Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Kouzelníci na planetě Overcorner vysílají signály do našeho světa a volají o pomoc. Strašlivý démon Pelicamort svolává své kumpány a přitom je obrana planety v troskách. Většina hrdinů je totiž stále začarovaných...

Comics je volně spojen s mobilní hrou (a také karetní hrou) Scratch Wars.

Scénář
Michal Opitz
Art
Dan Černý
Obálka
Dan Černý
Žánry
dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-270-6370-3 (Notre Game s. r. o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Stran
62
Cena
249 Kč
  • Negan
    Hru nebo co to je neznám,ale komiks jsem si koupil kvůli kresbě Dana Černého.Jsem spokojen a velmi doporučuji.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš16.11.2019 18:39Scratch Wars: Legenda Overcorneru
    Nejsem cílová skupina a tam to prostě drhne. Nedokázal jsem se ztotožnit s celkovým konceptem a pouze vyzdvihuji kresbu, kterou začínám více brát, čili mi Dan Černý začíná mnohem více sedět. Proto nedám 1 hvězdu, není to vyloženě špatné, ale hraje to na typické popkulturní moderní trendy a přijde mi to jako plácaní prázdné slámy. Každopádně své fanoušky si to snad najde a jak říkám, kresba ok, snad jen větší panely Černému moc nesedí, konkrétně ten souboj mezi lvem a tím modrákem :-).
  • cyboy
    cyboy mecenáš2.11.2019 02:54Scratch Wars: Legenda Overcorneru
    Michal Opitz a Dan cerny v jednom projektu? No tesil jsem se velmi, i kdyz Scratch Wars vubec neznam. Mozna, ze kdybych je znal, tak by se mi to libilo a nebyl bych po docteni mirne zmateny a nespokojeny. Je tam par vtipku (vcetne odkazu na Arzacha), ale jinak nic moc. K pribehu nejak nevim co napsat. Ocividne ani dobri autori nedokazi stavet na spatnych zakladech.
    50%
363