Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

HRDINOVÉ... A HACKEŘI!

Liga spravedlnosti rozšířila své řady o nového, zkušenějšího Supermana a dvojici mladých zapálených Green Lanternů. Zvýšila tím svůj dosah a zvětšila moc. Soudržnost týmu nikdy nebyla lepší. A nyní to jediný člověk roztrhá všechno na kusy.

Truchlivý manžel plný zášti, který pracuje v skromné předměstské garáži, obrací pomocí svých působivých hackerských schopností proti Lize spravedlnosti její nejmocnější zbraně. Pouhými několika ťuknutími do klávesnice se dokáže zmocnit Cyborga, infikovat Green Lanternův prsten moci a vypustit z řetězu armádu padouchů, kteří mají hrdiny zničit.

Dokáže Batman společně se zbytkem Ligy najít hackera a zastavit elektronický útok? Nebo si kybernetická válka vyžádá oběti z masa a kostí?

Obsahuje sešity série Justice League (Rebirth) #6-11

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Bryan Hitch
Art
Matthew Clark, Tom Derenick, Neil Edwards, Jesús Merino
Ink
Daniel Henriques, Andy Owens, Sean Parsons, Trevor Scott
Barvy
Tony Aviña, Adriano Lucas
Obálka
Tony S. Daniel, Sandu Florea
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Changer the Elder, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-620-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
152
Cena
299 Kč
Originál
Justice League #02: Outbreak (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #02: Epidemie (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #02: Epidemie (pevná vazba) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #02: Epidemie (Black edice) (2018)
  • Jonas Woodsman
    Priemerná, až podpriemerná Liga Spravedlnosti - slabí príbeh a ľahko nadpriemerná kresba, finále má v tom najlepšom finálnom boji "strih" a hneď nápis : Po boji... Pomaly ani neviem kto vyhral, ale myslím, že je to jasné :-]
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #02: Epidemie - První kniha byla perfektní, nicméně tohle už je spíše takový ten 'meh' průměr, kterého vychází mraky a mraky a absolutně nic si z toho neodnesete. Přesto mě Hitchova série zatím jakž takž baví ač některé dialogy je třeba brát se značnou rezervou (pro představu doporučuji těch pár ukázek tady v databázi) ... Za mě 3*!
  • Palebras
    Poměrně chápu hodnocení tohoto dílu. Je fakt, že příběh opravdu za moc nestojí a nelogických událostí je v něm až až. Ale asi půjdu proti proudu když napíšu, že mě se to poměrně líbilo. Při čtení jsem absolutně neměl náladu na nic komplikovanějšího, ani na nějaký bordel typu All-Star Batman: Konce světa... Když si na to vzpomenu, ještě teď se mi točí hlava. Co se tedy týče Epidemie, tak zde příběh dává hlavu a patu i když rozuzlení, kdo vlastně za tím vším stojí, působilo dost úsměvně. Konečný souboj je taky přiblble utnutý. Ale já se prostě bavil.. Přesně tohle se mi stalo i s Nocí nestvůr.. Vypl jsem hlavu a jen se bavil. A zafungovalo to. A to přitom ani nejsem kdo ví jaký fanoušek týmovek. Já tomu ty 4* prostě dám.
  • Cinema Ranger
    Stejně špatný jako předchozí díl. Tohle nemá cenu kupovat. I samostatná série Harley Quinn je o dost lepší.
  • sedw
    Rozhodně lepší, než první díl, ale pokud se třetí výrazně nezlepší, tak s touto partičkou skončím. Příběh už dával smysl, nebylo to celé jen o akci, ale mělo to hlavu a patu (tedy v intencích komiksového světa, logiku příběh příliš neměl). Příjemné na jedno přečtení, ale ke komiksu už se asi nevrátím, nevypadá to, že by zde Hitch rozjížděl nějaký větší příběh (jako je tomu například u Batmana z Rebirthu). Slabší 3*.
  • JohnyG
    Lepší než jednička, ale stejně je to na zábavometru pod průměrem. Za nahackovaním top hrdinů a laternovského prstenu jsem čekal epičtější pozadí než /spoiler/ dětskej domácí úkol zneužitej ještě menším děckem /konec spoileru/. Liga spravedlonosti málem vypustí duši, ale jen tam pak slušně zazvoní a objedná si kafe. Superkrátké použití méně známých záporáků s ustřiženým final fightem je škoda, protože jinak se vlastně kvůli epidemii i nahackovaní mlátili ligáči jen mezi sebou. Krom několika akčních scén, které v mainstreamové kresbě neurazí, není vlastně proč tenhle book otevřít.
  • Sir_Pete
    Tohle mi přišlo jako zbytečný komiks. Kresba se mi nelibila a děj je tupý.
    Furt se kecá a když už jde na boje, tak jsou jak ze zrychleného vlaku. Plus mě fakt dostalo když poslední souboj je vicémeně utnutý a jedine čeho se dočkate je stránky "Po boji".
  • George Walker Bush
    Opravdu strašný.

    Celkový dojem: 20%
  • karl173
    Tento díl Ligy spravedlnosti opět doplňuje čtení, když nemáte moc času a nechce se vám moc přemýšlet. Jedná se opět o akční rubanici, plnou nelogických blbin a událostí, která vás ale přesto dokáže do jisté míry bavit. Pokud nečekáte nic víc, tak dostanete to co jste chtěli. 60%
  • erik
    Bacha - spoiler! Na to, že najlepšie super mozgy a ochrany v Lige prekoná dieťa s tabletom a výkvet protivníkov je úbohejší než zostava rekonštruovanej slovenskej vlády, som sa vlastne celkom bavil.
  • cyboy
    Pribehy o tom, kterak Ligu ovladati a neschopy z nich udelati.
    Nudny prumer.
    60%
672293