Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Brok je obyčejný podvraťák, jehož život je stejně pestrý, jako jeho původ. A těžký. Ze všech stran ho ohrožují kočky, nedostupné feny, plíživí sloni, naštvaní kreslíři, snobská prasata, a dokonce i celý cirkus. Ovšem klid, bude to legrace. Aspoň pro nás.

Přichází už druhý díl skvělých Koplových stripů a ze života v cirkuse se stává pořádný… no… cirkus. Zvláště, když se Brokův pán zamiluje.

Scénář
Petr Kopl
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Lettering
Petr Kopl
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7449-660-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
225 x 195 mm
Tisk
černobílý
Váha
245 g
Stran
80
Cena
179 Kč
  • faster86
    Brok je fajn, líbí se mi Koplova kresba i to že stripy mají příběh přesahující třeba do dvou stránek. Není to že bych se přímo smál (i když na konci při "vrať mi chlupy svině" ze mě vyšel hurónský smích) ale čtení mi zvedne náladu. Takže doporučuju každý den před odchodem do práce přečíst jednu stránku a hned se vám půjde z domu lehčím krokem.
  • Sv1hl1k
    fakt zábava petr kopl ví co dělá
  • p3tris
    Američané mají Billa Wattersona, Jima Davise nebo Charlese Schulze, tedy Hobbese, Garfielda a Snoopyho. A teď máme díky Petru Koplovi podobně sarkastické zvířátko i mi. Vořech Brok trefně glosuje své okolí a samozřejmě se mu stávají věci, co se psům zkrátka stávají. I v cirkuse. Tohohle čokla jsem si zkrátka zamiloval.

  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.2.2019 10:50Štěky Broka Špindíry: Psí kusy v cirkusy
    Vím, že se mezi některými "komiksovými intelektuály" jméno Petr Kopl moc nenosí, ale smysl pro groteskno se mu upřít nedá. Nikdy jsem nebyl zklamaný a i tentokrát, ač kočkomil, jsem se pobavil parádně.

    Celkový dojem: 90%
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin8.2.2019 09:50Štěky Broka Špindíry: Psí kusy v cirkusy
    Je to fajn, stejně jako první díl.
  • cyboy
    Vyborne, ani nevim kolikrat jsem se u toho nahlas smal.
    90%
1314