Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Zbrusu nový, pivem politý příběh Krysích královen odhaluje skrytou hrozbu přímo uvnitř zdí Palisády. Dee se snaží utéct před svou minulostí, ale před chapadly krvežíznivého boha N´rygotha se utíká dost špatně. Šílená akční jízda, která je popisována jako když Buffy potká Tank Girl… v pořádně sjeté verzi Pána prstenů.

Obsahuje sešity série Rat Queens (Vol. 1) #6-10 (květen 2014 - duben 2015)

Scénář
Kurtis J. Wiebe
Art
Stjepan Šejić, Roc Upchurch
Barvy
Stjepan Šejić, Roc Upchurch
Obálka
Stjepan Šejić
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-672-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
375 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Rat Queens #02: The Far Reaching Tentacles of N'rygoth (Image Comics, 2015)
  • Good Games
    Krysí královny 2: Do dáli se vinoucí chapadla N’Rygothova je podarené pokračovanie zábavného prvého dielu. Síce je tu viac temnoty a menej humoru, no stále si to udržuje svoju sviežosť. Ak sa vám páčil prvý diel, nemáte nad čím rozmýšľať, aj tentokrát je to poriadne vulgárny a krvavý fantasy masaker plný hlášok, drog a sexu. =►Celá recenzia◄=
  • mearez
    Ok tak tohle jsem nečekal. Mnohem horší než předchozí díl. Mnohem míň energie a zábavy, mnohem víc nudnejch dialogů a naprosto nepotřebných flashbacků. Kniha je buď o sešit dva delší, nebo by se autor měl distancovat od komplexních dialogů. Jinak ale akce je slušná a bavil mě i záporák, kterej teda byl celkem nezajímavej a v podstatě bez motivace, ale aspoň se mi ho komiks nesnažil prodat jako dalšího Dooma. Postavy a svět mě taky fakt bavili.
    Je to škoda, už jsem si myslel, že se mi fakt bude konečně něco od Image líbit tak abych v tom pokračoval. Koupi dalšího dílu dlouze promyslím. Za mě 3*.
  • JohnyG
    Story pro ufňukaný teenagerky, který hledaj sebe sama (šablonovité vzdory vůči rodičům, tradicím a rolím), femino LGBT+ ladění zas zahřeje kdejakou aktivistku, ale sprosťárny a drogové a sexuální narážky mají asi pobavit starší muže. Tak přemýšlím, pro koho to vlastně je. Kresba byla fajn, fantasy prostředí beru, ale obsahově mi to vadilo a vtipný mi to většinou nepřišlo.
  • S4TW
    Za mě je tato série příjemným osvěžením našeho trhu. Takhle kvalitní fantasy tu rozhodně moc nevychází a parodií už stoprocentně ne. Má to prima postavy, zábavný svět a hezkou kresbu. Příběh slušně vygradoval do velkolepého finále, postavy nám víc přirostly k srdci a já jen litoval poslední stránky, jelikož teď budu měsíce čekat na další quest.
  • Darth Raelchi
    Už to není tak svižné jako kniha 1, ale pořád je to dobrá zábava. Je to holt prostřední část volume 1 a ty jsou vždycky takové předělové. Rozhodně se jde více do hloubky světa Krysích královen a to jde vždy na úkor svižnosti nebo akce. Jinak pořád zábava a pořád nadsázka, která mi v komiksu dlouho chyběla. Postavy už nejsou takové ploché jakoby bez zápachu. Vše co dělají a to jaké jsou se nám v knize 2 dostane mnohem lépe na talíř. Graduje to postupně a velmi dobře (v obou knihách). Jsem zvědavý na trojku a pak další části ve volume 2 a spin-off sériích. Mám však velkou výhradu a to je paradoxně opět Šejič. Nevím, jak to dělá, ale buď se mi v daném komiksu naprosto líbí anebo naprosto nelíbí. Tady mi to fakt nesedělo a nebýt už pro mě tou dobou zaběhlého světa Krysích královen, asi bych po tomhle díle nesáhl. Hlavně jsou kreslíři diametrálně odlišní - Upchurch a Šejič, takže jsem si fakt musel zvykat na úplně jiný vypravěčský styl. Upchurch působí dojmem, že postavy krásně zapadají do pozadí a příjemně to tak působí uceleným dojmem, navíc je ta kresba jakoby plná, výrazná. Šejič mi tam přijde jako rychle to nastřelit tužkou a ty to hele nějak vybarvi, ono to tak bude stačit, standardy to splní. Ne, že by nebyl kvalitní nebo tak něco, Sunstone se mi líbil, ale do Krysích královen se mi to prostě nehodí a kolikrát mi přišlo, že čtu mnou proklínané Death Vigil. Takhle, kdyby šlo o flashbacky nebo něco jako vyprávění mimo hlavní dějovou linii, tak jako kontrast budiž a docela bych to i vítal. Takhle, když je to náhrada za někoho, tak prostě ne. Paradoxně, Tess Fowler, která má mít třetí část, působí v duchu Upchurche, ale je tam vidět její výraz. Když už tak už. Tady to uškodilo a aspoň, že je scénář silný a čtivý. Přese všechno 4 hvězdy.
  • karl173
    Opět svěží jízda, která je zpočátku přibrzděna tím, že jsem si už z jedničky moc nepamatoval a hodilo by se číst tuto sérii v rychlejším intervalu, ale i tak jsem se velmi rychle začetl a pak už si jen užíval svižnou akční jízdu, která díky svým zajímavým flashbackům přibližuje postavy blíže čtenáři. Jen tak dál.
  • rewkon
    Oproti trošku rozpačité jedničce druhý díl je fakt výborný a určitě připojení Stjepan Sejiče do týmu pomohlo posunout komiks někam dál a nepřišlo mi to tak pubertálně trapné a dokonce mi některé postavy přirostli k srdci.Sem tam se najde nějaký pubertální vtípek na který jsem už asi starý ,ale celkem vzato dobrá práce a těším se na pokračování.
72561
Četl/a (65)
adevr, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Blackhand47XD, blackJag, calvin10, cobe, dajik, Darker, Darth Raelchi, deefha, Doppelganger, Elfo.here, fanae, farnhajt, Final, Fox01, Garp, GeorgeeW, Georgíno J., Good Games, Hawwwran, Hugin, IndyP, James, Jay-jay, jh666, jindroush, JohnyG, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, lantan1, Light, Mamut12, Martinb, mearez, Mercurio, MonsterGyre, NecRoman, Nightmare, opytz, pearlxjam, pechna, petrSF, Poniczech, punisher, pxashes, raenius, rewkon, Rezet, rooty, S4TW, Scaleo1, terrordemon, Tony TwoDee, trudoš, tukak, xflori01, Yefery, Zbysek2410, zgrywus
(88)
2scha, adevr, Alfi, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Azalin, bboorreekk, Blackhand47XD, blackJag, burzum, calvin10, Caylen-Tor, CHester Turner, cobe, CSE_AC/DC, Darker, deefha, Dinik, Doppelganger, fanae, farnhajt, filemon, Fox01, Georgíno J., gongon44, Hawwwran, Honzin, Hugin, IndyP, invape, Jak, jakub186, James, Jay-jay, jh666, kallenved, kapicka, Karel Sec, karl173, KarlosJB, kaylin, KdG, Keno, Mamut12, Martinb, Mercurio, MonsterGyre, monty.cl, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Olesh, opytz, Paldini, pearlxjam, pechna, petrSF, Poniczech, Poseidon1978, punisher, pxashes, raenius, rewkon, Rezet, rooty, Rumburaq, S4TW, Saiko-chan, Saran, Scaleo1, Skot, sleepless, suricattaontheway, tacmud, Tialster, Tomasino79, Tony TwoDee, Toren, trudoš, tukak, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zgrywus
Chce (7)
birkoff13, davidek, delsemela, Draco nobilis, GeorgeeW, Himlik, timek
Shání (1)
birkoff13
Nabízí (3)
IndyP, karl173, tukak