Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Přichází další obávaná fáze studia na U.A. – bojový trénink. Nervozitě se neubrání asi nikdo, a jako by toho nebylo málo, Izuku dostává za tréninkového partnera svého úhlavního nepřítele!

Série je známá především pod názvem My Hero Academia (anglický název), než pod originálním názvem Boku no Hero Academia.

Scénář
Kohei Horikoshi
Art
Kohei Horikoshi
Obálka
Kohei Horikoshi
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Eliška Nováková
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-799-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
212
Cena
199 Kč
Originál
Boku no Hero Academia #02: Takere Kusonādo (Shueisha Inc., 2015)
  • Multiverzum
    Druhý díl nám naservíruje nové postavy, schopnosti a všechny si je vychutnáme v nabitých soubojích. My Hero Academia 2 je akční, zábavná, dobrodružná šónen manga, u které se nebudete nudit ani vteřinu.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/my-hero-academia-moje-hrdinska-akademie-2/
  • krvinka56
    V druhém dílu se nám představí další část školních hrdinů se kterými bude autor pracovat. Kacu má sice super dyzajn ale je to fakt parchant na přesdržku. Příběh se nám mírně posouvá díky zkouškám šitým na míru dvoum hlavním hrdinům aby se střeli a pár drobných odhalení. A pomalu se zde objeví záporácká skvadra. Tato série navíc vyniká i nadále dobrou a přehlednou kresbou. Pro mne pohodové a oddychové čtení.
  • Fry
    My Hero Academia - Moje hrdinská akademie #02: Vzpoura otravného šprta - Cesta k tomu stát se superhrdinou pokračuje. Výcvik na U.A. se ale s nikým nemaže a tak na čerstvé středoškoláky čekají další dva náročné tréninky jejich schopností. Ten první má čtenáře nejspíše asi šokovat střetnutím Izukua s Bakugóu, které mi ale přijde více účelové než nezbytné. Naopak druhý trénink zavádí nové hrdiny do 'haly nehod a katastrof', kde svůj prostor získávají i vedlejší postavy a děj se tak nezaměřuje pouze na ústřední dvojici rivalů ... Za mě 3*!
  • Kazumaki
    Studium pokračuje, představují se nějaké schopnosti postav, z rivala se stává zaujatý nepřítel a asi se konečně objevují větší záporáci.