Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Jaké to je chtít být hrdinou ve světě, kde skoro všichni mají superschopnosti... a sám žádné schopnosti nemít? Naštěstí to jde změnit. Stačí mít obrovské štěstí i odvahu a prostředek k vytouženému cíli existuje – hrdinská akademie!

Série je známá především pod názvem My Hero Academia (anglický název), než pod originálním názvem Boku no Hero Academia.
Identický dotisk v říjnu 2021


Scénář
Kohei Horikoshi
Art
Kohei Horikoshi
Obálka
Kohei Horikoshi
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Eliška Nováková
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-777-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
242 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Boku no Hero Academia #01: Midoriya Izuku: Orijin (Shueisha Inc., 2014)
  • Fort
    Nemám rád mangu o superhrdinech a sci-fi. Z důvodů, že si už tak šílení Japonci můžou vymyslet jakoukoliv kravinu a tyhle žánry vám to odpustí. Na druhou stranu se velice rád mílím a rozšiřuji si obzory. Tady jsem si nic nerozšířil.
  • Good Games
    My Hero Academia má do budúcna obrovský potenciál, ale prvý diel je skôr taký pomalší rozjazd. Téma superhrdinov je spracovaná dostatočne pútavo a akadémia, ktorú bude hlavný hrdina navštevovať a učiť sa tam superhrdinským schopnostiam tak trochu pripomína kúzelníckeho Harryho Pottera. Uvidíme, ako bude séria pokračovať a čo prinesie nabudúce. V každom prípade sa jedná pre Crew o trefu do čierneho, čo dokazujú aj vysoké umiestnenia v rebríčkoch predajnosti. =►Celá recenzia◄=
  • Multiverzum
    První díl vtipné a zábavné akční mangy o superhrdinech, nadpřirozených schopnostech, zvláštní škole a cestě za snem. Neváhej a čti, nudit se určitě nebudeš.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/my-hero-academia-moje-hrdinska-akademie-1/
  • Franta z Čokolády
    Prostě další shonen.
    Opět tu máme hrdinu, co začíná od ničeho,ale pak se i tam z něj stane nejmocnější hrdina ze všech.
    Alespoň kresba se mi tu líbila,že se autor pokouší o svůj vlastní styl(To jak kreslí Allmighta,to je prostě 👌).
    I tak tomu nemohu dát víc jak 3*, protože to má stejné mouchy jako většina shonenů.
  • krvinka56
    A máme tu novou sérku bral jsem že to bude podobné Naruttovi. Tak jsem si dohledal anime a s Narutem bych to opravdu nesrovnával. Je tu lepší práce s hlavními hrdiny i těmi vedlejšími . A hlavně je to hodně odvozené od amerických hrdinů ze kterých si bere jen to nejlepší a upravuje si to pro japonský styl smýšlení. Hlavní hrdina není zas tak špatný a liší se od typických hrdinů jako je Naruto či blbeček Lufy. Co mne zde opravdu překvapilo je přehlednost jednotlivých panelů , díky kterým jsou i bitvy a jednotlivé akce dobře rozeznatelné. Jediná postava která mi v této sérii vadí je Bakugo ale i ten se postupem času vyvíjí . První kniha je rychlá seznamovačka se všemi hrdiny a světem. I když postupem času bude postav přibývat. Já si tuto sérku užívám i když je to zas manga pro mladší generaci.
  • Fry
    My Hero Academia - Moje hrdinská akademie #01: Izuku Midorija: Počátek - Prolouskat se prvním volume (!) této zdánlivě nové manga série (2014 - ) mi trvalo podstatně déle, než jsem původně předpokládal. Kóhei Horikoši totiž tak úplně neumí pracovat s režií svého vlastního scénáře a očividně nezasáhla ani ruka tajemného editora. Zápletka ani není nikterak originální, všechno je tak trochu odněkud vypůjčené, nicméně onen svět a postavy v něm mi svým způsobem zajímavé přijdou. Uvidíme kam se to vyvine, zatím mě to ale neuchvátilo ... Za mě 2*!
  • Kazumaki
    Rozjezd nové série ze světa, kde jsou téměř všichni obdařeni nějakou superschopností nebo aspoň anomálií. Izuku Midorija žádnou superschopnost nemá, ale přesto se snaží dostat na prestižní školu pro oficiální výcvik superhrdinů. Manga je zatím příjemně ztřeštěná, Kóhei Horikoši občas kreslí vtipné grimasy a dokáže i vymyslet nějaké ty situační vtípky, takže za mne zatím pohoda. Neříkám, že mě to chytlo, ale dám tomu ještě šanci a očekávám, že moje hodnocení půjde časem výš.
361131