Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
WONDER WOMAN MÁ HRDINSTVÍ V KRVI

Je tou největší válečnicí, jakou kdy svět spatřil – strážkyně míru a spravedlnosti s mocí bohyně. Ale i Diana z Themysciry, superhrdinka lépe známá jako Wonder Woman, má nárok na chvilku oddechu. A po neuvěřitelných zkouškách, které právě přestála, si ji zaslouží.
Ale když se spolu s nejlepší přítelkyní Ettou Candyovou vypraví na svatbu Ettina bratra, rozpoutá se peklo. Útok šílené ženy na banketu roznítí totální válku o nejcennější zdroj Wonder Woman: její DNA, která z ní dělá Amazonku. Mohla by být zázračným lékem... nebo zbraní soudného dne.

Brzy jsou jí na stopě nejmocnější lovci odměn světa, aby její genetickou sklatbu získali za každou cenu. Dokáže Wonder Woman tento bezohledný útok odrazit? Nebo bude srdce Amazonky odhaleno celému světu?

Obsahuje sešity série Wonder Woman (Rebirth) #26-30 (červenec 2017 - září 2017), Wonder Woman Annual #1 (květen 2017) a Wonder Woman: Steve Trevor Special #1 (červen 2017)

Vyšlo v standardní brožované verzi a limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor).


Scénář
Vita Ayala, Shea Fontana, Collin Kelly, Jackson Lanzing, Michael Moreci, Tim Seeley
Art
Mirka Andolfová, Christian Duce, Stephanie Hansová, David Lafuente, David Messina, Inaki Miranda, Claire Roe
Ink
Mirka Andolfová, Christian Duce, Stephanie Hansová, David Lafuente, David Messina, Inaki Miranda, Claire Roe
Barvy
Jordie Bellaire, Romulo Fajardo Jr., Stephanie Hansová, Allen Passalaqua, Anthony J. Rauch Jr. (John Rauch / J. Rauch / Soto's John Rauch)
Obálka
Jenny Frison
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-763-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
480 g
Stran
176
Cena
299 Kč
Originál
Wonder Woman #05: The Heart of the Amazon (DC Comics, 2018)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #05: Srdce Amazonky (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #05: Srdce Amazonky (Black edice) (2019)
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #05: Srdce Amazonky - Z části to nejspíše bude i osobními preferencemi, ale zcela nekriticky mě Wonder Woman vedle hrdinů jako jako je Batman, nebo Flash baví z konceptu Znovuzrození asi nejvíce. Pátá kniha je sice pouze intermezzem mezi střídáním scenáristů, avšak hlavní příběh, nebo lépe ona pointa, kterou nám chce Shea Fontana předat je krásně prostá a ano, má i lehce feministický podtón. Nicméně zrovna tohle k hodnotám Wonder Woman patří a já jsem rád, že se na to nezapomnělo ... Za mě 4*!
  • Darth Raelchi
    Tak musím uznat, že když si to člověk přečte za sebou a podle pořadí sešitů, jak vycházely, tak to vše dává smysl a zapadá to do sebe úplně parádně. Kniha 5 už má číslování klasické, ale stejně se odkazuje na předchozí 4 booky. Příběh mi sedl a bavil mě, trochu se začínají špionizovat a proč ne. Jediné co mi moc nesedělo byla kresba, byla jak z mangy, ale ne moc povedená. Některé obličeje byly fakt otřes. Nicméně vcelku to sedělo dobře a já se opravdu bavil od začátku do konce. Přesah s tou krví, zajímavý náhled. Už i WW má takové příběhy (jistě jsou, ale já je zatím neznám) a rozhodně jsem necítil feministický tlak, nebo něco ve stylu "sestry do boje". Za mě fakt paráda.
  • SomeOne
    Průměrný komiks, moc nemá čím urazit. Konečně se to už tak silně neváže s dalšími díly jako to bylo, to tomu hodně pomáhá. Kresba je tentokrát trochu slabší.
  • karl173
    Výplňový příběh jak jsem zaslechl a ano, je to naprostá pravda. Autorka se nepouštěla do nějakých větších akcí a odvyprávěla příběh, který není špatný, ale ani nepřináší čtenáři téměř nic. Jisté myšlenky o hrdinství jsou tu jen okrajově naznačovány a děj i nepřátelé nemají moc čím zaujmout a všechno mi přišlo tak nějak ploché. Nicméně jako oddychové čtení to funguje. Bonusové příběhy včetně speciálu Steva Trevora je na tom dost podobně. Zkrátka tento díl považuji za slabší kousek, který je jen malý kousek nad hranou průměrnosti. Lepší 3*
  • rewkon
    Fajn příběh i kresba jak i speciály byli v pohodě a jak řekl cyboy možná zbytečně tlačí moc na feminismus .
  • Cinema Ranger
    Po předchozích dvou dílech fajn příběh, který a to je hlavní, není rozdělen na dva booky. 70%
  • cyboy
    Celkem uchazejici, ale ten femisticky tlak byl mozna zbytecny.
    70%
11291