Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Na scéně se objevuje Liga padouchů, jejímž cílem je... zabít Allmighta?! A Deku... teda pardon, Izuku... má vážné potíže! Tohle není ani čas ani místo pro slabochy!

Série je známá především pod názvem My Hero Academia (anglický název), než pod originálním názvem Boku no Hero Academia.
Identický dotisk v říjnu 2021


Scénář
Kohei Horikoshi
Art
Kohei Horikoshi
Obálka
Kohei Horikoshi
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Eliška Nováková
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-822-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Boku no Hero Academia #03: Ōrumaito (Shueisha Inc., 2015)
  • Multiverzum
    Třetí díl stále drží laťku vysoko. Zábavné, akční, vtipem sršící dobrodružství o jedné neobvyklé škole, jejich žácích a učitelích.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/my-hero-academia-moje-hrdinska-akademie-3/
  • Kazumaki
    Pobavila mě superhrdinka s ratingem 18+ a část sportovních zkoušek s během přes minové pole.
  • krvinka56
    Tak se nám to rozjíždí jak zkoušky ta nám liga padouchů začne vystrkovat růžky. No jen trochu ukáže svůj um ,ale později... . Kresba je stále přehledná jednotlivé charaktery jsou fajně vykresleny a postupně se se všemi seznamujeme. Kacu je fakt na přesdržku. Manga má o proti anime rychlejší tempo a občas něco moc přeskočí bral bych to volnější. Ale i tak jsem spokojen a těším se na další díly.
  • Fry
    My Hero Academia - Moje hrdinská akademie #03: Allmight - Není to tak dobré, jak některé jiné u nás vycházející mangy, občas mám problém s mírnou zkratkovitostí a vedením dialogů mezi postavami, ale jinak mě to nejspíše baví čím dál víc, jelikož mi není úplně jedno kam se příběh vyvíjí. Možná mě jen trochu mrzí, že se autor nechal spoutat držením života pouze na U.A. a nedává postavám větší možnost rozvoje i v osobním životě. Co se týká 'Ligy padouchů', tak zatím docela nuda, to už zajímavější mi přijdou ty rivalské školní disciplíny ... Za mě 4*!