Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ve světě, kde řádí lidožraví ghúlové, má někdy šanci zvítězit jen ten, kdo se k nim přidá. Jedinou organizací bojující proti ghúlům, je ÚPG – a ta použije jakékoliv prostředky, jen aby ochránilo lidstvo před téměř všemocnými predátory.

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-716-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
268 g
Stran
220
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #01 (Shueisha Inc., 2014)
  • Fort
    Fort26.2.2023 18:04Tokijský ghúl:re #01
    Po průměrném Tokijský ghúl, tu máme pokračovaní, tentokrát ze strany vyšetřovatelů. Dal jsem tomu šanci, ale už první díl mě utvrdil, že tahle série bude pro mě maximálně průměr. V knihovně mě čekají potencionálně lepši kousky, ukládám tuto sérii k ledu.
  • Fry
    Fry admin4.9.2021 17:50Tokijský ghúl:re #01
    Tokijský ghúl:re #01 - Parádní start sequelu! Posouváme se o pár let v čase dále a mezitím se toho docela dost změnilo. Ken Kaneki zde 'prozatím' není tak úplně hlavní postavou, nahrazuje ho jeho alter-ego Haise Sasaki a nově nahlížíme na děj především z řad agentů ÚPG, nikoliv ghúlů jako doposud. Každopádně zatím je to hodně dobrý a moje očekávání jsou vysoká ... Za mě 4*!
  • Negan
    Negan26.11.2020 09:09Tokijský ghúl:re #01
    Dosti zmatený díl,který v ničem nepřekvapí,ale má alespoň zábavné postavy. Prozatím pouze-65%
  • Multiverzum
    Multiverzum7.6.2020 11:10Tokijský ghúl:re #01
    Kdo byl nadšený z předchozího Tokijskýho ghúla, bude se mu líbit i Tokijský ghúl: re. Aspoň tedy první díl. Co nám autor přichystal do budoucna, to se teprve uvidí. Kromě množství postav a mnohdy zmatených soubojů, se první díl velmi povedl.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/tokijsky-ghul-re-1/
  • Negan
    Negan6.1.2020 18:10Tokijský ghúl:re #01
    Kapku hororová bomba.
  • Mitsuko
    Mitsuko16.8.2019 23:43Tokijský ghúl:re #01
    Dost slibný rozjezd, vypadá to skvěle a mám z téhle série zase dobrý pocit. Quinxové mi přijdou jako skvělý nápad, navíc mi jejich postavy přijdou hrozně zajímavé. Trochu jsem ale popravdě doufala, že to s Kenem Kanekim dopadne jinak, ale nevadí.
    Taky mi přijde, že se dost zlepšila Išidova kresba při bojích, což bude rozhodně jedině velké plus!
  • MrKulda
    MrKulda1.8.2019 16:28Tokijský ghúl:re #01
    Příběh Kanekiho aka aktuálně Sasakiho se vrací a pokračuje v plné parádě. Vymazlenější, komplexnější, zábavnější.
    Re přichází už od základu s novým pohledem (ze strany ÚPG) na celý ghúlí svět, což je skvělá změna a dává vyprávění nový nádech s potenciálem na ještě zajímavejší příběhy. Jsou nám představené nové postavy, které mají na první volume prostoru až až, aby se alespoň naťukla jejich personalita.
    Ovšem, co je hlavní, po dočtení poslední stránky knihu zavíráte s pocitem, že se tam opravdu něco stalo, a že to nebylo jen plácání do prázdna (celý svazek je zaměřený na jeden případ, jeho vyšetřování, a nějaké to seznamování).
    Za mě Haise Sasaki a jeho tým Quinxů rozhodně ano, a už se těším na další svazky!
  • p3tris
    p3tris18.7.2019 08:44Tokijský ghúl:re #01
    ÚPG má novou tajnou zbraň. Quinxy, holubice s implementovaným ghúlým drápem. Jsou rychlí a mocní, ale také je to banda zelenáčů. Akira Mado pověřuje jejich velením Haise Sasakiho. První úkol, který tým tohoto amnézií trpícího inspektora dostává, je vypátrat ghúla, který zanechává na místě činu končetiny a hlavy, přezdívaného "Torzo". A cestu jim překříží nejen konkurenční tým, ale i několik starých známých. Mimochodem, vysvětlení toho tajemného "Re" v názvu se dozvíme až na posledních stránkách tohoto sešitu.
  • Plocan
    Plocan10.7.2019 13:21Tokijský ghúl:re #01
    Tohle začíná hodně slibně. Nechci raději předbíhat a své nadšeni krotit, protože se Išida vrací se starými známými postavami, ale i dalšími novými (a po zkušenostech s původní sérií vím, že velké množství postav není schopen ukočírovat), má to ale spád, je to zábavné a příběh se nyní odehrává především na “druhé straně barikády”.
    Kaneki (nebo tedy Sasaki) vypadá konečně jako badass postava, návraty starých známých postav potěší a kresba je tu oproti původní sérii naprosto vymazlená.
    Takže uvidíme, jak to bude vypadat dál, ale po otřesném čtrnáctém díle je tohle vítaná a svěží změna k lepšímu!
383
  • Negan
    Negan23.3.2021 12:28Tokijský ghúl:re #01
    Radek Blacksad- Ano, na vše se navazuje a bez přečtení původní série nemá cenu tuto sérii číst.
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš21.5.2020 10:49Tokijský ghúl:re #01
    Vyžaduje si táto séria mať načítanú pôvodnú sériu Tokijský ghúl?