Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Central City čelí nové hrozbě... Flashovi?

Barry Allen zažívá těžké období. Jeho přítelkyně se mu odcizila a práce v kriminalistické laboratoři trpí. Barry se snaží zůstat pozitivní... ale to je dost náročné, protože následkem vystavení negativnímu zdroji rychlosti poznává zcela novou část sebe samého.

Když se teď pouští do běhu, aby zastavil zločince, jako je Shrapnel, nechává za sebou spoušť, kterou nedokáže ovlivnit. Jako Negativní Flash musí Barry zvážit všechno dobré proti potenciálním škodám, které by mohl napáchat... a záchrana druhých pak už nevypadá jako ta správná volba.

Bohužel se zároveň z kriminalistické laboratoře začaly ztrácet důkazy a všechny stopy napovídají, že v Central City začíná řádit nová hrozba. A pokud ji nedokáže zastavit Negativní Flash... kdo ano?

Obsahuje sešity série The Flash (Rebirth) #28-32 (srpen 2017 - říjen 2017) a příběh z DC Holiday Special 2017 (prosinec 2017)

Vyšlo v standardní brožované verzi a limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor).


Scénář
Joshua Williamson
Art
Carmine Di Giandomenico, Christian Duce, Neil Googe, Pop Mhan, Gus Vazquez
Ink
Carmine Di Giandomenico, Christian Duce, Neil Googe, Gus Vazquez
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Ivan Plascencia
Obálka
Neil Googe, Ivan Plascencia
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský, Petr Schwarz
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-793-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
355 g
Stran
144
Cena
299 Kč
Originál
The Flash #05: Negative (DC Comics, 2018)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Flash #05: Negativ (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Flash #05: Negativ (Black edice) (2019)
  • honza2457
    V téhle sérii mě začíná více zajímat soukromý život Barryho Allena než postava Flashe. Tato kniha je lepší než minulý časoprostorový díl. Příběh nebyl nějaký zázrak, ale bavila mě ta jednoduchost, kde vznikl nový soupeř a o pár stránek dál byl poražen. Kapitola sama o sobě je pak postava Kid Flashe, který je s každou další knihou otravnější a zbytečný. Jsem velice zvědavý na další díl z věznice.
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Flash #05: Negativ - Už jsem se začínal radovat, že se z obyčejného mainstreamu stává série kterou stojí za to sledovat, ale možná jsem to trochu uspěchal, protože s pátou knihou se vrací nejen obyčejné zápletky, ale také hromady nepotřebných dialogů. Nechápejte mě špatně, život Barryho Allena mi paradoxně přijde zajímavější než Flashovy rychlostní souboje, ale cítím z toho, že autor potřeboval pouze 'výplňkový příběh', který omezí Flashovy schopnosti, aby Barryho dostal tam, kde ho chtěl mít - v Iron Heights ... Za mě 3*!
  • karl173
    Líbí se mi, že Williamson nezapomíná na osobní stránku Barry Allena a tento díl je dobrým dozvukem z minulého dílu. Je to více komornější, záporáci tu jsou spíše do počtu, ale přesto to má zajímavou zápletku. Těším se, co přijde příště. Flash se zkrátka opět povedl 4*
  • Multiverzum
    Barry Allen zrovna nezažívá své nejšťastnější období. Nově nabyté superschopnosti nedokáže ovládat a život se mu kvůli jeho nezvladatelné moci pomalu hroutí pod rukama. Podaří se Flashovi v komiksu Negativ dát zase všechno do pořádku?
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/znovuzrozeni-hrdinu-dc-flash-5-negativ-williamson/
  • rewkon
    Flashe mám opravdu rád ,ale tenhle díl mi přišel takový nijaký nebýt toho ,že se Barry vypořádával z následky negativ speed force tak jsem se i docela nudil.
  • Spike
    Můžu s potěšením říct, že série si i pátým dílem drží svou laťku. Na minulý díl s Reverse Flashem sice nemá, ale popořadě. Zde nejvíce prostoru dostává civilní rovina, a komiksu to opravdu sluší. Je to čtivé, máte vztah k postavám, a oproti podobným komiksům kde jsou ty osobní linky hrdinů dost zredukované je to prostě fajn. Barry se pere se svými novými schopnostmi, svou prací, osobním životem... tohle mě prostě bavilo. Iris tentokrát absentuje, ale Barryho kolegyně Kristen má dostatek prostoru a dobrou interakci a chemii s ním, takže to nevadí. Černý Wally West opět dokazuje jak zbytečnou postavou je a že série by se bez něj krásně obešla, zde je opravdu jen aby se neřeklo. Jediné minus je slabší a nevyužitý záporák. Bloodworka znám z Flashova TV seriálu a ani zde není dvakrát zajímavý. Prostě epizodní padouch se zajímavými schopnostmi, ale strašně plochý, odříkávajíc hrdinovi svůj origin a své plány jak v 60. letech. Kratší příběh z věznice Iron Heights představuje zajímavou změnu a možné další směřování do budoucna, minimálně na další knihu, a závěrečný vánoční kraťas je takovou milou jednohubkou. Kreslíři jsou průměr, o něco líp na tom byl snad jen Christian Duce.
    Já jsem i s pátým dílem spokojený, pokud se série bude držet více té civilní roviny jako zde a třeba ještě přidá lepší padouch, tak nemám problém. 8/10
  • SomeOne
    Stejné jako předchozí díly, což vůbec nevadí. Jen se mi zdá, že nějak Williamson začíná více řešit Barryho Allena na úkor Flashe.
  • erik
    Asi najlepšia kniha v rámci znovuzrodenia s Flashom. Hlavný hrdina má trable sám so sebou, takže aj s inými. Škoda, že to nekreslil niekto výraznejší, vizuálny spotrebný priemer našťastie neruší celkový pozitívny dojem z tejto knihy.
  • cyboy
    Nastesti ubyl casobordel, takze je to trochu stravitelnejsi, ale ten pribeh stejne neni zadne terno. Asi tomu dam jeste jednu sanci, ale pokud se to nezlepsi, tak s tim asi seknu, protoze zatim jde o veskrze zapomenutelne pribehy prumerne az podprumerne kvality.
    60%
61481