Ukázka
Ukázka
Koupit
E-05 je pod útokem a jeho obyvatelé svádějí nelítostný boj o přežití. Armáda velitele Adhama, která měla město chránit, nyní stojí s tanky proti obchodníkům a domobraně. Ilie byla unesena. Kidou má jedinou možnost, jak ji zachránit. Prostřílet se skrz vojáky a vydat se do doupěte hmyzu. Do dávno ztraceného města E-07, které skrývá nejedno tajemství.

Scénář
Kachou Hashimoto
Art
Kachou Hashimoto
Lettering
Katarzyna Niemiec
Překlad
Jan Schejbal, Zuzana Špicarová (Lochmanová)
Redakce
Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
akční, fantasy, postapokalyptický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-905839-8-6 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
228
Cena
199 Kč
Originál
Cagaster #04 (Glénat, 2015)
Varianty
Cagaster #04 (2. vydání) (2021)
Cagaster #04 (2018)
  • Good Games
    Good Games mecenáš22.5.2020 20:35Cagaster #04
    Nečakal som, že ma po predošlom miernom sklamaní bude pokračovanie tak veľmi baviť. Prvým dielom som vyčítal, že majú síce zaujímavú tému nákazy a všade naokolo je prerastený ľudožravý hmyz, no ukazovali ho len zriedka a síce to bolo celé veľmi sympatické, akcie bolo málo. Tu to celé buchlo a akcia je takmer na každej strane, cagasterov tu autorka tiež ukazuje požehnane a je to celé aj perfektne nakreslené a pútavo napísané. Toto bola jazda! Som zvedavý na finále série. =►Celá recenzia◄=
  • VanTom
    VanTom6.5.2020 11:45Cagaster #04
    Celé "volume" v příjemném spádu zaplňují velké boje na dvou frontách (armádní dobývání/bránění města a jednočlenná infiltrace nepřátelské, brouky zamořené základny/hnízda), přičemž to druhé zmíněné zároveň výrazně posunuje děj (a kroutí vztahy) kupředu.
  • Mitsuko
    Mitsuko7.6.2019 00:41Cagaster #04
    Prvních pár stran jsem se nemohla začíst, ale brzy se to zlomilo a nakonec jsem s tímto dílem velmi spokojená. I když se jednalo o několik bojů na různých místech, stalo se toho vlastně za tohle volume strašně moc. Mám moc ráda postavu Achta a jsem opravdu zvědavá, jak to s ním dopadne, i když mám takové tušení, že moc dobře ne. Taky se mi líbí, jak si k sobě Kidou a Ilie postupně našli cestu. Celkově mě tahle manga vážně baví a jsem zvědavá, jak to s tím „dalším vývojovým stádiem člověka" dopadne.

    Rozhodně úctyhodný zástupce postapa mezi mangami.
226