Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Cenami ověnčená sága Kůstek vyzdvihovaného scenáristy a kreslíře Jeffa Smithe se okamžitě stala klasikou. A tento skvělý tvůrce, který ve svých příbězích dokáže mísit dobrodružství s humorem a úžasnou výtvarnou stránkou, přichází nyní do nakladatelství DC, aby zde převyprávěl příběh fenoménu Shazam! nové generaci.

Když malý sirotek Billy Batson následuje záhadného cizince do hlubin metra, nemá ani tušení, že právě vstupuje do podivuhodného světa mocných čarodějů, mluvicích tygrů, dětižravých monster, obrovských robotů, politických intrik a tajemných padouchů. Ale přesně to a ještě víc Billy na svém putování potká - od chvíle, kdy mu čaroděj svěří kouzelné slovo, které ho může proměnit v nejmocnějšího smrtelníka na celém světě!

Obsahuje sešity série Shazam!: The Monster Society of Evil #1-4

Scénář
Jeff Smith
Art
Jeff Smith
Barvy
Steve Hamaker
Obálka
Steve Hamaker, Jeff Smith
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Štěpán Kopřiva
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-685-1 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
764 g
Stran
212
Cena
499 Kč
Originál
Shazam!: The Monster Society of Evil (DC Comics, 2007)
  • Deži
    Jednoduchý komiks ale pobavil. Som zaň rád, keďže v CZ/SK vyšlo s touto postavou len toto a diel z DCKK so Supermanom. Niekedy mi padne vhod jednoduchosť a pozitivita. Dej je ladený skôr na mladšie publikum, tak isto aj kresba. Je jednoduchšia, ale pozerá sa na ňu pekne. Pevná väzba poteší a celkovo to je fajn kniha.
  • faster86
    To že je něco primárně pro děti ještě nemusí znamenat že to má scénárista odfláknout, tak proč se tohle stalo?
  • adevr
    Pokud máte dítě, je fajn mu/si tento komiks koupit, a společně nad ním trávit čas. Číst mu text v bublinách, povidat si o obrázcích a o ději... a doufat, že ho čtení a knížky zaujmou. Navíc je tahle přesně pro ten účel jako dělaná, úžasné kresby, dětští hrdinové, a nekomplikovaný ale dobrý příběh.
  • Liborius
    Hodně jednoduchý komiks, který chce přiblížit, jak asi komiksový žánr vypadal na svém prvopočátku. Z dnešního pohledu značně naivní záležitost s trochu zvláštním příběhem. Přesto funkční jako oddechová jednohubka a na druhou stranu je nasnadě ocenit Jeffa Smithe za odvahu se diferenciovat a jít svou cestu. Díky tomu zůstává aspoň žánr rozmanitý a stále nás má co překvapovat. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/shazam-monstrozni-spolecenstvi-zla/
  • karl173
    karl173 mecenáš26.5.2019 13:36Shazam!: Monstrózní společenství zla
    Už při pohledu na jméno tvůrce nám komiks napovídá, že jeho zaměření bude spíše na mladší publikum. Poté stačí prolistovat a to samé napoví i kresba. A ano, tvůrce Kůstka se nezapře a naservíroval nám komiks určený mládeži, který si ale jistě užijí i dospělí. Ovšem není to jako u Kůstka. Zde se komiks více drží svému zaměření a může se tak stát, že si dospělí čtenář bude sem tam klepat na čelo. Pokud ale místy triviální dění příběhu a naivitu překonáte, dostanete odlehčenou jednohubku, která vám jistě zpříjemní hodinu a půl času vašeho dne.
  • Fry
    Shazam!: Monstrózní společenství zla - Ideální komiks pro začínající čtenáře, tohle mělo vyjít pod hlavičkou Crew Kids, který neurazí ani zkušenější publikum. Nepopíram určitou infantilnost a uvěřitelnost chování hlavních hrdinů, ale jako béčkový superhrdinský komiks pro mladší čtenáře to funguje bezvadně. Má to vtip, dobrodružnou zápletku, skrytého nepřítele, mluvícího tygra a hlavně také spravedlivé brouky, jejichž dohadování se nad Billyho osudem mě upřímně dojalo. Škoda jen té vyšší ceny, která rodiče od koupi spíše odradí ... Za mě 4*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.5.2019 09:50Shazam!: Monstrózní společenství zla
    Největší devizou tohoto komiksu je samozřejmě smithovská roztomilost a smithovská kresba. Pak také to, že příběh hezky přímočaře ubíhá. Poté, co jsem viděl relativně slušný a zábavný film, byl pro mě tenhle komiks dvojitým lákadlem. Ale celkově musím říct, že nic moc, nic moc - příběh je celkem naivní a nezáživný, místy až infantilní.

    Celkový dojem: 50%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš20.5.2019 22:41Shazam!: Monstrózní společenství zla
    Rychle se to čte a odsýpá to. To je asi jediné, co se mi na komiksu líbilo. Jako origin je to slušný, takový střed, přesto, postava(y) nevyniknou na tak krátkém poli nijak zvlášť, nota bene, že tam hned dostaneme poměrně slušného záporáka a náročnou zápletku, která mi u začínajících (super)hrdinů nesedí. Je to zkrátka málo uvěřitelné. Chápu, proč si někdo vybral Jeffa Smithe pro tento komiks, ale měl by zůstat u Kůstka, tam je mu dobře.
  • kaylin
    Kniha "Shazam!: Monstrózní společenství zla" je trochu marketingovým tahem, myslím její české vydání, protože v kinech je film s Marvelem, ale to vůbec nevadí, protože tohle je komiks od autora, jenž vás bude bavit, od dobrého autora, který si s komiksem vyhrál, a to i přesto, že to není jeho autorský počin. Na jednotlivých panelech, na tom, jak ztvárnil jednotlivé postavy, je vidět, jak je s postavou sžitý, jak ji sám má rád a jak ji chtěl předat i současné generaci - tedy relativně současné, protože komiks už vznikl v roce 2007, ale ani po více jak deseti letech neztratil nic ze svého kouzla a z toho, že tahle postava může zaujmout i dnešního čtenáře, že je tu pro něj, a i když v sobě má dost naivního, možná i trochu hloupého, je možné ji pojmout tak, že vás to bude bavit. A nemusí to být temné a drsné, může to být určeno i mladším čtenářům. Doufám, že Jeff Smith u nás bude pokračovat a že se dočkáme i něčeho dalšího.
  • Anton
    Hodně fajn počteníčko. Krásná kresba a celkem zajímavý příběh. Četlo se to hrozně rychle a tento komiks jsem si užil. Doporučuji. 90%

    Moje recenze: http://youtu.be/uq6Fxx_1gu0
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.4.2019 21:06Shazam!: Monstrózní společenství zla
    Pomerne prekvapeni. Je to takove Smithovsky mile a zaroven to neni spatne (ale na spadnuti ze zidle take ne). Vizualne sympaticky prumer.
    70%
71875
Četl/a (57)
adevr, Al0f0k, Alfred, anka, Anton, BadBoy, blackJag, calvin10, Cinema Ranger, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Deži, Doppelganger, Draco nobilis, farnhajt, faster86, fifas, flipflop, FrostyPozarnik, Fry, Goldfinch, IndyP, jh666, jindroush, jiskra, JORDY, kallenved, Kaluž, karl173, kaylin, lantan1, Lukis89, Madao, Mercurio, mindstormjak, mozzu, NecRoman, pearlxjam, pechna, raenius, robertsedmik, Ruw, schefik, Schirru, Sick666, slavik38, Spike, Sv1hl1k, t0mas, the.kasztan, trudoš, tukak, utresyby, vita, Zbysek2410
(96)
2scha, 81splinter, adevr, Al0f0k, Alfred, anka, Anton, Azbest, BadBoy, bboorreekk, blackJag, bmc75, calvin10, CSE_AC/DC, cyboy, Deckard, deefha, Deži, Doppelganger, Draco nobilis, farnhajt, faster86, fifas, filosh, flipflop, Fox01, Fry, Glumal, Goldfinch, hugosnowden, IndyP, invape, Jak, jerry67, jh666, JORDY, kallenved, Karel Sec, karl173, komik.sx, koudak89, kucik, Lenny, Lobok257, Lukis89, Madao, Mamut12, Maty48, Mercurio, merhyx, Mikei, Milten, mindstormjak, misa, monty.cl, moris.cz, mozzu, Mr.Plysh, Mr.Ward, NecRoman, Nightmare, Olesh, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, Poseidon1978, punisher, raenius, robertsedmik, Ruw, schefik, Schirru, Šedo, Sick666, Skot, slavik38, Spike, Stlucius, Sv1hl1k, t0mas, tacmud, Tiba, tomaseek, Tommar, Toren, trudoš, tukak, utresyby, vita, Wasseg10, willis, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410
Chce (8)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, delsemela, James, Sebastian the wise, sleepless, wittos
Nabízí (3)
Al0f0k, Fox01, karl173