Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 4 další ukázky

Koupit
Noví Strážci. Nový Star-Lord.
Stejné zflarkované přestřelky!

Peter Quill opustil Strážce galaxie a vzdal se role Star-Lorda, aby se stal císařem Spartaxu. Otěží týmu – ve kterém jsou Drax, Venom, Groot, Kitty Prydeová a zbrusu nový Strážce, všemi oblíbený modrooký Ben Grimm, alias Thing – se teď chopil Rocket. Jak to ale, že se Strážci dostali do hledáčku císaře Quilla a jeho královské stráže? A vrací se taky další známý obličej, Gamora! Čeká ji mezi jejími druhy vřelé přivítání, nebo se okolnosti za těch osm měsíců, co byla pryč, příliš změnily? Když Rocketovi a jeho bandě komplikují život takoví přátelé, kdo by potřeboval nepřátele? Strážci rozhodně ne. Ale stejně se jim nějakých dostane.

Obsahuje sešity série Guardians of the Galaxy (Vol. 4) #1-5 (říjen 2015 - únor 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Valerio Schiti
Ink
Valerio Schiti
Barvy
Richard Isanove
Obálka
Arthur Adams, Dave Stewart
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, sci-fi, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-750-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Guardians of the Galaxy - New Guard #01: Emperor Quill (Marvel Comics, 2016)
  • Azalin
    Bendis je jedním z mých nejoblíbenějších komiksových autorů vůbec a jeho All-New X-meny a Uncanny X-Meny naprosto zbožňuju, o takových chuťovkách jako Alias nebo jeho Daredevil nemluvě, ale tohle... ufff.... ani jsem to nedočetl a to je co říct.. byl jsem nešťastnej, že odchází z Marvelu, ale asi to bylo koneckonců dobře...
  • Spacecore
    Hroznej šunt. Bál jsem se, že je chyba jen na mé straně a že jsou tyhle mainstreamové marvelovky pro děcka, co baští filmy, třeba fakt dobrý, ale zdejší hodnocení mě uklidnilo.

    Fakt je, že jsem nic moc nového od Bendise nečetl. A dřív (díky Alias a Ultimate Spider-Manovi) patřil k mýmu TOP 10, ale teď je očividně hodně někde. I Morrison si ho dobíral v novém Green Lanternovi. Co jsem slyšel, tak většina jeho posledních věcí jsou průser. Nevím, jestli tohle psal z donucení, ale i když dělá komiksy z donucení, dají se taky udělat dobře. Tohle bylo velké NIC a celkem nuda. Akční scény byly za mě dost nepřehledné (ale já mám obecně horší udržení pozornosti u akčních scén jak ve filmech, tak i komiksech) a zkrátka byla otrava to číst. Ne, že bych od toho ale něco čekal, taky jsem to vyfasoval jako přílohu Pevnosti, kteoru jsem si pořídil jako čtení na dovču.
  • Alfi
    Tohle je velký špatný. Knihu som kúpil ako prílohu Pevnosti teda za cca 3 eurá, ale aj to je moc. “Dej” nič moc, humor slabý, kresba ok ale nič kvôli čomu si človek sadne na zadok.
  • faster86
    sestava je ok, thompson kdyby tam nebyl tak se nic nezmění stejne jak groot. spousta akce (vyrešena například prdeláčem), spousta humoru (tam je vtipný jen rocket a drax a to nijak obzvlášť). cílovka je jasná- fanoušci filmů. Děkuji, ale další díly nepotřebuju.
  • karl173
    Asi takhle, Bendise už to u Marvelu nebavilo a tuhle sérii psal vyloženě z donucení. Pomáhal si vším co šlo a snažil se veškeré zápletky vyřešit co nejtriviálněji. Výsledkem je tak duchaprázdný komiks, který se ale na druhou stranu čte hezky svižně a díky všudypřítomné akci vás to neuspí. Navíc díky filmům je tohle ideální komiks pro filmového fanouška, který si užije hezkou kresbu, hlášky a akci. Pro ostříleného komiksáka to ale je buď blbost a nebo ok jednohubka na odreagování. Já to četl ve chvíli, kdy jsem znavený neměl na nic intelektuálního sílu a tak mi tento komiks přišel vcelku vhod. Ale i tak, žádná sláva. Prostě ryzí průměr, který mě ani nenalákal na pokračování. Ale jak se znám, tak do toho zřejmě stejně půjdu. 3*
  • SomeOne
    Celé je to jedna velká mlátička. Po úvodní nastane ta hlavní, která skončí na jedné stránce a hned na té samé začne další!! Tohle fakt nechápu. Vývoj děje je... On tam vlastně ani není, což je možná dobře. V rámci mlátiček to funguje, kresba by ale mohla být rochu lepší.
  • Fry
    Strážci galaxie - Noví strážci #01: Císař Quill - Mi to přišlo dobrý, ale možná to bude i tím, že jsem knížku vyhrál, přečetl během čtyř jízd metrem a mohl si dovolit k tomu přistupovat čistě metodou pokusu a omylu. Každopádně už dlouho jsem nečetl tak odlehčený superhrdinský mainstream. Prakticky všechny postavy tady hláškují, není to vyloženě trapné nebo nudné a je tady naprosto minimální zastoupení Petera Quilla. Takže proč ne, pokud bude tato série podobně pokračovat i v budoucnu, nemám problém poohlédnout se po dalším díle ... Za mě 4*!
  • cyboy
    Tohle fakt nechapu. Bendis prece umi psat lip! Trivialni, az stupidni, kde resenim temer vseho je celstrankovy panel a Thingova drzkova. Tahle serie je v haji.
    50%
  • Cinema Ranger
    Stejně jako předchozí série Strážců galaxie, se mi tohle nezamlouvalo a musel jsem se tím pronudit. Ani obměna týmu tomu nepomohla. Bendis očividně neumí dělat Strážce galaxie. 50%
271142