Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Thanos, postrach vesmíru, získal klenoty nekonečna, které mu dávají vládu nad celým vesmírem. S mocí klenotů zničil polovinu populace všech světů, včetně mnoha Avengerů a polovinu Fantastic Four. Jak dokáže malá skupina hrdinů a padouchů včetně Spider-Mana, Wolverina, Ms. Marvel a Doctora Dooma zastavit nezastavitelné?

Legendární příběh zpracovaný pro mladší čtenáře!

Obsahuje sešity série Avengers and the Infinity Gauntlet #1-4

Vyšlo jako první svazek edice "Můj první komiks" - Crew Kids.


Scénář
Lee Black, Brian Clevinger
Art
Brian Churilla
Barvy
Michelle Madsen
Obálka
Edgar Delgado, Humberto Ramos
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Changer the Elder, Filip Gotfrid
Žánry
dětský, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-729-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
157 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
100
Cena
199 Kč
Originál
Avengers and the Infinity Gauntlet (Marvel Comics, 2011)
  • Sv1hl1k
    Sv1hl1k18.6.2020 14:03Avengers: Rukavice nekonečna
    super nájezd pro nové čtenáře člověk u toho vydrží ostatní komiksy od marvelu(ty noví) vetšinou nedočtu protože mě nudí
  • trudoš
    trudoš editor1.7.2019 11:20Avengers: Rukavice nekonečna
    Čekal jsem to nejhorší a nakonec byl mile překvapen. Háček v tom samozřejmě je - označení 7+ má totiž nulovou vypovídací hodnotu a v podstatě jen informuje o faktu, že komiks mohou číst děti, co už umějí číst. Ale pro orientaci v žánru, ději či postavách je rozhodně důležité mít alespoň hrubé povědomí o Marvelovském univerzu. Pročež titulek Můj první komiks se trochu míjí účinkem. Na to je tu příliš mnoho nevysvětleného, včetně základního kdo je kdo.
    Když však pominu ty dvě zavádějící nálepky, bez jakékoliv nadsázky musím přiznat, že jsem si příběh užil. Do základní chronologie sice moc nezapadá a mám podezření, že si z původní historky vytáhl cca pět procent, ale co už. Thanos má zkrátka Rukavici a je třeba mu ji sebrat. Tolik k logice. Scenáristé se tak soustředí především na pošťuchování mezi postavami, což prokládají nenáročnou situační komikou. V tomhle ohledu mě to přitom vážně bavilo, mnohem víc než třeba umělé DC Superhrdinky. Sám jsem ovšem zvědav, co si z toho odnesou děti.
  • cyboy
    cyboy mecenáš13.4.2019 11:59Avengers: Rukavice nekonečna
    Totalni katastrofa.
    Nebudu se na to divat jako dospely ctenar, protoze pro ty to urcene neni, ale budu vychazet z toho ze jde o "Muj prvni komiks" a na obalce je "7+". Proto jsem to take kupoval - chtel jsem to dat detem (7, 8). Ta mladsi to nedocetla, protoze ji to nebavilo a ta starsi to sice docetla, ale byt skodoliby rodic, tak snad reknu, ze ty penize za ten jeji nechapavej vyraz staly.
    Ono se to na prvni pohled tvari detsky - na zacatku dojde k predstaveni peti (!) postav (Thanose, Ms. Marvel, Spider-Mana, Dooma a Wolverina) a kresba vypada cartoonovite, takze to vypada ok, ale pak to zacne. Postav je mnohem vic nez pet a nikdo se s jejich predstavovanim nemaze, nehlede na to, ze nektere vystupuji zcela anonymne (na panelech, kde se odehrava cosi co je asi mizenim pulky lidstva - asi, apod.).
    A jelikoz nedojde k predstavovani postav, tak se zkuste vzit do osmileteho ditete, ktere hned na ctvrte strane vidi v panelu ctyri superhrdiny (Thora, Hawkeye, Visiona a Scarlet Witch - ani jednoho predstaveneho) a Thor rika (tim kretenskym schwabach-like fontem): "Nikoliv, mily Hawkeyi. Super-adaptoid jiz napodobil nase schopnosti. Dozajista si vypujcil nezranitelnost syna Odinova, proti niz jsou malickosti jako tve sipy zcela zbytecne."
    O tri strany dal pak Wolverine napr. rika: "Je to super-adaptoid. A.I.M. tyhle roboty vyrabi tak, aby kopirovali superschopnosti a pouzili je proti hrdinum. Kdyz se Avengers vyparili, hodne to zeslablo."
    Nevim, kolik deti ve veku sedmi/osmi let znate, ale garantuju vam, ze nevedi kdo je syn Odinuv (a vubec Odin), A.I.M. a "adaptoid". A takhle to pokracuje, vcetne nekolika vtipku se sexualnim podtextem a promluv, ktere nedavaji moc smysl ani dospelemu.
    K tomu si pripoctete naprosto zkratkovity dej a strihy ze kterych boli oci a mate vyslovene ultimatni detsky komiks.
    Pro dospeleho je to tupe a detinske (nikoliv detske) a pro deti je to prakticky neuchopitelne. Jako ano, pokud do nich od kolebky hustite kdo-s-kym-a-proc v Marvel univerzu (a ze v tomhle smeru toho moje deti vedi hodne), tak jo, pak se ty deti mozna chytnou, ale jinak je to katastrofa. Ty sexualni narazky jsou jen pomyslnou tresnickou na dortu. Jeste ze tam neni Ant-Man/Giant Man/Yellowjacket a nemusite jim vysvetlovat jak k tomuhle bordelu doslo.
    Rozhodne to neni 7+ (kolika detem v prvni/druhe tride vypravite vtipy se sexualnim podtextem?) a rozhodne to neni "Muj prvni komiks", ale spis "Muj posledni komiks", protoze po docteni musite diteti dlouze vysvetlovat, ze se to proste jen nepovedlo, a ze jsou i dobre pribehy, jenze detska logika je v tomhle neuprosna (asi jako kdyz ochutnaji nejake jidlo a reknou, ze jim to nechutna a pak je zkuste priste presvedcit, ze tentokrat je to lepsi) a jsem zvedavy, jestli se mi v dohledne dobe podari s timhle "blokem" neco udelat. Takze diky Briane Clevingere a Lee Blacku, jste prvotridni kreteni a az zase budete psat nejaky komiks pro deti, tak si zkuste alespon pet minut s nejakym povidat nazivo. Vygooglit si jak vypada dite fakt nestaci.
    Pokud chcete tohle dat detem, tak do nich nejprve par let hustete detaily Marvel univerza, pockejte az jim bude tak deset a rovnou jim reknete, ze mate mraky lepsich pribehu (vcetne tech nejnablbejsich UKKacek).
    Odpad!
    10%
33633