Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Souboj dvou bratrů nepolevuje. Sasuke do boje vysílá vše, co se u Oročimarua naučil, a Itači kontruje dalšími technikami tajemného Kaleidoskopu. Porážkou bratra ale nic nekončí. Děsivá tajemství rodu Učihů se derou na povrch. Informace, které se Sasuke prostřednictvím Madary dozvídá, navždy změní nejen jeho pohled na Itačiho, ale i na celý klan, a také otřesou celým světem nindžů od základů.

Identický dotisk v červnu 2022

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
Jakub Škraban, Alena Veselá
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-725-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
232 g
Stran
244
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #43: Shinjitsu o shiru mono (Shueisha Inc., 2008)
  • Fry
    Fry admin13.2.2020 10:45Naruto #43: Ten, který zná pravdu
    Naruto #43: Ten, který zná pravdu - Malinko jsem se bál, že autor bude zbytečně natahovat finální souboj Sasukeho s Itačim přes celou knihu, která je oproti ostatním dílům podstatně masivnější, ale opak je pravdou - souboj končí zhruba před polovinou a v druhé části knihy se dozvíme více z Madarovy / Itačiho minulosti. Zkrátka pětihvězdičková událost úplně bez debat, protože jak píšou i kolegové pode mnou, na tento souboj jsme byli připravováni prakticky od začátku a je poznat, že celou událost měl Kishimoto velmi dobře naplánovanou ... Za mě 5*!
  • Mitsuko
    Na vrcholu zůstáváme i v tomhle volume. Hodně emotivní díl, i když jsem děj znala z anime, husí kůže i slzy se dostavily. Souboj Sasukeho a Itačiho byl jedna velká přehlídka mocných technik s překvapivým zakončením. Krása. :-)
  • Plocan
    Jeden z nejlepších dílů celé rozsáhlé ságy - velký souboj, na který byl čtenář připravován už snad od prvního dílu. Souboj, který je napěchovaný výbuchy, epickými technikami, emocemi a především velkým odhalením na závěr, jež nám ukazuje, že to nakonec všechno bylo trošku jinak. Ta největší pecka nás ale ještě pořád čeká...
921