Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Záchranná mise skončila masakrem, do kterého musela zasáhnout i armáda. Zatímco se Ed a Al vyrovnávají s následky svých činů, přijíždí do města dvojice cizinců. Překročili velkou poušť a přišli si pro Kámen mudrců…

Série je známá především pod názvem Fullmetal Alchemist (anglický název), než pod originálním názvem Hagane no Renkinjutsushi.

Scénář
Hiromu Arakawa
Art
Hiromu Arakawa
Obálka
Hiromu Arakawa
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-742-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
236 g
Stran
188
Cena
199 Kč
Originál
Hagane no Renkinjutsushi #08 (Square Enix, 2004)
  • Fort
    První půlka zajímavější než ta druhá, ale závěr pobavil a konec se líbil.
  • Fry
    Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #08 - První půlka přináší zajímavé zvraty v ději, nicméně druhá polovina knihy se vrací ke klasickému přešlapávání na místě a úplně nejmíň mě na tom baví jakékoliv bojové scény. Doufám však, že se to časem už konečně trochu posune, protože bych moc chtěl najít ten přesah, díky kterému se tahle série stala legendou ... Za mě 3*!
  • VanTom
    Nač chodit kolem horké kaše, po tragických koncích sympatických únosců – chimér je nám ukázána celá rodinka superzáporáků pěkně pohromadě, i s jejich krutovládným otcem. Poté autorka ústřední linku prozatím opouští kvůli dalším zajímavým, zvědavým postavám z daleka a jejich nedorozumění (jež vede samozřejmě k velkolepě destrukčním i vtipným soubojům) s hlavní dvojicí, nechávající si u Winry opravit rozflákaný automail (přestože to hrozí útrpným (sebe)zraněním :-)).
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.8.2019 01:28Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #08
    Prvni dil, ktery mi v prvni pulce prisel trochu gantzovate, ale nakonec to uslo. Zustalo jen tuseni, stin pochybnosti, zda to vazne totalne nezgantzovati. Snad ne.
    70%
6133