Koupit
Young Avengers, tým teenagerských titánů, který se zformoval, když jej svět potřeboval nejvíce, nejsou typickou superhrdinskou partou, jakou byste asi očekávali. Na sklonku nejtemnějšího dne v dějinách Avengers byl aktivován protokol, který má vyhledat příští generaci hrdinů, která by mohla ochraňovat planetu Zemi. Kdo jsou Young Avengers a jaké pouto je váže k nejmocnějším hrdinům světa? To se dozvíte právě tady! Ty největší talenty marvelovské stáje vám v této knize dokážou, že jsou mnohem víc než něčími malými pomocníčky!

Obsahuje příběhy:
Pomocníčci
Debutanti

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Young Avengers (Vol. 1) #1 a Young Avengers Presents #1-6


Scénář
Roberto Aguirre-Sacasa, Ed Brubaker, Paul Cornell, Matt Fraction, Kevin Grevioux, Allan Heinberg, Cory Petit, Brian Reed
Art
Mitch Breitweiser, Mark Brooks, Jim Cheung, Alan Davis, Paco Medina, Harvey Tolibao, Alina Urusová
Ink
John Dell, Mark Farmer, Jaime Mendoza, Juan Vlasco
Barvy
Mitch Breitweiser, Justin Ponsor, Harvey Tolibao, Alina Urusová
Obálka
Jim Cheung
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Karolina Matysová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
656 g
Stran
176
Cena
249 Kč
Originál
Young Avengers Presents (Marvel)
  • MEGA
    Škoda, že do této knihy nevybrali hlavní sérii Young Avengers. Udělali by tak mnohem líp. Takhle máme první sešit s otevřeným koncem a pak minisérii, kterou, pokud jste nečetli Young Avengers, nedoceníne. I když, ne že by bylo bůhví co docenit, za přečtení stojí hlavně Patriot a Hawkeye, zbytek je strašně prázdnej. Líbilo se mi, že zde máme celou plejádu kreslířů, to je největší kvalita knihy.
  • willis
    Komiks Young Avangers má asi sloužit jako seznámení s postavami ale žádná bohužel není zajímavá tak abyste četli s nějakým zaujetím. Nudné a zbytečné, tak bych charakterizoval mladé avengers celkově i tenhle komiks.
  • S4TW
    Jak jsem již říkal, tyhlety složené komplety moc nemusím, kor když každý sešit píše úplně jiný tvůrčí tým. Kvality je totiž téměř vždy kolísavá, nemá to ucelený příběh, kniha nikam vlastně nesměřuje a netáhne vás to číst. Když k tomu přičtete velkou dávku teenage naivity a pár blbostí, dostanete průměrné NHM: Young Avengers. Asi takhle, první sešit mě docela chytnul, bohužel je to jen takový úvod a v příběhu se nepokračuje, což byla první chyba. Pak přijde ta kolísavost, celkem slušný první sešit od Brubakera vystřídá několik podprůměrných vat o ničem, pak ještě přijde slušný Fraction se svou verzí Hawkeye a to je asi tak všechno. Kresbu to má obecně celkem fajn, ale jinak se pro mě jednalo o zbytečnou knihu, bez které bych se obešel. Většina postav z týmu mě vlastně vůbec nezajímá, každá z nich má dospělejší verzi, která je zajímavější. Tohle by možná fungovalo jako čistá týmovka, která je v konfrontaci s dospělým týmem Avengers a světem Marvelu, to jsme bohužel téměř nedostali. Pro mě NHM (popřípadě UKK) tímto končí, škoda, že to nebylo nějakou lepší třešničkou, ale celkově tyto série chvílím, neboť mě vrhly do světa komiksu (především toho marvelovského).
  • karl173
    Není to zas tak špatné. Je to poměrně čtivé. Kresba sice není kdovíjaká, ale hodí se k tomu a je celkem fajn. Jenže problém této knihy je, že se zde v každém sešitě opakuje téměř furt to samé dokola a zároveň ani jeden sešit nemá pořádný příběh. Jako oddychovka fajn, ale jinak zde není nic navíc. 60%
  • hroubek
    Young Avengers se nám pořádně představili v Dětské křížové výpravě. A teď se dozvíme něco o nich a jak se dali dohromady. Na komiks jsem se nějak extra netěšil, a to více mě překvapilo jak fajn čtení to bylo. Ne všechny příběhy postav mě sedly, ale ty které mě sedly jsou opravdu moc povedené a zajímavě(Patriot, Stature, Hawkeye). Autorům se krásně povedlo vystihnout hrdiny, jejich motivace a zasadit je to celého universa. Komiks krásně splňuje co si dal za úkol, a ke všemu je to neurážející zábavné počtení. Nic světoborné, přesto dobrý a zábavný komiks.
  • Carnage
    Po fenomenální Dětský Křížový Výpravě z UKK jsem se na tuhle knihu dost těšil a bohužel přišlo trochu zklamání, protože jak se čtenář dozví tak první sešit je od stejných autorů a to Heinberga a kreslíře Cheunga kteří dělali právě tu skvělou Křížovou Výpravu a zbytek knihy už psali jiní autoři a prostě to neni tak dobrý. Potom co jsem si na konci knihy v užitečných informacích přečetl jak se dál Marvel popasoval s Young Avengers na mě přešlo další menší zklamání... spousta původních postav tým opustila a novější verze zahrnují již několikátou variaci Lokiho a něco co si říká Miss America a běhá v obyč teplákovce... takže jakákoliv moje chuť pořídit si ten Omnibus co existuje je ta tam. Zpátky k téhle knize, jako odrazový můstek dobrý ale každýho koho tito mladí hrdinové aspoň trochu zaujmou musím doporučit UKK Dětská Křížová Výprava protože to je teprve kvalita která tomuto týmu dává ten pořádný rozměr.
  • cyboy
    Hloupe na tom je, ze ta akutni potreba silneho a dramatickeho pozadi kazde z postav, pusobi takhle zretezene dost trapne a vlastne jedno jako druhe.
    Slabota.
    50%
  • Tyfus
    Škoda, že nepokračoval první sešit, ten měl potenciál. Zbytek byl ukecaná, teenage nuda.
  • mearez
    Čekal jsem něco trošku lepšího, ovšem já jsem celkem spokojen. Young Avengers neznám, takže jsou to pro mě celkem neprobádané vody.
    První sešit celkem slušný a chtěl bych pokračování. Ovšem když začala miniserie Debutanti, měl jsem smíšené pocity. První sešit je úžasný, jen kresba trošku zaostává, ale nebylo to nic hrozného. Druhý sešit byl ale sice dobře napsaný, ale kresba byla příšerná. Třetí sešit byl nudný a hrozně hnusně nakreslený, postavy nebyly ničim ani trošku zajímavé. Čtvrtý sešit byl šíleně ukecaný, ale kresba byla fakt skvělá, takže za to palec nahoru, ale ani po přečtení tohoto sešitu postavu nového Visiona skoro neznám. Pátý sešit byl skvělý, ale kresba mi moc nesedla. Poslední sešit byl asi nejlepší ze všech, byl pěkně nakreslený a i dobře napsaný.
    Komiks se mi hodnotí špatně. Na jednu stranu mě jako celek bavil, ale když si to rozeberu do hloubky, tak dva sešity mě vyloženě nudily. Není to špatné, ale taky to neni žádná hitparáda. Za mě 4*.
  • rewkon
    Tohle není můj šálek čaje primárně zaměřeno na pubertální děcka bohužel ,ale výrazně nudnější než pubertální MS.Marvel .Skoro žádný příběh nuda nuda a zase nuda.
3618111
Četl/a (57)
2scha, Alfred, Benny, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cinema Ranger, cyboy, dajik, Deckard, Dexir, Doppelganger, Fox01, Gustik5, hromotlk, hroubek, Hugin, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, kallenved, karl173, kaylin, KdG, lantan1, Lukis89, Mariomichal, Martinb, me, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Moon, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, petrSF, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Sick666, slavik38, Star36489, SteveCZ, trudoš, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(177)
2scha, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, hahahoho, hicks, hlavathor, Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jendavondra, jh666, Jimbeam90, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Lukis89, Lukyn2810, Mariomichal, Martinb, Matio, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, rewkon, RicHard. , Rinter, roswelll, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, yojimbo, Zajo original, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
BreakingAway, delsemela, Elnie, gwen666, Magi621, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
NikkiKonig