Koupit
Na Akademii Avengers nastupuje mladý tým s úžasnými schopnostmi, který je odhodlaný v chodbách té nejpodivnější školy ze všech odhalit, jakou budoucnost jim osud přichystal.

Tigra, Wasp, Quicksilver a jejich spojenci otevírají brány školy pro superhrdiny a vy nyní poznáte zcela novou generaci hrdinů. Kdo jsou tihle zelenáči a jaké strašné tajemství je všechny spojuje? Připojte se k prvnímu ročníku studentů v jejich pátrání po pravdě. Jsou opravdu předurčeni k velkým věcem... nebo k něčemu mnohem temnějšímu? To hned zjistíte, milí čtenáři, protože vyučování právě začíná!

Obsahuje příběhy:
Zápis
Trvalý záznam

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Avengers Academy #1-6 a příběh z Enter the Heroic Age

V tiráži je chybně uveden Dave Meikis jako Melkis.


Scénář
Christos N. Gage
Art
Mike McKone, Jorge Molina
Ink
Rebecca Buchmanová, Andrew Hennessy, Rick Ketchum, Mike McKone, Dave Meikis, Cam Smith (Smudge)
Barvy
Jeromy Cox
Obálka
Billy Tan
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
605 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
Avengers Academy: Permanent Record (Marvel Comics, 2010)
  • Moon
    Není to špatný comics, ale chvílemi je to docela nuda. 3/5 s odřenýma ušima.
  • rewkon
    Dobrý banda labilních puberťáků co byla mučena Osbornem na rozcestí mezi to být hrdiny nebo zloduchy vedena podobně labilními profesory .Příběh je dobře napsaný i když vetší část zabere představovaní nových postav kresba je slušná ,ale sem tam jsou panely co kreslíři ujela trochu ruka jinak klasický mainstream.
  • Norri
    Heh... Tuhle knihu jsem koupil omylem. Chtěl jsem koupit Great Lakes Avengers, ale víc jsem se soustředil na fyzický stav knihy, než na to, co je na ní napsané. Ale nelituju toho, protože mě to bavilo. Líbí se mi, jak jsou všechny postavy rozepsané a mají svoji hloubku. Líbí se mi, jak postupně odhalují nejen svoje schopnosti, ale i sami sebe. Bavily mě jejich vzájemné vztahy a dialogy. No a nakonec kresba taky není špatná.
  • Anton
  • mearez
    I přes to, že Avengers čtu rád, do tohohle komiksu se mi nechtělo. Ne že bych nebyl zvědavý, ale prostě se mi nechtěla číst poupravená verze Young Avengers. No ale koupil jsem si to, a můžu s klidem říct, že to ztráta peněz nebyla.
    Je to fajn komiks, o tom žádná. Je tam trošku víc dialogů než by se slušelo, ale vesměs se jedná o asi stý příjemný pohled do Marvel universe trošku jinak, takže do NHM je výběr komiksu skvělý. Co už trošku zklame je fakt, že se jedná o pořád ty samé postavy, a nechci si hrát na nějákého znalce Marvel universe, ale Avengers Academy jsou prostě jen přepracovaný Avengers. Postavy mají problémy jako takřka stopadesát jiných Avengerů. Neberte mě špatně, skoro jsem postavám z tohoto NHM věřil jejich problémy, ale mít zase tým složený z dalšího Petera Parkera nebo Wandu Maximoff je místy už trošku otravné. Ano, Marvel universe je velký vesmír, takže nějáká podobnost mezi pár postavami se najde, ale ject pořád tu samou formuli od šedesátých let je trošku nudné a otravné. Ale to asi tak něják ke komiksům patří, ale z nějákého důvodu mi to nikdy nebilo tak do očí, jako u tohohle komiksu. Samozřejmě musím zmínit pozitiva jako třeba Speedballa, který se stále vyrovnává s Občanskou válkou, což bylo asi to nejlepší na tomhle komiksu. A úvodní idea, která vycházela z Dark Reign éry, se mi vážně líbila. Hostující superhrdinové mi taky občas vykouzlili úsměv na tváři.
    Takže vesměs se jedná o fajn komiks, ke kterému se asi jednou vrátim až ho budu někomu pučovat, ale je to prostě tvrdej průměr. Ale jestli máte rádi Avengers, a líbili se vám Young Avengers nebo X-men: První třída, můžu doporučit. Za mě 3*.
  • karl173
    Nebylo to špatné. Takový superhrdinský komiks na odreagování. Postavy jsou zajímavé a vytváří se tam i zajímavé vztahy. Jenže má to jedno velké Ale. Děj jde hrozně pomalu, moc se tam toho neděje a když ano, tak to neumí těžit z dané situace. Všechny postavy jsou teenageři, takže mají na všechno otázky a jsou zbytečně užvanění. Často jsem si při čtení u tich nejzajímavějších postav říkal, kéž by ta postava měla sólo knihu a třeba by se to pak četlo lépe. Jinak se jedná o klasickou postupnou představovačku postav jako v Young Avengers. Další problémem bylo, že komiks ve mě neuměl vyvolat žádné emoce a empatii k postavám, což je zkrátka špatně. Kresba je taková jednoduchá, odlehčená a dobře do komiksu zapadá, ale nemá pro mě žádnou zapamatovatelnou podobu. Zcela jednoduše se pro mě jedná o komiks, který není špatné číst, ale nevidím moc důvodů ho číst znovu.
  • Carnage
    Docela pohodový počtení, většina postav sympatická ale ne moc využitá. Průměr... Young Avengers mě bavilo prostě víc (Dětská Křížová výprava a ne to co bylo v NHM). Trochu mě štve že nevím co se pokazilo mezi Hankem a Jocastou mezi dílem NHM Hank Pym a NHM Avengers Academy.
  • Lenny
    AA je moje velká srdcovka. Skvělé postavy, dospělá témata, krásné zasazení do marvel vesmíru.
  • hroubek
    Fajn počteníčko. Ani jsem nečekal, že mi to až takhle dobře sedne. Tento komiks jsem podle názvu považoval, za takovou výplňovku, a k mému velkému překvapení komiks velmi dobře funguje sám osobě, a co více, představí i nové zajímavé hrdiny. Je to dost podobné komiksu Young Avengers, jen s tím rozdílem, že zdejší hrdinové nejsou v pořádku, a svým způsobem jsou dost rozbitý. Mají spoustu problémů a do toho schopnosti, které neumí ovládat. Komiks má velmi dobré tempo, a každý sešit se věnuje jednomu z hrdinů, abychom ho trochu poznali, a pochopili jeho motivace. Někde v půlce se to trochu zabrzdí, ale pak se to zas velmi příjemně rozjede. Povedený komiks, který mě sedl a je škoda, že s těmito hrdiny nevyjdou další příběhy.
  • cyboy
    Celkove to neni spatne, ale zbytecne se tam (trivialne) psychologizuje a to tomu hodne ubira.
    60%
7151231
Četl/a (52)
2scha, Alfred, Anton, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cever, Cinema Ranger, ConanVJ, cyboy, dajik, Deckard, Doppelganger, Hønzza, hromotlk, hroubek, Hugin, Izmir Čupr, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jiskra, karl173, kaylin, KdG, Lachvos, lantan1, Mariomichal, Martinb, me, mearez, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Moon, Norri, Paldini, PatrikTheMighty, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, slavik38, trudoš, TZcomics, VskPrzk, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(152)
2scha, Abe, adam.ra, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Anton, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, blackJag, Blackmoor, bmc75, BreakingAway, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Cever, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, fifas, filemon, Filip123, Fox01, FumarEnPipa, Glumal, Hønzza, hahahoho, hlavathor, Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Lukyn2810, Mariomichal, Martinb, Matio, Maty48, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, MickeyStuma, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Piros0013, plema, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, Rumburaq, Salien, Saran, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, vranakx, Vrtule, VskPrzk, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
delsemela, Denis1996, Elnie, gezic, Jason2808, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (2)
gezic, NikkiKonig
Nabízí (1)
BreakingAway