Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Nový magazín pro začínající čtenáře! Spousta komiksů za skvělou cenu!
Na osmdesáti stránkách najdete výběr těch nejlepších příběhů těch nejslavnějších a nejzábavnějších hrdinů!
A co vás v prvním čísle čeká?

Ve světě MINECRAFTU zjistíte, jak je nebezpečné znepřátelit si prase.
Superhrdinský tým MLADÝCH TITÁNŮ se vydá na rodinný večírek… do pekla. A zjistí, jak se můžou vymstít telefonní nachytávky. Zvláště, kdy voláte Batmanovi.
SPONGEBOB se pod mořskou hladinou vydá smažit hamburgery. Jenže cesta do práce nebude zase tak snadná. A ještě horší bude noční cesta za skrytým pokladem!
DC SUPERHRDINKY vám ukážou, že škola není legrace, ani když máte superschopnosti. Dokonce ani když jste Supergirl.
Oblíbený kocour GARFIELD vám předvede, že život není jen o jídle. Je o jídle a spaní. A možná trochu taky o zlobení psů.

A dozvíte se i deset důvodů, proč číst komiksy!

Scénář
Jim Davis, Derek Drymon, Sholly Fisch, Shea Fontana, Stephen McCranie, Scott Roberts
Art
Jorge Corona, Jim Davis, Vince DePorter, Yancey Labat, Stephen McCranie, Gregg Schigiel
Ink
Vince DePorter
Barvy
Jim Davis, Monica Kubina, Jeremy Lawson, Stephen McCranie, Richard Neilsen (Rick)
Překlad
Jiří Pavlovský, Filip Škába, Kateřina Tichá
Redakce
Michaela Pexová
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
978-80-7449-814-5 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný
Váha
262 g
Stran
80
Cena
79 Kč
  • Lobok257
    Lobok25717.4.2020 09:19Komiksové čtení #01
    Příjemný komiksový magacín plný jednohubek/ochutnávek z crewní produkce pro děti. Určitě dětem nebudu kupovat každou knihu co se vydá a budu čekat jestli se líbí nebo ne. Formát několika krátkých uzavřených příběhů super, uvidíme jak to bude dál.
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš7.1.2020 20:11Komiksové čtení #01
    Podle Frye ten casak nikdo ze zdejsich nemá, tak ho zde nemohli zavést, ale poskytl jsem mu info, jakožto jediný známý vlastník a nyní tedy mám za vlastní odmenu možnost napsat první a možná poslední koment. :) Koupil jsem si ten casak vědíc , že je určen dětem, ale viděl jsem Garfielda a zřejmě mám jistou patologickou poruchu (jako Gibson ve spiknutí, jak musel koupit nějakou knížku) a všechno, kde se Garfield nachází, musím mít. :D casak je směsicí několika krátkých příběhů/ukázek z jiných komiksu, takový reklamní casak od crwe pro crew... :) Zcela jistě je určený dětem, crew kids. Účel splňuje a představuje hrdiny/komiksy líp jak NHM. Koncept představení komiksu a postav na 1-2 stranách spolu s odkazem na komiksy, z nichž jsou příběhy vybrane a info, kolik toho crew vydalo. Těžko říct, zda budou další čísla nebo je tohle reklamni leták. Každopádně je to fajn čtení a věřím, že vybrali dobre příběhy, které nalákají. ;) První Minecraft příběh mě hned na čtvrté straně rozesmál s prasetem a hladem :), ale vzápětí na šesté straně mě hned zarazil vulgárním zlým výrazem "ty svine nevděčná!" směrem ke zminenemu praseti. Jako chápu, že je to samice od prasete, ale nepřijde mi takový výraz vhodný do dětského komiksu. Jinak nakonec z komiksu plyne malý poučení, jak se z nenávisti může stát laska (neb před tím šlo o nedorozumění). :))) Garfiled je klasika, super (asi 4 strany stripu). SpongeBob je asi to NEJ, co v časaku je, milý, rodinny, vtipný... Docela mě to nalákalo na seriál, atd. ;) Mladí titáni kresba Cartoon network styl, ulítlý, takový jakoby vypatlany ... Styl cow nad chicken. A poslední je pro 10-12lety holky, DC superhdinky ze střední. Nejslabší příběh, vyloženě dětsky. Za mě trapnej. Vcelku je to kupodivu fakt dobrý za 79,-kc. Pokud vlastníte nějaký knihy s výše změněnými tituly, tak nekupovat, obsahuje pouze komiksy z knih, nic novýho. ;)
1211