Koupit
Flashpoint (Původně vycházelo od června do října 2011)
Barry Allen je hrdina. Jako Flash, nejrychlejší muž na Zemi, ochraňuje nevinné a bojuje se zlem. Tento svět však nezná. V tomto světě Aquaman a Wonder Woman zatáhli miliony lidí do války, Batman má na rukou krev stejně jako jeho nepřátelé, a o Supermanovi tady v životě neslyšeli. Barry musí přesvědčit podivné, nebezpečné hrdiny této reality, aby mu pomohli v jeho záměrech, a vše uvést do původního stavu. Ale ať selže, nebo se mu to podaří, svět už nikdy nebude stejný.

The Flash #139 (Původně vyšlo v září 1963)
Jde o první příběh, kde Flash cestoval časem. Barry Allen se vydá do 25. století, kde musí porazit Profesora Zooma, padoucha odhodlaného páchat zločiny jako Flashův naprostý opak, Reverse Flash.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity série Flashpoint (Vol. 2) #1-5 (květen 2011 - srpen 2011) a The Flash (Vol. 1) #139 (červenec 1963)


Scénář
John Broome, Geoff Johns
Art
Carmine Infantino, Andy Kubert
Ink
Jesse Delperdang, Joe Giella, Sandra Hope
Barvy
Alex Sinclair
Obálka
Sandra Hope, Andy Kubert, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Hana Vrábelová (Šimečková)
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7566-223-8 (BBart s.r.o.)
978-83-7566-223-8 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
538 g
Stran
176
Cena
269 Kč
Originál
Flashpoint (DC Comics, 1963, 2011)
  • Norri
    Norri mecenáš20.2.2023 22:46DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Boží! Nejenom že je to jeden ze zlomových, ba přímo klíčových komiksů v DC vesmíru, ale ono je to zároveň zatraceně dobré! Trošku jsem se bál, že to bude pitomost. Buďto naivní anebo nepřehledná. Ale tohle je chytré a emotivní. Jsou tam momenty, kdy jsem se musel smát vtipným věcem a momenty, kdy jsem musel uznale pokyvovat hlavou nad něčím epickým. Kresba je taky skvělá. Tohle se vážně povedlo!

    Retro komiks o zrození Reverse Flashe je sice naivní, ale svým způsobem i zajímavý. Minimálně jeho přidání k Flashpointu dává smysl.
  • Peterka
    Velmi super komiks, ale dc by mohlo vydat komiks samostatně.
  • faster86
    Chápu proč to má pro DC velký význam, ale po příběhové stránce fo není žádná pecka. První púlka je šitá horkou jehlou a člověk má pocit, že by si to třeba 12 sešitů zasloužilo. Ke konci už to uteče rychle a nějaký ten doják na konci se taky najde. Nenadchne, neurazí, neobohatí.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš8.12.2020 06:55DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Čože? Toto je TEN kultový a legendárny Flashpoint, ktorý si vraj musí povinne prečítať každý fanúšik DC? Čakal som pecku (napriek tomu, že Flash nepatrí medzi mojich najvyhľadávanejších superhrdinov) a tak ma takéto schladenie, nuž, schladilo. Najskôr som si vravel, že s prižmúrenými očami tomu dám 4*, veď je to vraj klasika. Postupne ale nálada klesala a klesala a zrazu z toho boli 3* a po dočítaní som si povedal, že tomuto narýchlo spráskanému béčku veru viac ako 2* nedám. Problém nie je v tom, že by Flashpoint neobsahoval zaujímavé veci. Naopak, mnohé sú skvelé. Je to svet bez Supermana (či?), Batmanom nie je Bruce Wayne a hrdinovia (a doterajší spojenci) Aquaman a Wonder Woman bojujú proti sebe a za rukojemníka si vzali ľudský svet. To sú úžasné nápady, problém vidím v tom, že nie sú temer nijako využité v prospech veci. Namiesto toho, aby sa im Geoff Johns starostlivo venoval, sú to vlastne len také kulisy, v ktorých sa odohráva neveľmi zaujímavý príbeh s nezáživnými a nudnými postavami. Z tých dokonca nevybočuje ani Batman a to už je vážne čo povedať (z toho, že sa pod maskou neukrýva Bruce po väčšinu času nič nevyplýva). Naopak Cyborg a Flash, ktorí ma nikdy veľmi nebrali, sú vcelku fajn. Naopak mnohé vedľajšie postavy sú úplne o ničom a niekedy až nerozumiem, kto môže vymýšľať také blbosti (nepopieram, že ak by sa Element Woman chopil geniálny komiksový scenárista, vytvoril by okolo nej dobrý príbeh... ale Flashpoint nie je ten prípad). Naopak, v rámci možností sa mi pozdávala elektrická, pestrá, živá a prepálená kresba Andyho Kuberta (Batman a syn), ktorá sa k „rýchlemu“ deju hodila.
  • louza
    Geoff Jones je známý rutinér, který šéfuje superhrdinské stáji a píše hromadu superhrdinských komiksů i když je psát moc neumí. Zato se mu občas podaří hodit do placu celkem působivý lidský příběh, který nevybočí ze zažitých schemat, ale stejně čtenáře chytne za srdce. Ve Flashopintu je to rozhodně Batmanova verze, bažící po nápravě světa do kolejí, tak jak ho zná do něj násilně přetažený Barry Allen. Skvěle načrtnutá linka je bohužel zasekaná snahou ukázat co nejvíce alternativních verzí hrdinů, což strašně zapleveluje hlavní linii úplně zbytečnými postavami a zpomaluje dynamiku příběhu. Některé zásadní detaily z alternativní budoucnosti však jako by chyběly. Situaci nepomáhá ani skvělá, ale místy dost přepálená kresba Andyho Kuberta na níž začínám být přes její nepochybnou erbovitost poměrně alergický. Škoda. Člověku se pořád dere na mysl co by s touhle premisou provedl třeba takový Lemire. Rozhodně jde o celkem fajn knihu, která má svoje rezervy. Jestli je tohle největší novodobá klasika z DC stáje, tak na tom DCčko moc dobře není. Překvapivě dobře je na tom ale bonusový sešit. Baví tím, že koresponduje s několika poznatky ze speciální teorie relativity a překvapí skvělá čistá kresba, která dobového konkurenčního Ditka v pohodě zadupe do země.
  • Kadin
    Kadin mecenáš11.1.2020 12:41DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Jedna z největších novodobých klasik DC je konečně dostupná v českém vydání. Komiks, který by se dal svojí originalitou a nápadem přirovnat k Old Man Loganovi. Bohužel jsem nedokázal odolat a viděl jsem animovanou adaptaci tohoto komiksu před přečtením a kvůli ní jsem vše znal a věděl jak příběh dopadne, ale to vůbec neubírá na kvalitě tohoto komiksu. Příběh odsýpá, má skvělé nápady a postavy. Kubertova kresba je čistý mainstream a ničím jiným nevyniká, snad jen designem postav. Je skvělé, že tu konečně tento komiks vyšel, protože lidé kteří se ztráceli a nechápali Batman / Flash: The Button, tak si konečně mohou vše pospojovat a pochopit. Stejně jako u Old Man Logana, tak i tento komiks by měl mít doma v polici každý fanoušek superhrdinských komisků. 8,5/10
  • Joker189
    Opravdu jeden z těch lepších v DCKK.
  • perak
    Mělo to spád, mělo to myšlenku, která se dala pochopit a jestli to mělo sloužit jako DC předěl, tak za mne OK. Raději něco takovéhoto, než nějakou bezmyšlenkovitou rubačku každého s každým. Škoda, že příběh není rozpracovanější, ale některé věci jsou zřejmě řešeny v jiných knihách (například střet Wonder Woman a Aquamana, který je prvotním hybatelem událostí tady vlastně je jen pozadím pro něco jiného), ale příběh funguje i takto samostatně.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš16.10.2019 22:38DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Jak jsem se těšil tak jsem to nadšení asi předčasně vyplýtval a už jsem si z toho nesedl na prdel, jak jsem původně čekal. Komiks je dobrý a dokáže ho pochopit i neznalec okolností a tie-inů. Jenže to je asi tak vše. Nevím, proč jsem z toho byl odvařený, aniž bych to četl, ale pravdou je, že je to skoro to samé, co máme ve filmu Flashpoint Paradox. Pro mě prostě nic nového a ani v kresbě jsem nenašel nic převratného. Kuberta mám rád, ale tady máme jeho standard, který neurazí, ale ani extra nepotěší. Co mě docela šokovalo, byly vlastně dvě věci. První, že konečně čtu Flashe, který mě baví. Má tam zajímavou, jakousi doprovázející, roli. Druhá, že se spousta času zabíjela představovačkama a kecama kolem supráků a problémů a co s nimi. Moc se mlelo o ničem a pak šup do víru akce, ale to byl takový sešup, že najednou šlus a i Batman zamáčkl slzu. Zkrátka komiks dobrý, ale pro mě na úrovni středu.
  • Mleako
    Mleako mecenáš15.10.2019 09:17DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Je to dobré a určitě jedna z nejlepších Johnsových věcí, ale ten základní story arch je až příliš stručný a bez ostatních řad, které jsou s tím provázané člověku polovina věcí unikne nebo nedává smysl. Motivace Aquamana a WW ke zničení půlky světa je "vysvětlena" v několika velmi stručných bublinách a očekává se, že přistoupíte na hru autorů a nebudete nad tím moc přemýšlet. Zároveň je už dost ohrané, že u každého restartu DC univerza je Flash a cestování v čase. Jako svižná, skvěle nakreslená povrchní popcornovka to funguje skvěle, ale k dokonalosti a páté hvězdě tomu ještě dost chybí.
  • 3DD!3
    Není to taková bomba jak bylo prezentováno. Johns vůbec nevytěžil potenciál alternativní reality a i když rozjíždí slušné nápady nedává jim ten potřebný ráz. Dílčí věci jsou perfektní, táta Wayne boží i asociální Superman má něco do sebe. Celkově je to ale strašně povrchní tuctovka, dokonce bez vysvětlení New 52 a to mě zde mrzí nejvíc. Ve finále funguje jen ten dopis.
  • kaylin
    Už když event "Flashpoint" běžel - v té době jsem americké komiksy sledoval pravidelně - jsem si říkal, že to je něco, co vlastně číst nechci, že to je jen něco, co má akorát přinést nové série, ale ne nutně lepší příběhy. A to se také stalo. Většina sérií v rámci "The New 52" celkem snadno zapadla, i když se najedou výjimky. U nás to byl jen Batmanův run. Samotný příběh v knize "DC komiksový komplet 72: Flashpoint" je prostě jen alternativou ke klasickému vesmíru, představení toho, jak by to také mohlo vypadat. ale je to příběh na pár sešitů, nic víc. Pak bude zapomenut. A o to šlo. Nic víc. Pro Flashe došlo k zásadní události, i nějaké ty emoce se zde řešily, ale i když by to měl být natolik zásadní příběh, celkem doufám, že to bude jen z těch, jež zapomenu. Není moc proč si ho pamatovat. Princip "to celé vlastně je jiná realita" nebo "to se stalo v jiné časové linii" mi jako řešení vyloženě vadí.
  • Spike
    Tak jsme se konečně dočkali jedné z nejočekávanějších knih celého kompletu, Stálo to za to? No... ano i ne. Ale postupně.
    Trochu mi přijde že Flashpoint není... kompletní. Měli do vydání zařadit i ty vedlejší sešity které by příběh doplnily. Takhle, ačkoli příběh svižně letí, jsem pořád měl pocit že mi něco uniká, že čtu takovou hodně okleštěnou verzi. Když vzpomenu na animák, zjišťuju že se nemýlím. Nekompletnost vydání je tedy asi hlavní problém, co zážitek sráží. Jinak, celé to letí neskutečným tempem, člověk ani nemá čas se zastavit a prozkoumat všechny ty změny v časové linii. Na jednu stranu dobře, že příběh rozhodně nenudí a umí strhnout, na druhou je to celé moc přímočaré a uspěchané, tohle by zasloužilo tak 12 sešitů.
    Ale rozhodně nechci jen kritizovat jen proto že jsem čekal víc. Jak říkám, komiks chytne a slupnete ho rychle jako malinu. Jediné postavy které tu mají trochu prostoru, jsou Flash a Batman. Ten je jedním z největších kladů, tahle verze Batmana jako Thomase Waynea je podle mě jedna z nejlepších, alespoň co se moderních komiksů týče.
    Jen nechápu jednu věc, a to se netýká ani tak komiksu, jako zdejších hodnotících: většina komiksů od Geoffa Johnse tu dostává průměrné až podprůměrné hodnocení, a tady se sází samé vysoké až nejvyšší... A upřímně, Flashpoint sice je dobrý, ale určitě ne nějak výrazně lepší než většina Johnsových ostatních věcí. Nebude to spíš tím, že ho trochu předchází jeho pověst? Zdá se mi trochu nadhodnocen, a některé Johnsovy věci zase podhodnoceny, ale to je věc názoru... Je to v podstatě jeden z těch lepších Elseworlds příběhů, jen si tam Flash uvědomuje že je něco jinak, a příběh má následky v budoucnu, ale rozhodně nejde o nic extra vyjímečného nebo nového co by vyčnívalo nad další kvalitní what if příběhy.
    Co ale vyčnívá určitě, je kresba Andyho Kuberta, který je zde k nerozeznání od Jima Leeho. Tohle je esence té nejkvalitnější superhrdinské mainstreamové kresby, neumím si zde představit lepší, můžu tím listovat pořád, postavy i akční scény jsou zde parádní, vše dokonale přehledné. Za to obří palec nahoru. Co bych pochválil dál, je bonusový retro komiks. Ano, je to děsně blbé a úsměvné (nejlepší hláška, Flash v 25. století: "Eh? Celobarevné noviny? S obrázkem?") Je to dobové a naivní, všechny ty sci-fi prvky hodně přitažené za vlasy, ale jako retro funguje skvěle.Jako první seznámení s Reverse Flashem super, je dobré vědět jak to začínalo a kam se to časem posunulo, tyto retro sešity mám moc rád, a tohle je navíc jeden z těch čtivějších.
    Takže za mě Flashpoint rozhodně vydařený příspěvek do kompletu, jen musí člověk krotit očekávání a překousnout že bude mít občas při čtení pocit že mu něco uniká.
  • Ozymandias
    Jo, parádní. A ten animák, který podle toho udělali, je úplná dokonalost.
  • SteveCZ
    Včera jsem si udělal takovej větší čtecí blok sestávající se z tohohle komiksu, Znovuzrození a Odznaku, no a tak začnu s tímhle.
    Tady Flashpoint jsem hodně dlouho očekával (proč to vydání museli posouvat) a je to taky důvod proč se mi Znovuzrození spolu s Odznakem válely celý týden na polici, a to čekání stálo za to. Sice se u mne dostavilo menší zklamání kvůli absenci některých pasáží (kolega PKD mi to bere z úst), i tak jsem si to užil. Takhle má vypadat zábavnej mainstream. Číselně asi tak 8.5/10.
  • mearez
    Jojo, tak tomuhle říkám superhrdinský crossover. Skvělá věc, plná neskutečnejch nápadů, o kterou by měl zavadit i člověk nezanlý DC vesmíru (jako já). Bravurní příběh, který vám opravdového viníka vytvoření Flashpointu odhalí na konci, v kombinaci se skvělou kresbou, dávají vzniknou celkem legendárnímu komiksu. Ovšem malinko mě mrzelo, že Johns neprozkoumal více svět Flashpointu, protože spousta věcí a zmínek vypadal fakt zajímavě. Za mě 5*.
  • Fry
    DC komiksový komplet #072: Flashpoint - Zásadní věc pro všechny příznivce DC Comics, event předcházející New 52 a finální tečka za krizovým obdobím. Věřte mi, že pokud byste si měli přečíst jen jeden komiks z tohoto kompletu, měl by to být právě tento. Johns na poli pěti sešitů naprosto otočil reálie klasického DC vesmíru, uvrhl svět do války mezi Wonder Woman a Aquamanem, nechal Barryho přijít o své schopnosti a do role temného rytíře dosadil Thomase Waynea. Asi si to přečtu znovu. A nejspíš si doplním znalosti i o vedlejší tie-iny ... Za mě 5*!
  • Spacecore
    Poslední roky jsem měl nutkání si Flashpoint přečíst, ale taky jsem samozřejmě čekal na vydání v kompletu. Viděl jsem animák, četl eventy před a po Flashpointu, takže jsem se spoilerům nevyhnul, nicméně po příběhové stránce to nemělo chybu! Obával jsem se toho, že to má pouze pět čísel, naštěstí se tady neplýtvá ani panelem a od začátku to odsejpá až do zdárného konce. Ze všech částí DC kontinuity mám asi nejradši právě tu post-crisis, která právě Flashpointem skončila a je to krásná tečka za dlouhým dějovým kolosem, který už dál nešlo táhnout. Bomba!
  • hroubek
    Každý velký fanoušek DC komiksů ví, že Flashpoint patří k jednomu z nejdůležitějších příběhů za posledních pár let. A teď máme konečně možnost si ho přečíst a přesvědčit se o tom osobně. Je mi jasné, že spousta z Vás vidělo animovaný film Justice League: The Flashpoint Paradox, který z komiksu vychází. Já ho viděl taky, a byl jsem z něho nadšený, a o to více jsem se těšil na komiks. Komiks se hodně povedl a je vidět, že Geoff Johns umí. Jeho příběh žene jako rychlík a během pár stránek jsme uprostřed dění. Johns se kupodivu nesoustředí na to, co se na Zemi děje, nezajímá ho tolik konflikt mezi Wonder Woman a Aquamanem, ale mnohem více se soustředí na Barryho a Batmana. Postavy, které o tolik přišly a jsou si svým způsobem hodně povědomé, přesto se liší v způsobu jakým se s tím vyrovnávají. Tahle dynamika je pro celý Flashpoint klíčová, a díky ní celý příběh funguje a dokáže nás dojmout a vyvolat v nás emoce. Tohle se Johnsovi hodně povedlo. Komiks má krásnou kresbu, která je správně dynamická jako příběh. Starý komiks se povedl a i přes stáří je to velmi slušné čtení. Flashpoint je parádní komiks a všem ho jen doporučuji.
  • PKD
    Sice to dlouhé čekání stálo za to,ale přec jen trochu zklamání. V tom animáku dle této předlohy byl hafo dalších věcí,které zde absentují. Takže se mi zdálo,že je předloha prostě...hubená. Spousta scén v comicsu byla jen naťuknutá a ve filmu více rozvedená. Já vím,je to běžné,ale myslím to v tom smyslu,že krom přidaných scén/situací,ten film kopíruje až neuvěřitelně přesně celý book. Pořád se tedy nemohu zbaviti pocitu,že to není vydané,celé. Při čtení jsem měl stále očekávání,kdy se tam objeví ta a ta scéna z filmu,a ono...nic. Asi to je to moje chyba.;-) Holt,viděti napřed adaptaci,se často nevyplácí. Taky jsem (se přiznám) čekal aspoň 200str. Tohle byla docela jednohubka,relativně málo textu a celou dobu jsem si stále říkal,že to rovnou mohl nakresliti Jim Lee,páč Kubert jr. je v tomto př. s ním shodný,na 95%. Jo,ten měl nakresliti Last Son,a ne ten otřesný čmáral,otec. Závěr byl supr v tom smyslu,že se tam objevily už postavy alá new52,včetně Kary.:) Období new52 mi bude ještě dlouho chyběti a možná...že navždy. Pokud by nevznikl Rebirth/dnes již DCU,tak by se hádám,nic nestalo. Retro potěšilo,jako vždy,až kdysi na 1 vyjímku.
  • Johny87
    Fakt dobré. Na tento komiks jsem se hodně těšil až si ho přečtu, komiks nezklamal.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2019 19:57DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    KONEČNĚ je to tady, komiks, na který čekal nejeden fanoušek DC, pro které je tohle naprostá povinnost. Pokud existuje něco lepšího než toto v DC pláštěnkovém mainstreamu, je to Green Lantern New 52, nebo rozhodně je to tomu rovno. Johns upekl úžasný příběh, Kubert to skvěle nakreslil. Jsem skutečně strašně rád, že zrovna toto vyšlo u nás a ted už nepotřebuju z DC snad nic...rozhodně ne z Ligy. Vlastně si nepamatuju, že by po tomto a GL přišlo něco tak kulervoucího a myslím, že dlouho nepřijde...
  • rewkon
    Co byste víc chtěli od DC lepší mainstream už fakt nenajdete .
  • cyboy
    cyboy mecenáš25.9.2019 20:02DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Asi prvni vec, kterou Johns udrzel pohromade a zaroven konecne neco v DCKK, co "vzdelava" ctenare.
    Pokud bych chtel byt kriticky, tak bych rekl, ze reseni bordelu v DC univerzu je hodne podobne resenim typu "vsechno se to zdalo sousedovic kocce" apod.
    70%
  • karl173
    karl173 mecenáš25.9.2019 19:09DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Tak jsme se dočkali a konečně jsem si mohl přečíst tento slavný komiks, který ovlivnil celý DC vesmír. Musím uznat, že se tohle Johnsovi opravdu povedlo. Děj dává smysl a i přes svou komplikovanost je to svižné a čtenář dostane hotový fan servis plus spousty zajímavých nápadů. Ovšem dle mého názoru tomu ještě něco chybělo. Možná 2-3 sešity mi tady scházeli. Nevím, ale i když jsem se při čtení bavil, tak jsem zkrátka cítil jako bych sledoval konec filmu a chyběl mi začátek a prostředek. Pro čtenáře, který nemá načtený celý DC to hold může tak působit. Ale jinak jak jsem již psal, povedený komiks, který má navrch i velmi slušnou kresbu, byť ta ve Znovuzrození se mi líbí o něco více.
    Jinak retro i když tady není vyloženě blbé, tak je opět v dnešní době už spíše úsměvné dílo. Ještě že tady je vždy jen jeden sešit.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger25.9.2019 13:03DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Jeden z mála Johnsových komiksových příběhů, který mám opravdu, ale opravdu velice rád a jsem rád, že konečně vyšel i tady u nás v Česku. Líbí se mi, že udělali Batmana jako Thomase Waynea. A celkově mám rád cestování časem a mezi realitami.
    Není to mé první čtení Flashpointu, nejprve jsem ho četl v Angličtině.
413572
  • Lenny
    Lenny mecenáš1.10.2019 18:37DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    Radim: Druhá řada se stejným jménem. Jeden Flashpoint vycházel v roce 1999
  • RadimNemec
    RadimNemec admin1.10.2019 18:04DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    co je ono Vol.2 - viz. "Obsahuje sešity sérií Flashpoint (Vol. 2) #1-5" ?
  • rewkon
    ondra kenway Přesně jak psal Abstinent při stovce za kus to koupil skoro každý i kdyby to byla sebe větší slabota koupil jsem všechny supermany a batmany za pakatel na to ,že některé kousky byly v pevné vazbě super kup .
  • ondra kenway
    ondra kenway27.9.2019 17:04DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    rewkon: Přitom teď se ty GL co tu vyšly už skoro nedaj sehnat, takže asi tolik nevyhořeli + je to tady v Čr jeden z neznámějších DC hrdinů. Fakt ostuda, že tu nevychází...
  • erik
    PKD, vieš, ono to s týmito eventmi chodí tak, že majú tie-ins. Napríklad Azzarello písal Flashpoint Batmana atď. Film mal z čoho vyberať, toto tu je len základná kniha.
  • rewkon
    Fimi máš pravdu ,ale těch se tu asi v nějaké účelnější čitatelné podobě nedočkáme vzhledem k tomu ,že tu GL už jednou vyhořel podobně je na tom Supermana který má slušný run v Rebirthu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2019 19:55DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    rewkon jestli je něco z DC mainstreamu lepší než toto, dle mě je to celý run Green Lantern New 52...paradoxně opět od Johnsona
Četl/a (121)
2scha, 3DD!3, Al0f0k, Anton, Anton Whatever, ArmadOon, Azik2586, BadBoy, Benny, Blackhand47XD, Bubákolog, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Denis, Doppelganger, DracoAn, dvory, Erich, farnhajt, faster86, Fox01, Fry, GavlaDan, Georgíno J., gezic, Goldfinch, Golem, Hønzza, Hawwwran, hellblazer, hroubek, Hugin, invape, Ivan Kucera, Jack, James, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Joker189, Kadin, kallenved, karl173, kaylin, Kiko, Kil-Khal, kindanerd, Knowho/Wullcann38, Kouzelnik7, Lachvos, lantan1, Lijem24, LookAss, Lord Baltimore, malylada, Matthew, matty87, me, mearez, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, MP, NecRoman, Negan, Norri, Olesh, ondra kenway, opytz, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, PeNNy, perak, Peterka, Pizza Guy, PKD, PumpingArrow, punisher, puolpm, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S313, Sagikkun, Scaleo1, Schirru, slavik38, Spacecore, Spike, štěpin_8, SteveCZ, Symbi, the.kasztan, tom173, Tommar, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, tukak, utresyby, Václav Mikula, Vyjebanec17, w3cMarkus, wesi96, Wiw, xflori01, zlejzmrd
(246)
10milda, 2scha, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Anton, Anton Whatever, ArmadOon, Azbest, Azik2586, BadBoy, Beng.D, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Cever, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, dvory, Dzoglik, Ejdý1, Er.Nest, Erich, erik, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fimi, Final, Flowtek, Fox01, Fry, GavlaDan, Georgíno J., gezic, Glumal, Goldfinch, Golem, Hønzza, Hades, hahahoho, Hawwwran, hellblazer, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hypermlok, Infarkt, invape, Jack, JackOneil, Jak, jakub186, James, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Joker189, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, Kadin, kallenved, Karel Sec, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, komik.sx, komiksák007, koudak89, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, krvinka56, kucik, Lenny, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, maara, Majinek, malylada, Mamut12, Mariomichal, Marvin, Matio, Matthew, matty87, mcezik, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, mikado, mike731, Mikei, mimo_provoz, mineralk, mirror, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, MP, Mr. Bobeček, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Noci, Norri, Nyxxie, Olesh, Onkel 1928, opytz, Pafouk, Paldini, paulmuaddib, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, PeNNy, perak, perper, Piros0013, PKD, plema, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, raimi, regressiv, rewkon, Ricarderon, Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, Sagikkun, saja, Sajmon, Salien, Saran, Scaleo1, Schirru, Sidi Santini, Skot, SlavaBurlac, slavik38, Spacecore, Spike, Stara.kryta, štěpin_8, SteveCZ, Stlucius, superheroesstuff, T3ss, tacmud, the.kasztan, TheoDread, timek, tom173, Tomas024, Tomasino79, Tomate, Tommar, tomned, Tomski, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, Václav Mikula, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, w3cMarkus, wesi96, willis, Wiw, xai, xflori01, xintax, Yefery, yogi, yojimbo, Zaknafeine, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
Badgu.y1902, delsemela, dvoracekpetr1, illy, japes, Kryysa1892, Maty48, Premek, Sebastian the wise
Shání (1)
suricattaontheway