Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Souboj Deidary se Sasukem vrcholí a nejvýbušnější z Akacuki se pomalu ale jistě dostává do úzkých. Odhodlán neskončit opět v zajetí šaringanu, rozhoduje se Deidara použít nejsilnější ze svých technik, která zničí vše v okruhu několika kilometrů. Daleko od probíhajícího střetu se k akci rozhoupává vůdce Akacuki a s konečnou platností vydává rozkaz ulovit hostitele devítiocasého.

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
Jakub Škraban, Alena Veselá
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-512-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
184 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #40: Kyūkyoku geijutsu!! (Shueisha Inc., 2007)
  • Fry
    Fry admin4.5.2019 14:57Naruto #40: Absolutní umění
    Naruto #40: Absolutní umění - Normálně mám ukecané díly raději, než ty zaměřené čistě na boj, ale konkrétně v této knize mi to nějak nesedlo. Začátek je fajn, bitva Sasukeho proti Deidarovi má vzestupnou tendenci, i když ono 'záměrně jsem udělal to a ono' je už po čtyřiceti knihách docela na facku. Nicméně průšvih přichází až zhruba od půlky, kdy se autor rozhodl celý děj velmi rychle posunout a vysypat na nás rovnou několik paralelně probíhajících linek. Zmatek střídaly šokující odhalení a já z toho mám ve finále rozpolcené pocity ... Za mě 3*!
  • Mitsuko
    Mitsuko30.11.2018 21:46Naruto #40: Absolutní umění
    Tak tenhle díl byl super, pořád se něco dělo, bylo to hodně nabité, přitom ale ne překombinované. :-) Moc bavilo! Nechci tady přímo vyzrazovat konkrétní scény, ale prostě fakt skvělé od začátku do konce. Hrozně se mi líbí, jak víc pronikáme do světa Akacuki, líbí se mi vyprávění o Narutových rodičích. A úplně žasnu, jak má každá postava svoji osobnost, svůj život a minulost, dochází mi, že to určitě není jednoduché udržet tak komplexní příběh pohromadě, aby dával smysl a byl zajímavý. Takže wow, smekám. :-)
622