení: 5/10
  • sedw
    Tak toto bylo hodně špatné, začátek byl tragický, příběh s Jokerem byl o něco lepší, ale pořád se to z vod hlubokého podprůměru nedostalo. Nevím, co bych mohl na tomto komiksu pochválit.
  • JohnyG
    Podobně jako v NEW52 zábavnost od prvního dílu nějak klesla. S ničím novým to moc nepřichází, úsměvné je to jen místy a zbytek je prostě divnojízda pro teenage cílovku. Největší ránu tomu zasadilo zklamání, že ty hlavní sešity s Jokerem vyústí v ostudnej podfuk.
  • S4TW
    Je to slaboučký, není to zase tak vtipné (ač musím přiznat, že jednou jsem se fakt od srdce zasmál), je to infantilní, ale hlavně je to už vyčerpané. Tahle série (počítám obě Harley) se za celou dobu nikam neposunul a jelikož se nikdy nejednalo o bůhví co, tak můj zájem pomalu klesá. Je zajímavé, že Harley v SS funguje celkem obstojně, ale svojí sérii ne a ne utáhnout. Já jsem docela přesvědčený, že výměna tvůrčího týmu je na místě, ale bohužel nás čeká ještě asi 6-7 booků, takže si nedovedu představit, kam až to upadne. Aspoň ta kresba je fajnová.
  • karl173
    Harley Quinn je série, která se u mě zatím vždycky sotva přehoupla přes průměr nahoru a v téhle knize se jí to nepovedlo. Nechápu jak je možné že tvůrčí tým, který za tímto stojí je tak dlouho u kormidla série Harley Quinn. Buďto nemá na tuto sérii DC žádné velké nároky a nebo se to zkrátka lidem líbí a já jsem mezi těmi co kroutí nechápavě hlavou. Veškerý svůj rádoby humor si už tvůrci dávno vyčerpali a přijde mi jakoby každý sešit vždycky nějak splácali dohromady s přáním, že to nějak zvládnou. Co se týče kresby, tak ta se také nemění a i když není vyloženě špatná, tak je uboze bez nápadu a nemá vůbec žádnou šanci tuto sérii vyzvednout někam výš. S odřenýma ušima průměr 50%
  • Doppelganger
    Harley Quinn mě baví v Suicide Squad a když se na chvilku objeví jako host v nějaké jiné sérii. Mám s ní ale velký problém v sériích od dua Palmiotti/Connerová.
    Už v sérii z New 52 ji DC přemodelovalo na svůj ekvivalent Deadpoola (a tuto novou verzi Harley pak Marvel použil jako zjevnou inspiraci pro Gwenpool a kruh se uzavřel). Co však ale funguje u Deadpoola, a vlastně i Loba, tedy vtipné a zároveň brutální zabíjení nepřátel vlevo vpravo doprovázeno neustálým hláškováním, mi u Harley Quinn v podání Palmiottiho/Connerové vadí. Strašlivě mi nesedí ta jejich kombinace naivity/lascivity/psychopatičnosti, kterou Harley dali do vínku. Viz ústřední příběh této knihy a zejména jeho závěr - to zabití prostě nebylo ani drsné, ani vtipné, spíš jsem z něj měl divný pocit.
    Další věcí je jejich smysl pro humor, který je křečovitý a strašně "na sílu" - jeden příklad za všechny: vycpaný bobr, se kterým si Harley povídá. Kdyby mi bylo třináct, tak se tomu asi i zasměju, ale samoúčelnější dějový prvek už fakt asi vymyslet nejde. A samozřejmě nezapomenou využít žádné příležitosti, aby se Harley mohla svlíknout nebo předklonit nebo mačkat se na Poison Ivy, nebo co já vím co ještě.
    Věřím, že se to určitým cílovým skupinám hodně líbí, ale pro mě to prostě nikdy nebude víc než průměr.
    /rant
  • George Walker Bush
    Hehe, jedna postava se jmenuje Ivy a druhá Madison... *mrk mrk*. No nic, tohle je vyloženě špatný, vyloženě mě to nebaví. Dál.

    Celkový dojem: 20%
  • cyboy
    Harley od Connerove je vazne s kazdym dilem slabsi a slabsi. U teto knihy jsem se dokonce ani nepousmal, spis jsem si casto rikal, ze lacinejsi humor a vypravecske postupy uz snad ani neslo vymyslet. Osobne bych uvital jiny tvurci tym.
    55%
2416112