Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Harley se konečně zbavila všech psychotických šašků a už se nemůže dočkat, až se jí život na Coney Islandu vrátí zpět do svých (ne)normálně ujetých kolejí. Smůla! Nejroztomilejší komiksovou antihrdinku čeká největší bitva jejího života!

Nejprve se pustí do prohnilého starosty New Yorku, jehož ďábelský záměr s místní bezdomoveckou komunitou je skutečně chutný. Nechutně. Ale znepřátelit si Harley Quinn? I tak mocný politik si může ukousnout příliš velké sousto!

A současně se na scénu vrací jedna z Harleyiných dřívějších soupeřek, Harley Sinn. Šílená vražedkyně touží po pomstě a jejím cílem je jeden z Quinniných blízkých. Jestli Harley ztratí lásku, kterou již považovala za ztracenou… kdo se pomstí víc?

Obsahuje sešity série Harley Quinn (Rebirth) #14-16 (únor 2017 - březen 2017) a hlavní příběhy ze sešitů #17-21 (duben 2017 - červen 2017)

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Marc Deering, Khari Evans, Joseph Michael Linsner, John Timms
Ink
Marc Deering, Khari Evans, Joseph Michael Linsner, John Timms
Barvy
Alex Sinclair, Jeremiah Skipper
Obálka
Amanda Conner, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-078-9 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
439 g
Stran
144
Cena
299 Kč
Originál
Harley Quinn #03: Red Meat (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #03: Červené maso (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #03: Červené maso (pevná vazba) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #03: Červené maso (Black edice) (2018)
  • sedw
    V případě Znovuzrození jsem si dal na každou sérii limit 3 čísel, abych zjistil, jestli mě bude bavit. A Harley je bohužel první, která odpadla. Třetí díl byl o třídu lepší, než dva předchozí, ale pořád to nebylo čtení, které by mě kdovíjak bavilo (ale alespoň mě tentokrát neštvalo). V třetím díle jde o příjemnou oddechovku, která však nenabídne nic navíc. Naprostý průměr.
  • petrsimcik
    Tohle je asi fakt úhelný kámen vkusu. Někdo je nadšený a sedne mu to a někdo vůbec nechápe jak se tahle sra..a mohla dostat na papír. Každý má holt něco. Já osobně si zatím v každé knize a to jak z New52, kterou jsem si kuli pomalosti BB musel dokoupit v angličtině, tak z Rebirthu něco našel. Něco co mě pobavilo, vykouzlilo jemný úsměv na tváři. Já se u komiksu prostě většinou nesměju nahlas takže jsem to nečekal ani tady. Upřímně pokud mám porovnat Harley a Crwáckého Deadpoola tak si fakt nedokážu vybrat co je větší slátanina. Mám pocit že ta Harley prostě alespoň drží pohromadě a to je pro mě velký plus. Nerad si domejšlím boční eventy.
  • JohnyG
    Návrat k bláznivým dobrodružstvím trhlé social justice warriorky v sešitech Červené maso je zlepšením, ale pořád nedosahuje sťavnatosti začátku série v New52 ani začátku v Rebirthu. Jako by neuměli tvurci opět najít tu zábavnou rovnováhu mezi konverzačním humorem a ztřešťenou akcí. Někde je tak spousta bublin a ukecané je to až hrůza a jinde to zas nemá pořádný obsah. Místy je to fajn a jinde zas ukrutná nuda, výsledný průměr dává 3 hvězdy.
  • Kristian6378
    Po podľa môjho názoru nepodarenom komikse z New 52 "Láska na první ránu", ale aj nudných komiksoch z Rebirthu, hlavne komiksu "Joker miluje Harley" som dlho váhal či si tento komiks kúpim. Po jeho prečítaní však kúpu v žiadnom prípade neľutujem! Komiks sa vrátil k svojmu pôvodu, a je podobný ako "Šílená odmena" či "Výpadek" čo sú moje obľúbené komiksy s Harley. Je to akčné a srandovné, konečne aj šialené a trochu brutálne. Tento komiks rozhodne odporúčam a dúfam že ďalšie komiksy s Harley sa budú uberať týmto smerom
  • karl173
    Ano je pravda že přišlo zlepšení, byť až od 4 sešitu v této knize, ale to zlepšení není až tak velké. Jak jsem naznačil první tři sešity jsou velmi slabé a o ničem. Krom vedlejších linek, které udržovali mojí pozornost šlo o velmi podprůměrný příběh, který se nes na vlně slabých příběhů v celé řadě Harley Quinn. Pak ovšem nastal zlom v podobě příběhu Červené maso, který pravděpodobně díky tomu, že je nejzajímavější nese název celé knihy. Příběh byl především svižnější a podle mě kdyby celkově tvůrci ubrali na ukecanosti a přidali do každého příběhu trochu víc vážnosti a svižnosti, tak by tato série byla ihned o poznání lepší. Poslední příběh s Batfankou nebo jak že se to jmenovala také nebyl marný, i když autoři ho poměrně rychle smetli ze stolu. Humor nechme stranou, ten opravdu nestojí ani za řeč. Kresba není špatná, ale hodilo by se k ní méně bublin. Když to tedy sečtu, tak se Harley tentokrát doškrábala až k lehkému nadprůměru, což je v této sérii úspěch. Bohužel nevidím zde nic, co by mě ujistilo, že v této kvalitě bude pokračovat. Tudíž od příštího dílu nevím co očekávat a můžu jen doufat, že to nebude hrozné. 60%
  • S4TW
    Oproti minulému dílu došlo ke zlepšení. Najednou to zase docela dobře funguje a čtenář se může bavit. Jo, vtípky mě u téhle série poměrně často minou velkým obloukem, ale jako párkrát jsem se i zasmál. Ovšem daleko víc mě bavilo, jak se snažila Harley hrát víc na vážnou notu, trochu morálně i poučit či aspoň zahýbat s city čtenářů. Především úsek s řešením krize bezdomovců byl to pravé ořechové a jednalo se o téměř parádní záležitost. Dost se mi líbilo, že zde byly rozehrány (pokud dobře počítám) čtyři příběhové linie, které se vyvíjeli tak nějak zároveň. Ta první s týpkem z podzemí byla asi nejslabší, ale ostatní už byly dost fajn a především výše zmiňovaná s bezdomovci a kanibaly mě dostala. Navíc je to skvěle nakreslené a to se také počítá, škoda, že to tomu TImmsovi do toho zbytečně hrabou další, vystačil by si sám.
  • Doppelganger
    tentokrát mě to překvapivě bavilo - pořád to není žádná hitparáda, ale jako odpočinkové čtení s vypnutým mozkem je Harleyina třetí kniha obstojná.
  • mufon
    Vtipné, akční, co víc si přát. Jestli se někdo bojí po slabším minulém dílu, tak není proč, tohle je lepší.
  • cyboy
    Souhlas s GWB, ackoliv ja to tentokrat jeste cetl. O nic jsi neprisel. Nanicovate, nevtipne, ultrazbytecne ukecane nic.
    40%
59123