Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Džiraijův střet s vůdcem Akacuki vrcholí. Ve stejnou chvíli naráží Narutův tým na Tobiho, dalšího Akacuki, a Sasuke konečně potkává svého bratra Itačiho. Čas vytoužené pomsty nadešel a bratrovražedný souboj začíná. Proti sobě stojí dva šaringany - jeden vyvinutý a zakalený roky zkušeností a druhý poháněný bezednou nenávistí.

Identický dotisk v říjnu 2022

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
Štěpán Brož, Marie Novotná
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-686-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
184 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #42: Mangekyō no himitsu...!! (Shueisha Inc., 2008)
  • Fry
    Fry admin10.2.2020 20:45Naruto #42: Tajemství Kaleidoskopu
    Naruto #42: Tajemství Kaleidoskopu - Painův střet s Džiraijou vrcholí, nicméně je to souboj Sasukeho s Itačim, který si z dlouhodobého hlediska vybírá mou veškerou pozornost a nakonec mě i nutí hodnotit maximálním počtem. Střet těchto dvou bratří je totiž suverénně asi tou největší událostí vůbec a ani všechny ostatní dějové linie dohromady ho nemají šanci jakýmkoliv způsobem překonat. Zkrátka ani za polovinou tato série neztrácí dech, vlastně má spíše stále vzestupnou tendenci, což u mnoha jiných příběhů nebývá zvykem ... Za mě 5*!
  • Mitsuko
    Strašně emotivní a silný díl. Těžko se to shrnuje bez spoilerů, každopádně (jak se dalo očekávat) finišuje bitva mezi Džiraijou a Painem, paralelně zároveň vidíme i souboj týmu z Konohy s Tobim, dalším členem Akacuki, a na třetí vlně konečně dlouho očekávaný střed bratří Učihů! Jedna linka lepší než druhá. + Ještě ta úžasná obálka. Obecně bych řekla, že se momentálně v tomto arcu příběhově nacházíme na vrcholu celé série.
64