Petr Parker byl nenápadným studentem Midtownské střední školy, ale kousnutí radioaktivním pavoukem mu navždy změnilo život. Krásné holky, rychlá auta... jeho nové schopnosti mu získaly vše, po čem kdy toužil. Jenže bezstarostný mladík brzy zjistí, že ani s nově nabytými schopnostmi není život tak snadný, jak si představoval...

Obsahuje příběhy:
S velkou mocí...

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity série Spider-Man: With Great Power... #1-5 (březen 2008 - září 2008)


Scénář
David Lapham
Art
Tony Harris, David Lapham
Ink
Jim Clark, Stefano Gaudiano
Barvy
J. D. Mettler, Matt Milla, Paul Mounts
Obálka
Tony Harris
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
523 g
Stran
128
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man: With Great Power... (Marvel Comics, 2008)
  • martin28
    Ještě než PP stačil spáchat druhou osudovou chybu a nezastavil zloděje, předcházela tomu chyba první - nespal u Tiffany. I přes veškerý patos to není zas tak zlé. Děj je občas nelogický, PP se sice chová jak dement, ale komiks vyloženě nenudí a celkem lehce se čte. V tomhle kompletu by to ale být nemělo. 60%
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš21.3.2021 07:37Komiksový výběr Spider-Man #007: S velkou mocí...
    Prepáč Spajdy, ale hrozne slabý, v podstate až ZLÝ komiks. Petrove počiatky boli v minulosti už miliónkrát spracované, ale neviem, či podrobnejšie, ako sa tomu stalo tu. Kým v origináli zo 60. rokov musel byť Spajďákov zrod bleskovo vyrozprávaný behom pár stránok, dnešná verzia na to mala viac času (napriek tomu nie je dokončená, viď. koniec). Nie je to úplne mizerný nápad, ale výsledok je strašný. Neviem, či ma viac znechutila škaredá, odpudivá kresba, alebo divný scenár. Každopádne, vinou týchto dvoch faktorov som Petra/Spajdyho vôbec nespoznával. Nielenže on a ďalší (strýko, teta, JJJ...) vyzerali inak, než som zvyknutý (strýko Ben pripomínal potmehúdskeho záletníka zo sitkomu z 80. rokov a Petra s May radšej ani k nikomu neporovnávam), oni sa často aj správali v rozpore so svojou komiksovou minulosťou! Takže napr. z Petra sa tu stal stredoškolský gigolo a vymetač diskoték. To ich robí miestami až nesympatickými. A Spajdyho wrestlingové začiatky ma nikdy príliš nebavili, česť výnimkám („poviedka“ z komiksovej knihy KVS: Pavučina, aj keď tá bola zameraná na Drvičku Hogana, ale rozumieme si).
  • Delphín
    Tohle se hodnotí opravdu blbě. Komiks mě bohužel nebavil. I když prvotní plán scénáristy nezní špatně, ale je zde řada nedotažených věcí, které k dobrému čtivu prostě chybí. Spidey se tu chová jako blb, postavy kolem něj existují ale práce s nimi totálně nulová, charaktery ploché, nahrazení MJ za Liz rovněž nechápu. Kresba taky ne moc dobrá.
    Totální průser to není, ale komiks ,,S velkou mocí" dobré jméno tomuto kompletu rozhodně nedělá.
  • mAGiic
    Minisérie Spider-Man: With Great Power je příběh, který má rozšířit Parkerův příběh z dob, kdy byl wrestlerem a odmítal převzít zodpovědnost za svoje schopnosti. Problémem příběhu od scénáristy Davida Laphama je, že prostě nezapadá do Spideyho příběhu jak ho známe, Parker je tu po získání schopností namyšlený, sobecký douchebag, který chce slávu a holky a ostatní charaktery v příběhu jsou ploché a nic se o nich nedozvíme. Spider-Man je tu wrestlerský miláček davů, což je prostě hloupost, protože nikdy nebyl zámým wrestlerem a skutečně "známým" se stal až jako maskovaný ochránce New Yorku. Kresba byla průměr.
  • disclose
    Tady vidím velký špatný
  • Moon
    S velkou mocí je série sešitů, které dle mého názoru neměli nikdy vzniknout. Zbytečný příběh kde jsou stupidní charaktery a spider-man , který se vám nejspíš ani nebude líbit. Zatím nejhorší kniha z kolekce. A jak už tu někdo psal níže, rozumný důvod ke koupi je jen jeden a to mít celý obrázek na hřbetu knih.
  • Blackthunder
    Origin Story soustředící se hlavně na Spideyho dny u Wrestlingu? No proč by asi ne.
    Zajímavé zpestření, soustředící se spíš na Petera. Docela solidní kresba... Ale něco tomu chybělo... A Peter se choval jako idiot
  • RobinZdidlo
    Tohle je byl ten nejhorší komiks se Spideym který jsem kdy četl. Příběh stupidní, postavy stupidní a kresba je prostě absolutně příšerná. Tohle v tomhle výběru nemá co dělat a jediný důvod si ho koupit je mít kompletní obrázek v knihovně. Spider-man je tady totálně out of character a máte chuť mu jednu vrazit. Nahrazení původní Mary Jane s Liz jejíž jediná charakterová linka je tady: ,,Jsem ta sexy holka která ráda paří´´ a nemá žádnou charakterovou linku, je příšerná. Prostě celkově nepovedený komiks a snad budou příští komiksy v tomto výběru už lepší.
  • Tyfus
    Úplná zbytečnost, snad bude v tomto kompletu podobných blbin co nejméně. Příběh o ničem a horší kresbu Spider-mana jsem snad neviděl.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš30.12.2019 14:22Komiksový výběr Spider-Man #007: S velkou mocí...
    Tohle bylo příjemné počtení. Dávalo to docela i smysl a retconning nerušil svým posunutím do současnosti. zase jiná dimenze Spider-mana, kterou sice tak nějak známe, ale bylo příjemné se víc prokousat jeho plonkovým obdobím. Krásný střed. Příjemné počtení. Můžu jen doporučit.
  • Alfi
    Slabší nekonzistentný príbeh, veľmi divné tváre ako zo satirického nezávislého komiksu. Strýčko Ben má občas vlasy a fúzy hnedé, občas sivé. Petrov charakter moc nesedí.
    Ale, rozhodne sme tu mali aj horšie príbehy, toto je taký priemer.
  • kaylin
    Kniha "Komiksový výběr Spider-Man 7: S velkou mocí..." e trochu úpadkem v kvalitě v rámci komiksů, které se objevují v téhle sérii Spideyho výběrů. Asi je fajn, že se nám zde objevuje origin tohle naprosto zásadní postavy Marvel Universe, ale na druhou stranu to není origin kompletní a není to ani origin dobrý. Vždycky jsem měl Spider-Mana rád proto, že je emocionální, že řeší osobní problémy, ale tady v podstatě řeší jen to, že chce být za borce, chce si to rozdat s jednou spolužačkou, ale přitom se líbal s jinou, neznámou holkou, aby si skoro začal románek s MILFkou. Popravdě to zní docela zajímavě, ale ve skutečnosti to moc zajímavé není, protože je to všechno velmi povrchní. Tohle by se dalo pojmout temně, mohl by zajít dál, protože stále ještě nevěděl, že s velkou mocí přichází velká odpovědnost, ale Lapham nijak daleko nezašel. On chtěl ve skutečnosti napsat jen zábavný komiks. A ani to se mu moc nepovedlo.
  • hroubek
    Jsem rád, že znovu nevidím a nečtu Spideyho origin se vším všudy. Tohle mám jako správný fanoušek už několikrát za sebou, a číst to znovu a jinak by bylo zbytečné. Zde se to lehce nakousne a zkusí se jít jiným směrem. A tento směr se mi moc nelíbí. Hlavním důvodem proč se mi to nelíbí je ten, jakým způsobem scénáristé pracují s postavy a příběhem kolem nich, který nezapadá do kontinuity, jenž znám. Bral bych to, kdyby se to odehrávalo v jiném paralelním světě, ale takhle ne. Není to vyloženě hrozné, ale špatné to je. Má to sice několik dobrých nápadů, přesto to působí zbytečně a ve výsledku nám tento komiks nic nedá. Zatím nejhorší komiks z výběru.
  • cyboy
    V predmluve se pise o tom, jak uzasne ten pribeh mapuje Parkeruv zivot pred smrti strycka Bena a jak zapada do celeho Spideyho pribehu. No podle me teda fakt nezapada. Spidey se prece celostatne neproslavil jako wrestler! A Jameson o nem taky nezacal psat proto, ze to byl wrestler. Mimochodem, co je jako zajimavyho na tom, ze nejakej wrestler sedel doma, zatimco nejaka prerostla ryba decimovala mesto? To urcite neni zprava na titulni stranku. Je to strasne nekonzistentni a vlastne i zbytecne povidani o nicem, nebo o necem co do Parkerova zivota moc nezapada. Schvalne - kolik lidi nebo padouchu/hrdinu kdy poznalo ve Spider-Manovi toho znamyho wrestlera?
    Slabota.
    50%
  • _Baruu_
    Nádherný nápad, skvělé barvy. Chybí trochu dospělejší nádech. Hodně se u komiksů dívám na kresbu a rozvržení - i když se jedná snad o klasiku, moc mě nenadchla. (Nevím jestli se Harris o přehnané výrazy snažil) Číslem jedna u mě zatím zůstává Zlost v lidských srdcích, ale S velkou mocí... Se čte takřka samo a krásně vtáhne do děje.****
  • NextOne
    Zatím nejrychleji přečtený komiksový výběr. Úžasné zpracování "Spajdyho" začátků, které mě vysloveně bavilo číst. S tou Tiffany to měl využít dokud měl příležitost :D
11311188
Četl/a (69)
2scha, Al0f0k, Azik2586, Blackthunder, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Dejweez26, Delphín, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Fox01, GavlaDan, hicks, Honzin, hroubek, Hugin, Ivan Kucera, jajsemviktor, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, kallenved, kaylin, lantan1, Lijem24, LookAss, luky.kuky10, Madao, mAGiic, Majkl151, martin28, me, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moon, namdnas, NextOne, noovakpetr, Paldini, petrik1710, punisher, raenius, Raul, RobinZdidlo, roswelll, Sagikkun, Scaleo1, Spike, Star36489, trudoš, TZcomics, UchihaNaoto, Václav Mikula, valkys, vita, Zdendy, zlejzmrd, _Baruu_
(159)
2scha, 81splinter, Abe, afri, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Benji, blackJag, Blacksad, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, Delphín, Denis1996, Dinik, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Ejdý, Ejdý1, fifas, filemon, Filip123, Fox01, GavlaDan, Glumal, hlavathor, Hlousks, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, Idy, invape, Ivan Kucera, jajsemviktor, James, Jay-jay, jendavondra, jh666, Jimbeam90, Johny87, JORDY, kallenved, Kareru, karl173, kendor007, Keno, komiksák007, Krvavý Patejl, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, luky.kuky10, Madao, mAGiic, Majkl151, Mariomichal, martin28, Marvin, Maty48, me, meffis, Mercurio, merhyx, michaldca, MickeyStuma, Mikei, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, NextOne, Nightmare, NOD82, noovakpetr, nx, Olesh, Paldini, pearlxjam, pechna, perak, perper, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, punisher, Radkos, raenius, Ricarderon, RicHard. , RobinZdidlo, roswelll, royan, Rumburaq, Sagikkun, Saran, Scaleo1, seneke, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, StressCZ, suricattaontheway, tacmud, TheoDread, Tomasino79, tomntp, trudoš, Tyfus, UchihaNaoto, Václav Mikula, valkys, VanTom, vita, vranakx, VskPrzk, VvV, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, zlejzmrd, _Baruu_
Chce (5)
deadpool, delsemela, hahahoho, namdnas, Odal
Shání (1)
JaroKakashi
Nabízí (1)
Ivan Kucera