Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Operace protighúlí jednotky se změnila v masakr, když se proti bojovníkům postavili ghúlové z Aogiri. Vítězství jednotek je více než nejisté a vyšetřovatel Tóru Mucuki se musí dostat z týlu nepřítele. Jeho jedinou pomocí je Kuki Urie, jehož zajímá pouze to, jak co nejrychleji dosáhnout dalšího povýšení. To není moc dobrá situace...

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-792-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
302 g
Stran
248
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #03 (Shueisha Inc., 2015)
  • Fry
    Fry admin7.11.2021 21:02Tokijský ghúl:re #03
    Tokijský ghúl:re #03 - Nenapadají mě žádné negativa, tato série dalece překonává kvalitu původní série, ale přesto z ní stále těží maximum většiny nedořešených linek a dělá z nich výborné 'what...? & how...?' momenty. Sui Ishida se nám navíc konečně naučil vykreslovat akční scény, aby taky ne (!), když je takhle kniha plná akce. Jsem nadšený, neskutečná guilty pleasure ... Za mě 5*!
  • Negan
    Negan26.11.2020 09:14Tokijský ghúl:re #03
    Velmi (na mangu) tlustý díl,který obsahuje pouze akci,akci a akci.
    Ze čtení si skoro nic nepomatuji,ale za cenu/výkon -70%
  • Multiverzum
    Multiverzum7.6.2020 11:14Tokijský ghúl:re #03
    Kulervoucí díl o zásadním střetu mezi ghúly a ÚPG. Celý je tak napěchovaný akcí a perfektními souboji, že ho přečtete jedním dechem. Hlavní postavy vám více přirostou k srdci a bonusový příběh na konci je třešnička na dortu (velmi masitém a krvavém dortu).
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/tokijsky-ghul-re-3/
  • p3tris
    p3tris25.2.2020 18:43Tokijský ghúl:re #03
    Poprvé jsem z "Ghúla" celkem rozpačitý. Kresba je znovu parádní, ale celý děj je vlastně jedna velká bitka. Což je trochu kámen úrazu, protože panely skáčou z místa na místo a já se brzo začal v postavách ztrácet. Není to tak úplně oddychovka, jak by člověk čekal, ale čtení paradoxně potřebuje zvýšenou pozornost. Přesto se některé linky pohnou dál a já jsem na další Kanekiho osudy pořád zvědavý.

  • MrKulda
    MrKulda16.12.2019 20:13Tokijský ghúl:re #03
    Je jedno jestli je to klaďas či záporák, každá postava v Tokyo Ghoul:re je naprosto jebnutá a měla by si zajít k psychiatrovi. Celé je to šílené, zvrácené a dokonce bych se odvážil tvrdit, že už to i docela spadá do toho žánru "horror", jelikož některé výjevy v tomto svazku mě zarazily a donutily si scenérii prohlížet o něco déle.
    A ano, jsem z toho nadšený. Protože když už má něco zastávat psychologický thriller, tak ať pořádně a nebojí se toho.
    Jediné, co tomu ale poněkud škodí, je přeeeeehršel postav, ve kterých jsem se trochu ztrácel, nebo mě zkrátka nezajímaly (každá naprosto basic Holubice tu musí mít vlastní prostor, a já fakt nevím o koho jde a ani mě to moc netankuje, ovšem na druhou stranu to může celkem dobře fungovat i na efekt, kdy

    !MENŠÍ SPOILER! tu byl během boje představen jeden inspektor z řad Holubic, přičemž mu byly věnovány dvě či tři stránky, ohledně jeho myšlenek, motivace, atd., takže menší naděje ohledně toho, že by postava mohla být pro příběh důležitá, a to vše jenom proto, aby mu na následující straně jistý ghúl utrhl hlavu !KONEC SPOILERU!

    Tokyo Ghoul mě prostě baví a těším se na další svazek. Na závěr bych chtěl vyzdvihnout ten o něco větší počet stran, než je u mangy co vychází v sérii běžné, ale to už je drobnost.
371