Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
PŘEŽIJE DOCTOR STRANGE, KDYŽ SE JEHO PROTIVNÍCI SPIKNOU A NAPADNOU HO VŠICHNI NAJEDNOU?

VYDEJTE SE ZPĚT DO PRVNÍCH DNŮ DOCTORA STRANGE!
Jak se stal Stephen Strange Nejvyšším čarodějem - a jak o svou moc přišel? V současnosti je Strange na pokraji smrti a jeho magie je téměř vyčerpána. Jeho největší nepřátelé, kteří cítí, že je Mistr okultních umění na dně, se vrátí ze stínu připraveni udeřit, a začne to jedním z jeho nejstarších rivalů, baronem Mordo! Ale zatímco se přehlídka záporáků staví do řady, aby si také praštili, jeden ze Strangových nejnovějších nepřátel by se mohl ukázat být tím nejvražednějším. Orb, nyní disponující nezměrnou mocí oka zabitého Watchera, si vzal Doctora Strange na mušku!

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Vol. 4) #11-16 (září 2016 - leden 2017) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Jason Aaron, Kathryn Immonenová, Robbie Thompson
Art
Chris Bachalo, Jorge Fornés, Kevin Nowlan, Leonardo Romero, Cory Smith
Ink
Wayne Faucher, Jorge Fornés, Richard Friend, John Livesay, Victor Olazaba, Cory Smith, Tim Townsend, Al Vey
Barvy
Chris Bachalo, Jordie Bellaire, Kevin Nowlan, Javier Tartaglia (Java Tartaglia)
Obálka
Chris Bachalo, Tim Townsend
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-670-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
376 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Doctor Strange #03: Blood In The Aether (Marvel Comics, 2017)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš10.12.2020 09:38Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    „Kolem pobíhá víc ďáblů, než dokážeš spočítat.“ Strašne sa mi táto séria pod patronátom Jasona Aarona (Skalpy, Muži hněvu) páči, ale ako Posledním dnům magie, ani Krvi v éteru nedokážem dať viac, ako 3*. Ono je to strašne zábavné napísané (napr. Doctor sa musí zmenšiť a jeho astrálne telo prenikne do jeho vlastného fyzického tela a tam zlikviduje diablom posadnutú slaninu), vynaliezavo a hravo nakreslené a Strange je skvelá, sympatická postava, ktorá ma neskutočne baví. Ale proste je toho moc, je to prekombinované, nestíhate sa dívať a ani pri opakovaných čítaniach sa v niektorých momentoch nechytáte.
  • Sv1hl1k
    Sv1hl1k18.6.2020 13:54Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    zajímavý název který leckoho zaujme
  • mearez
    Kvalitní výlet do normálního pracovního týdne nejvyššího čaroděje. Tenhle pohled na Strange se mi prostě líbí. Taxíky, bary, newyorkské ulice, no prostě pravej street level superhero jak má bejt. Hlavně po výtvarné stránce je tenhle komiks vyjímečný, protože Bachalo si pořádně vyhrál s designem všech příšer a záporáků, no prostě paráda. Lehčí mínus za slabší konec, ale neni to nic hroznýho. Za mě 4*.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.1.2020 09:32Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    O trochu horší než předešlé díly, ale pořád čtivé, originální a zábavné. Každý sešit se věnuje nějakému protivníkovi a mně zdaleka nejzajímavější přišel ten s Orbem. Konečně se taky vrací Mordo a růžky vystrčil i Dormammu. Aaronovi to neskutečně sedne.
  • SteveCZ
    8,5/10 Lovecká sezóna nejvyšších čarodějů
    Strange je v háji, jelikož magie skoro umřela. Takže z čaroděje, kterej si může kamkoliv přemístit lusknutím prstů a zpacifikovat protivníka několika slovy, je chlápek co s sebou tahá různý magický serepetičky a musí si volat taxi. No a toho chtěj využit jeho protivníci, který si ho chtěj podat. Po dvojce výrazný zlepšení, furt je to vtipný a zábavný, ale Sataninu pekelnou kuchyni bych fakt nezkoušel.
  • perak
    Magie už moc na světě nezbylo, ale Doctor Strange i s tím málem, co má k dispozici, s pomocí svého důvtipu a s pomocí svých přátel dokáže odolat všem svým protivníkům - a že jich v této knize je nemálo. Tak trochu psychedelická jízda pokračuje a pořád baví.
  • Multiverzum
    Multiverzum20.6.2019 09:00Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    Krev v éteru je zaujímavá jazda plná magických eskapád a nechutných nápadov. Škoda, že dianie začne byť postupne trochu nudné a že sa vytratil ten globálny ráz prvých dvoch kníh. Napriek tomu ide o kvalitné čítanie.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/doctor-strange-krev-v-eteru/
  • S4TW
    Aaron si prostě předefinoval Doctora Strange a jelikož patří mezi ty vůbec nejlepší scénáristy, tak proč ne. Tohle je dost ulítlé dílo, plné mystiky, halušek, magie a docela velmi slušné dávky humoru. Jak mě omrzel Deadpool, po kterém jsem rád sahal, když jsem se chtěl prostě pobavit, tak ho v tomto ohledu DS dokázal nahradit a ještě k tomu přidává i trochu něco víc. Líbí se mi, že si autor jede to svoje, sám si nadefinoval, jak funguje magii, ale zároveň jí násilně nevytrhl ze zavedeného pořádku. To podobné provedl i s postavou. Třetí díl je možná zatím nejlepší z celé série. Strange tu potkává své největší soupeře a vtipně se s nimi vypořádává, ač mu chybí jeho největší zbraň… magie (teda její část). Kresba je neméně super.
  • karl173
    karl173 mecenáš27.4.2019 20:51Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    Aaron pokračuje ve své zvrácené verzi Doctora Strange a nebojí se přijít i s takovými nápady jako pekelná slanina požírající střeva, což je jen malý kousek podivností, které nás provázejí už od prvního dílu společně s bláznivou, ale i působivou kresbou Chrise Bachala. Už jenom díky těmhle věcem mám zkrátka tuto sérii tak rád a dobrý děj už je jen třešničkou na dortu. A zde se příběh opět povedl. Místy občas zaskřípe a neodpouští si klasické nešvary mainstreamu, ale já byl i tak při čtení velmi spokojený a těším se na další díl. Cliffhanger se rozhodně povedl. U mě stále velmi dobré.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.4.2019 16:29Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    Snaží se to tvářit jako ucelený příběh, ten však u sebe drží tak trochu blbě. Klasické sešitové kapitolky, někdy dost ulítlé, držící jakousi kontinuitu, ale působí to jako seriál. Nicméně je to místy sranda a baví mě to docela číst ještě.

    Celkový dojem: 70%
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger31.3.2019 18:37Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    Pecka! Třetí díl a stále si to drží svojí úžasnost. Musí říct, že za mne je to ta nejlepší Marvel série, která tu vychází. Aaron je skvělej scénárista a Bachalo úžasný kreslíř Doporučuji všechny tři díly. Dávám 5/5 a těším se na další díl...! 100%
  • rewkon
    Šílený Aaronův run doplněn psychedelickou kresbou nejlepší Strange co tu vyšel pokud chcete něco šíleného tak určitě doporučuji.
  • cyboy
    cyboy mecenáš13.3.2019 19:45Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    Aaronuv run porad patri mezi to nejlepsi co tady se Strangem vyslo. Tenhle dil jakoby misty trochu tapal, ale porad jsem zvedavy co bude dal.
    70%
153311
Četl/a (92)
123peta, 2scha, 3DD!3, adam, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, CHester Turner, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Deckard, Doppelganger, duri, erik, Final, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, Georgíno J., Gustik5, Hønzza, Hawwwran, Hlousks, Hugin, invape, Ivan Kucera, japes, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, Keno, kindanerd, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Lawer de Sanctis, Librarian, Lijem24, Lord Baltimore, Loxin, malylada, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MP, Mr. Baboon, namdnas, NikkiKonig, noovakpetr, Olesh, opytz, Osimchin, Paldini, perak, punisher, raenius, rewkon, S313, S4TW, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Sick666, slavik38, Sorbony, Star36489, SteveCZ, Sv1hl1k, taidana, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Václav Mikula, vishnar, xflori01, xxSIMIxx, Zbysek2410
(142)
2scha, adam, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, Cever, CHester Turner, chuckboris, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Deckard, DegiCZ, Denis1996, DKoscik, Doppelganger, duri, erik, farnhajt, fifas, filemon, Filip123, Final, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Gustik5, Hønzza, Hawwwran, herbert, Hlousks, Honzin, Hugin, hugosnowden, invape, Ivan Kucera, JackOneil, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, komiksák007, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, lacoste, Lenny, lifi, Lijem24, listr, Lord Baltimore, Loxin, Macek78, malylada, Mamut12, Marvin, Matthew, Maty48, mcezik, mcleek, MEGA, Mercurio, Mikei, mineralk, misa, Mitak, miuanek, MP, Mr. Baboon, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, nx, Olesh, opytz, Osimchin, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, Rumburaq, S313, S4TW, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, songoku, Sorbony, SteveCZ, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, Tawax , Tialster, timek, Tomasino79, Tomate, tomned, Tomski, Tony TwoDee, Toren, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VanTom, vranakx, xflori01, xintax, xnov, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zbysek2410
Chce (20)
Aceik, ADM1, Al0f0k, burzum, deadpool, DracoAn, dvoracekpetr1, Fida, gezic, hahahoho, James, Jáňa, Jimbeam90, kisuke93, meffis, monty.cl, Premek, Sebastian the wise, sleepless, zlejzmrd
Shání (2)
gezic, Jimbeam90