Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Největší souboj v dějinách komiksu Gantz pokračuje! A pro naše hrdiny se to nevyvíjí zrovna dobře. Upřímně řečeno, naši hrdinové jsou už téměř všichni mrtví, nebo umírají. Avšak nedá se nic dělat, je nutné vyrazit do poslední zteče…

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-803-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
208
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #25 (Shueisha Inc., 2009)
  • Covenant
    Covenant15.11.2021 09:20Gantz #25
    Chtěl jsem už všechno přeskočit a přečíst si jen poslední díl. Ale když si to člověk může půjčit v knihovně a nemusí za to platit, těžko nenavázat. Ono je to vážně scénáristicky už dlouho o ničem. Nekonečné souboje s mimozemšťanama, kteří ne a ne zemřít, přehnané emoční výlevy, divné hlášky, divné chování, divný humor, divné přezdívky... Všechno furt dokola. Ale přes to všechno, to má člověk během mžiku dočtené (kromě přibrždění u kreseb) a na konci si řekne: ,, Tak, ale docela mě to bavilo a zajímá mě jestli to bude pokračovat trochu jinak. Protože jestli bude zase nějaký nekonečný souboj, roztahaný na šest knih, tak už se na to fakt......... si to i tak přečtu." ,,Do toho Jezdče Svalovče!"
  • VanTom
    VanTom3.3.2021 11:52Gantz #25
    Zbývají poslední dvě úchylné formy téměř nezničitelného megapadoucha, pak bodování a vágní předzvěst sedmi dnů do konce světa. Vzhledem k typicky bleskovému tempu (velké obrázky celkové zkázy i napjatých tváří, podrobné rozfázování pohybů, bubliny vyplněné povětšinou citoslovečnými slabikami) podobně rychle i přečteno.
  • kaylin
    kaylin6.2.2020 16:19Gantz #25
    Kniha "Gantz 25" nijak zásadně nevybočuje ze standardu, na nějž jsme v této sérii poslední díly zvyklí. Jednoduše je to akční řežba, kde se víc mluví až ke konci, když je potřeba něco vymyslet, případně počkat na to, až Gantz rozhodí body. A v rámci série to docela funguje. Je zde nějaký dějový posun, což je fajn, dokonce i budete tak nějak chápat, jak to do sebe zapadá. A třeba je v tom skutečně nějaký hlubší smysl, který se konečně začíná projevovat, to by bylo hodně fajn. Jinak se ale jede na to, že je zde plno akce, naštěstí se ale daří souboje vygradovat, a to i přesto, že máte pocit, že záporáka tu stejně není možné zabít. Nakonec to konec má, což je hodně fajn. Kdyby se i tenhle souboj ještě natahoval, už to bude pro čtenáře naprosto neúnosné. Takhle dočtete knihu "Gantz 25" s pocitem, že to ještě má smysl a dá se to. Tedy pokud jste na sérii už dávno nezanevřeli.
  • p3tris
    p3tris24.1.2020 19:55Gantz #25
    Bitva vrcholí a téměř všichni hrdinové jsou vyřazeni z boje. Oku už tolik nehýří fantazií při představování různých démonů, ale na konci konečně přichází zásadní dějový zvrat. A (nepřekvapivě) se vrátí i jedna z hlavních postav.
  • Fry
    Fry admin24.1.2020 16:14Gantz #25
    Gantz #25 - Trvalo to sice dlouho, ale konečně se Ósacká mise dostala ke svému zdárnému konci. Proto není asi ani žádným spoilerem (!), že byl Nurarihjon poražen a ve finálním sčítání Kurono konečně (!) znovu oživen. Přece jen tahle série bez hlavního protagonisty těch posledních pět volumek trochu vázla, což se předpokládám možná i negativně projevilo na jejích prodejích. Každopádně Kurono je zpět, někteří hrdinové pomřeli, Nurarihjon vyčerpal všechna svá stádia proměny a blíží se 'katastrofa'. Nevím jak vy, ale já se docela těším ... Za mě 3*!
961