Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Ema a její přátelé začínají tajně trénovat ostatní děti, aby se jim podařil společný útěk ze sirotčince. Podaří se jim však vypořádat s úskoky sestry Krone, která sleduje každý jejich krok? A co je jejich noví "spojenci" - nezpůsobí jim nakonec ještě víc potíží?

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-678-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
236 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #02 (Shueisha Inc., 2017)
  • sedw
    Druhý díl zdárně pokračuje v kvalitně prvního. Velmi napínavý a dobře promyšlený děj, kvalitně popsané plánování postav a jedno velké odhalení. Paráda.
  • Fort
    Pokračovaní ve stejném duchu jako první díl. Čteno na jeden zátah.
  • Sawyer
    Sawyer26.4.2021 12:02Zaslíbená Země Nezemě #02
    Druhý díl je taky fajn, i když je trochu slabší. Je to plné zvratů, ale odhalení zrádce na mě moc nefungovalo.

    Celkem-75%
  • Negan
    Negan25.12.2020 00:15Zaslíbená Země Nezemě #02
    Velmi kvalitní díl plný zbratů a kresby.
  • Multiverzum
    Multiverzum7.6.2020 11:05Zaslíbená Země Nezemě #02
    Skvělé pokračování výtečně rozjeté mangy. Vyhněte se bonusovým příběhům a můžete do hodnocení přidat bod navíc!
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/zaslibena-zeme-nezeme-2/
  • VanTom
    VanTom10.1.2020 12:00Zaslíbená Země Nezemě #02
    Další textová nálož zevrubných úvah, domněnek a předpokladů, které vyvozují 3 geniální děti z útržků informací či vzorců chování a pomalu tak krystalizuje plán útěku. Opravdu dost (tedy až na některé obličeje) se mi zamlouvala živá, veselá, jasná kresba. Zatím ale stále tak napůl.
  • perak
    Na poli mangy dobrý počin. Celkem dost postav, kde každá sleduje své vlastní cíle a kde se před dalšími skrývají nějaká ta tajemství, přičemž není zcela jasné, komu lze věřit a kdo má v záloze ještě nějaké překvapení. K tomu nějaké ty zvraty, napětí, překvapení, způsobující spíše zaplétání než rozplétání děje. A přitom ten příběh působí věrohodně. Za mne spokojenost. Tedy až na sestru Krone – z ní mám opravdu strach, snad mne nebude pronásledovat v nočních snech:).
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš10.7.2019 14:17Zaslíbená Země Nezemě #02
    Skvělé pokračování jedničky. Bavilo mě to snad ještě víc. nemaám co dodat, už bych se asi opakoval. Plánování a možnosti a jejich zvažování je fakt umně napsané a stylizované. za mě pořád parádní jízda.
  • Mitsuko
    Mitsuko29.4.2019 23:38Zaslíbená Země Nezemě #02
    Skvělý díl, tuhle sérii prostě miluju. Pořád se něco děje a pořád je to přitom tak chytré! Plánování útěku, trénování dětí a odhalování práskače ve vlastních řadách. Všechno mi tam skvěle funguje, vystavěná atmosféra je hustá, že by se dala krájet. A ta pavučina lží, do které se zamotává Norman...no těším se, co bude dál, je to skvělé, rozhodně jedna z nejlepších sérií, co u nás vychází.
  • karl173
    karl173 mecenáš28.4.2019 17:14Zaslíbená Země Nezemě #02
    Tak se to rozjelo a mě to stáhlo totálně s sebou. Ve druhém díle se ukázalo, že tato série rozhodně nepřekračuje na místě a na nic nečeká. Stačí jen naskočit a svést na vlně příběhových zvratů a neustálé nejistoty a napětí. Navíc postavy postupně prohlubují své charaktery a odkrývají svá tajemství, přičemž se do děje postupně zaplétá víc postav. Za mě naprostá spokojenost.
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.4.2019 23:15Zaslíbená Země Nezemě #02
    Tyhle hry na kočku a myš miluju. Výborné, prostě jak se to postupně stupňuje a graduje a přibývá nových otázek a problémů a komplikací...dost možná nejlepší nová sere za poslední dobu z řad mangy. Maximální spokojenost
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.4.2019 11:17Zaslíbená Země Nezemě #02
    Nepoužívá to zrovna originální styly vyprávění, ale řemeslně je používá dobře, takže mě to zatím docela baví a drží v napětí.

    Celkový dojem: 70%
  • Plocan
    Plocan5.4.2019 11:51Zaslíbená Země Nezemě #02
    Atmosféra je stejně hustá jako v prvním díle a ústřední trojice má plné ruce práce s přípravami na útěk. Musí se však vypořádat s práskačem ve vlastních řadách. Celé to má spád a udrží čtenářovu pozornost mimo jiné i díky zvratům, které autor sází jeden za druhým. K tomu připočtěme nádhernou kresbu, naprosto dokonalé ilustrace začátků kapitol, které svou symbolikou berou dech a hned je jasné, že držíme v rukou to nejlepší, co žánr šónen mang v současné době nabízí (nejen v naší malebné kotlině). Jedinou výtku bych snad měl k postavám, které uvažují na svůj věk příliš racionálně a dospěle, jelikož to však není případ pouze hlavních postav a podobnými schopnostmi dedukce a chladného uvažování disponují i ostatní dětské postavy, můžeme tuto drobnou kaňku na jinak čistoskvoucím díle prominout a považovat ji za součást logiky světa a pravidel, v jejichž rámci se příběh odehrává.
    Druhý díl si tak drží kvalitu toho prvního a já už se nemůžu dočkat, čím mě odrovná díl třetí.
  • cyboy
    cyboy mecenáš29.3.2019 19:39Zaslíbená Země Nezemě #02
    Tak to ja od minule jednu hvezdu ubiram. Nic, co by se byt jen blizilo kvalite prvni kapitoly prvniho dilu tady neni a cele to hledani zradce na me vyslovene nefungovalo. Kazdopadne zatim pokracuju dal.
    60%
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš29.3.2019 16:55Zaslíbená Země Nezemě #02
    Tak snad už můžu v klidu dát o jednu hvězdu víc než minule. Vypadá to, že autoři dokážou cílevědomě udržovat napětí a střídavě dávají body jedné nebo druhé straně, aniž bychom doopravdy věděli, co má kdo za lubem. Odhalení "psa" jsem nečekal a vysvětlování zvratů mi celkem dává smysl i v již uplynulém ději. V sérii tedy budu určitě pokračovat a fandím (pořád trošku doufám, že by se mohla lépe uzpůsobit kresba postav, protože ta mi tak úplně nesedí... ale asi marně).
221731
Četl/a (66)
akrijus, AlmightyMates , anka, Anton, calvin10, calviti, charvos, Conanivicz, cyboy, Darth Raelchi, Davidos402, Doppelganger, dvory, Final, Fort, Franta z Čokolády, Georgíno J., Hønzza, Himlik, hypermlok, IndyP, James, Jay-jay, John Wick, Kaaos, kallenved, karl173, Kerbellos, Kouzelnik7, lacoste, lantan1, Le Porello, Lord Baltimore, Macek78, Madao, Martinb, mindstormjak, Mitsuko, MrKulda, Negan, Osimchin, paulmuaddib, perak, petrSF, Plechy, Plocan, Poseidon1978, Premek, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiko-chan, Sawyer, Scaleo1, Scalix, sedw, seneke, ShadowJuice, Sir_Pete, syon, T3ss, Thurin, Tony TwoDee, trudoš, VanTom, xflori01, yardaformi
(89)
akrijus, alchymista5, AlmightyMates , anka, Awakener, BadBoy, bboorreekk, blackJag, bmc75, burzum, calvin10, calviti, charvos, cyboy, Dali, Davidos402, Doppelganger, dvory, Final, Franta z Čokolády, Georgíno J., herbert, herrman, Himlik, hypermlok, IndyP, invape, Jak, James, Jay-jay, John Wick, Jokke, kallenved, kapicka, karl173, Kazumaki, lacoste, Le Porello, listr, Macek78, Madao, Mamut12, Martinb, mindstormjak, Mitak, Mitsuko, MrKulda, Negan, o2t2, opytz, Osimchin, Paldini, paulmuaddib, pechna, petrSF, Plechy, Plocan, Poseidon1978, Premek, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiko-chan, Sawyer, Scaleo1, Scalix, sedw, seneke, ShadowJuice, Sir_Pete, Stara.kryta, syon, T3ss, tacmud, Thurin, Tomasino79, Tony TwoDee, Toren, trudoš, VanTom, vishnar, vranakx, WoodySempaii, xflori01, xintax, yardaformi, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdoog
Chce (3)
kisuke93, Maty48, monty.cl