Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Harley Quinn si rodinu určuje po svém. Shromáždila ve svém brooklynském útočišti bandičku ztracených existencí, potrhlých podivínů a rázných zrůd, to je pro ni rodina – a mohla by si snad polepšená psychotická superzlodcera přát nějakou lepší?

Ale to se teď změní. Vládkyni vřavy čeká největší šok posledních let, který ji uzemní spolehlivěji než její pádná palice zapomnění… návštěva jejích rodičů?!?
Přesně tak, lidičky, pan a paní Quinzelovi přijeli na návštěvu. A chtějí poznat nejen krásy New Yorku, ale hlavně všechny přátele své milované příšerky, její nejlepší (zas jen) kamarádkou Poison Ivy počínaje a superkámoškou Power Girl rozhodně nekonče. Jenže to každodenní šílenství, které Harley zažívá, už dávno ani vzdáleně nespadá do kolonky pouhého „alternativního životního stylu“, a tak není divu, že je naše bledá hrdinka studem rudá až za ušima.

Ale brzy se ukáže, že ani střelená jablka nepadají daleko od stromu. Harleyini rodiče by si také měli pořídit samostatnou skříň jen na své kostlivce a přinejmenším dva další rukávy na triky. A ještě než Harley rozpoutá svou megabombastickou narozeninovou oslavu, všechna tajemství chtě nechtě vyplavou!

Obsahuje sešity série Harley Quinn (Rebirth) #22-27 (červen 2017 - září 2017) a Harley Quinn 25th Anniversary Special (září 2017)

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a speciální alternativní verzi s českou verzí obálky - v tomto případě od Dana Černého.


Scénář
Amanda Conner, Paul Dini, Daniel Kibblesmith, James Palmiotti (Jimmy), Frank Tieri, Chip Zdarsky
Art
Eleonora Carlini, Amanda Conner, Chad Hardin, David Lafuente, Joseph Michael Linsner, Joe Quinones
Ink
Eleonora Carlini, Amanda Conner, Chad Hardin, David Lafuente, Joseph Michael Linsner, Joe Quinones
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Paul Mounts, Anthony J. Rauch Jr. (John Rauch / J. Rauch / Soto's John Rauch)
Obálka
Dan Černý
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-195-3 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
458 g
Stran
168
Náklad
500ks
Cena
299 Kč
Originál
Harley Quinn #04: Surprise, Surprise (DC Comics, 2018)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #04: Překvápko (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #04: Překvápko (Black edice) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #04: Překvápko (Dan Černý) (2019)
  • Milo_Harwey
    Začnu tím, že knihu jsem četl po téměř probnene noci v odpoledním vlaku z prahy domu, kdy jsem celej den lítaly jak magor (v noci rýma, kasilek, hlava jak střep, otočený režim po 24ce a noční, idealni kombinace, spal jsem asi 4 hodky). Začnu číst...a jsem v trochu mimoznim stavu, v kupecku kecá nějakej pubescenti pár, chvíli mi oči sjíždí na ňadra mladé dívky naproti a poslouchám jejich debilni kecy... U toho tedy čtu a nějak se přistihnou, že ti moc nevnímám. Nejen, že to nejde, ale není pořádně co vnímat...je to nudný příběh o ničem, jakoby se vám před barákem sešla skupinka babek a kecaly by o cestě do kramu a vy na to koukáte z okna, jak sledovat ulici na nově, o ničem... Jediný zajímavý úryvek byl 3strankovy spoonsdale ;) to bylo fakt dobrý. Nacházel se v prvním sešitě, ve druhém navázaly další 3 strany, ve tretim.nic a pak už taky nic. Jinak se příběh točí okolo návštěvy rodičů prostě, sem tam hodí fotrik nebo mamča vtípek, cca 1-2 jsou dobry, sem tam je tam linka s Harley Síň - trapna linka. Tak to jsou 3 sesity "rodinné kruhy", následuje 2sesitovka "překvápko", vrací se Chad hardin, jehož kresba je ale teď srovnatelná s John timmsem, ktery kreslí zbytek knihy a jeho (timmse) kresba je fakt kvalitní. To je největší plus knihy. Tohle už jsem četl doma jako zachodovku: Začíná se opět nudné, ale od zatmění=jedna černá strana v komiksu a následným ambushem startuje akce a zabíjení, u toho jsem se fakt bavil a zábava konci nejlepšími stránkami knihy, tj. Boj s ženskou z 25tky a obrem z 25tky, pak opět začne nuda o ničem....škoda. poslední příběh z hlavní linky "paní svého panství" píše někdo jiný než hlavní duo, kreslí nějaká ženská, hororově nakreslenej tučňák je fajn, příběh a kresba tuctovka, zakončení telefonátem zmíněnému duu conner pamliotti s tím, že další sešit nakreli a napíše někdo jinej: 25th anniversary, 4 příběhy, 4 kreslíři/scenáristi...1) píše zmíněné duo :) party v las Vegas, správná šílenost, jednoduchá kresba, docela dobrý 2) oslava narozenin HQ, příběh s Jokerem, kreslí Chad, nepoznal bych ... Ale něj příběh, jak příběhem, tak kresbou , 3) příběh o zelení v čele s Ivy a Swamp thingem, hovadina, kresba nic extra, 4) příběh o sidekicich, Batman+Robin, Joker+Harley, není špatný, závěr je úsměvný :) kresba tragédie ... Příběhy mají zajímavé obálky...

    Celkově je kniha fakt slabota... 3ma to tady 3,7? To snad ne :))))
    + Kresba timmse je fakt pěkná
    + Spoonsdale v úvodu
    +2 příběhy z anniversary
    2* s odřenýma ušima, chlapci a děvčata ... :)

    DODATEK!!!!: Četl jsem paralelně s HQ: šílená odměna a konstatuji: příběhy jsou založeny na obcasnem obnažení HQ či sexy oblečku (nikdy není nic vidět), HQ žere jak prase a pak se jí chce nebo jde srat - vtipný, hahaha, HQ mele o svým bobrovi (asi nějaká mechanická hračka ohorela, co mluví) - vtipný , hahaha, HQ opakuje dokola jak krava "SVATÁ NĚCOTO!" - vtipný, asi... Sem tam vyhrožuje+nadává ujetyma nadávkáma bez vulgarit a naplneni výhrůžek :) //// Tohle vše dokola, vtip se ztratí po jedné přečtené knize, je to vycpely a trapný...

    SPOILER: v šílený odměně syborg zabil Zenu, tady je jeho stará s neprůstřelnou kůži, jak k tomu došlo netuším, ale ok :) + ta první kniha mi odhalila všechny ty kreatury, co pak vystupují dal v rebirthu, změna žádná...
  • S4TW
    Kdo zná Harley Quinn od dvojice Connerová a Palmiotti, ten nemůže být překvapený, co mu bude naservírováno. Série se trochu drží v kruhu či přešlapuje na místě. Opět jsme se nikam neposunuli, dostali jsme stejný druh humoru, který pokud vám dosud příliš nesedl tak se to už nezmění. Není to úplně nezábavné čtení, je to taková ta doplňková jednohubka, kterou si jednou za čas vychutnat můžete a já si jí vlastně docela i užil. Kdyby nebyl hlavní příběh tak useknutý, tak bych bez této série i půl roku klidně vydržel a nechyběla by mi.
  • Kristian6378
    Je smutné ako táto séria upadá :( Neviem čo sa deje, scenáristi sú predsa rovnakí. Vo svojom debute však bola Harley presne taká, aká byť má - nerobilo jej problém niekoho zabiť, s Ivy sa staviť ktorému zločincovi skôr odpadne hlava atď... A komiks bol aj vtipný. Teraz doslova svojich nepriateľov zachraňuje, a je na nich omnoho miernejšia ako taký Batman - nie že nezabíja, ona ich už ani nezbije :/ Mi to príde ako keby bola táto séria pre deti do 10 rokov
4582