Koupit
Nový druh antropomorfních hrdinů spojuje síly, aby bránil svět před zlem! Nejmocnější zvířecí spojenci Marvelu, nepřekonatelní Pet Avengers.

Teleportující se pes. Kinetická kočka. Telepatický sokol. Severský hromovládný žabák. Mimozemský drak. Právě tato pětice chlupatých přátel musí vyrazit do boje, protože obrovsky mocné Kameny nekonečna padly do nepravých rukou. Dokážou se vypořádat se šíleným Titánem Thanosem?
A pak se do vřavy zapojí i nejmocnější maltézáček světa a po boku ostatních pustí do křížku s děsivým obrovským drakem Fin Fang Foomem! Marvelovští mistři Chris Eliopoulos a Ig Guara představují tyto čtyřnohé přátele ze zbrusu nové perspektivy. A objeví se i New Avengers!

Obsahuje příběhy:
Lockjaw a Pet Avengers
Avengers vs. Pet Avengers

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Lockjaw and the Pet Avengers #1-4 a Avengers vs. Pet Avengers #1-4


Scénář
Chris Eliopoulos
Art
Ig Guara
Barvy
Jeremy Roberts (JPRart), Chris Sotomayor (Sotocolor)
Obálka
Karl Kerschl
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
714 g
Stran
208
Cena
249 Kč
Originál
Lockjaw and the Pet Avengers (Marvel Comics, 2009, 2010)
  • wistar
    Opravdu krásný, pěkný komiks s krásnou a hodně barevnou kresbou. Užijí si ho jak děti tak dospělí (pokud nebudou koukat na logiku). Kdyby se doladili dialogy a zlepšil scénář bylo by ještě lepší . 7/10
  • Copak(:-chceš
    Bavil jsem se já, bavila se má mnohem mladší sestra(9 let). Takže, zajímavý nápad, no, první příběh byl zábavný, ale příběh byl cliché. Druhý měl méně vtipných momentů, zato originální příběh.
    Takže oboje má plusy i mínusy. Já bych dal 4 hvězdy, ale protože to zabavilo dva lidi na ráz, tak dám 5.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš6.4.2021 06:59Nejmocnější hrdinové Marvelu #070: Pet Avengers
    Aby som zostal v zvieracej ríši: zahrám sa na slepého živočícha, ktorý sa neriadi zrakom, ale inými zmyslami a tak „akože“ nevidím viaceré zápory tohto komiksu (najmä nudný scenár, ktorý je v ostrom kontraste s naopak až príliš originálnymi hrdinami) a preto udeľujem 4*. Pet Avengers možno nemajú výborný scenár (vlastne ho nemajú určite), zato disponujú srdcom... a to je pre mňa v tomto prípade predsa len dôležitejšie. Vydavateľstvo sa pohralo s detailmi (fotka kocúra v tradičnom úvodníku Eda Hammonda, logo na chrbte knihy špecificky šité na mieru tímu). Nie je to až také vtipné, ako scenárista chcel, ale veľa toho v tomto smere zachraňuje pôvabný Šelmička tety May (správne, TEN Šelmička). Jednoznačne hviezda komiksu. V podstate sa jedná o najstatočnejšieho člena skupiny, keďže na rozdiel od ostatných nedisponuje superschopnosťami. Napriek tomu sa bezhlavo vrhá do nebezpečenstva. Z pre mňa nepochopiteľného dôvodu sa neprebojoval na obálku. Chápem, že to niekomu bude pripadať príliš infantilné, ale ja by som nedokázal žiť sám so sebou, ak by som tomu dal 3* a menej. Atraktívna kresba.
  • Moon
    Fajn kresba a taková zajímavá hříčka.
  • Mleako
    Má to super kresbu, ale děj a styl humoru je určený pro mladší ročníky. Staré fotry už to moc nenadchne.
  • rewkon
    Velmi hezky nakreslená záležitost vhodná pro dětské čtenáře fakt jsem si bavil.Navíc dostanete dva uzavřené svazky každý po 4 sešitech.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš21.6.2019 21:17Nejmocnější hrdinové Marvelu #070: Pet Avengers
    Nemám co dodat. Zajímavý projekt a sranda. Proč ne, logiku si to nějakou našlo a je uvěřitelná. Příběh není vyloženě pitomý a jelikož to má plnit účel jisté dávky komedie, tak se to hodí. Kresba je dobrá a čtivá. První story arc je dobrý seznamovák, ale druhý mě fakt bavil o poznání lépe. Tohle je fakt slušný a věřím, že pokud si toto získá své fanoušky, tak ti to budou vyloženě milovat - není nic mezi. Buď dobrý ok nebo bezmezně milovat.
  • Norri
    Velmi příjemné překvapení. Jistě, je to určené hlavně mladším čtenářům, ale pobaví to každého. Není to infantilní, ani imbecilní. Vyhnulo se to trapnosti a je to vtipné. Navíc je to krásně nakreslené a některé stránky doslova ohromí. V obrázcích jsou zajímavé nápady a třeba vyprávění minulosti hromovládného žabáka je udělané moc pěkně. Navíc mě tam potěšila pocta Walterovi Simonsonovi.
  • willis
    Když jsem viděl název, tak to byla jasná volba. Očekával jsem trochu něco jiného ale příběhy jsou příliš jednoduché a přímočaré bez nějakého přesahu nebo pomrkávání na starší a pokročilé.
  • Anton
  • karl173
    Je zřejmé hned od počátku, že Pet Avengers je čtení cílené především na mladší publikum ,ale užije si ho v pohodě i dospělí čtenář a nadšenec Marvelu nebo superhrdinského komiksu jako takového. Je třeba ale přistoupit na jasná pravidla, které komiks pro mladší publikum má. Tím je jednoduchý děj, žádné složité řešení zápletek, velký důraz na humor atp. Když na ta pravidla přistoupíte, tak se budete bavit od začátku až do konce tím nejlepším oddechovým způsobem, což je rozhodně příjemné. Co mě ale překvapilo bylo, že ačkoliv se vše zdá být prosté a triviální, tak je vidět, že autoři si dali záležet, aby děj logicky plynul, využíval dobře humor a především výborná kresba, která má všechny parametry pro pořádný superhrdinský mainstream. Navíc Avengers vs Pet Avengers nabízí velké epické panely a dvojstrany za které by se nestyděl žádný velký crossover. Takže ano, je to taková blbinka na odreagování, ale provedená s velkou péčí. Za mě naprostá spokojenost.
  • hroubek
    Tyhle nečekané týmovky mě dost baví. NHM v několika posledních dílech předvedla nečekané a hlavně nesourodé týmy, s novými a ne tak známými postavy. A já opět zvedám palec nahoru, protože mě to baví. Je to originální, zábavné, a taky dost odlehčené. Fakt je vidět, že tyhle série se neberou tak vážně, a je to příjemná změna. Pet Avengers je tým, u kterého jsem si říkal jak asi bude fungovat v kontextu toho co se bude dít, a jak na něj budou reagovat všichni okolo. Komiks to vyřeší velmi jednoduše a vtipně. Čte se to dobře, je to zábavné, hravé a hlavně jiné. Nesedne to každému, ale jako oddechové čtení to funguje na jedničku.
  • Anton
    Opravdu skvělý komiks při jehož čtení jsem se ani chvíli nenudil.
    -Zábavný komiks s nádhernou kresbou.
    Doporučuji
  • cyboy
    Takhle ma vypadat komiks, ktery muzete bez zavahani dat i detem!
    Pobavilo.
    70%
7221041
Četl/a (61)
2scha, Alfred, Anton, Benny, Blackhand47XD, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cever, ConanVJ, Copak(:-chceš, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Deniskka15, Doppelganger, Fox01, Hønzza, hroubek, Hugin, Ivan Kucera, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jiskra, Johny87, karl173, kaylin, KdG, lantan1, Mariomichal, Martinb, me, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moon, Norri, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S313, slavik38, Standis0202, trudoš, TZcomics, VskPrzk, wistar, xxSIMIxx, zgrywus, zlejzmrd
(162)
2scha, Abe, adam.ra, afri, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Anton, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Cever, ConanVJ, Copak(:-chceš, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, fifas, filemon, Filip123, Fox01, FumarEnPipa, Glumal, Hønzza, hahahoho, hlavathor, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, James, JaroKakashi, Jay-jay, jendavondra, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, Kiwi1902, Knuckless, komiksák007, kucik, Laik, listr, Lobok257, Lukyn2810, Mariomichal, Martinb, Matio, Maty48, MB, mcezik, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, MickeyStuma, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Piros0013, plema, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, raimi, rewkon, Rinter, roswelll, Rumburaq, Salien, Saran, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Standis0202, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, vranakx, Vrtule, VskPrzk, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zgrywus, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
delsemela, Elnie, gezic, Jason2808, Jonathan Arbuckle, Premek, Sebastian the wise, sleepless, Venomslav12stars
Shání (3)
gezic, NikkiKonig, Venomslav12stars
Nabízí (1)
Fox01