Nejzajímavější scénáristé a kreslíři se zamotali do Spider-Manovy pavučiny, aby s ním vyprávěli neuvěřitelné příběhy! Objevte hrůzostrašné tajemství Tisíce, poseďte v baru s odpornými newyorskými padouchy, seznamte se s novým nečekaným nepřítelem a mnoho dalšího. Toto je sbírka pavoučích příběhů jako žádná jiná!

Obsahuje příběhy:
Tisíc (The Thousand)
Double Shots
The Last Shoot
The Collaborator

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity série Spider-Man's Tangled Web #1-3, #13-15


Scénář
Brian Azzarello, Garth Ennis, Scott Levy (Raven), Paul Pope, Ron Zimmerman
Art
Giuseppe Camuncoli, John McCrea, Sean Phillips, Paul Pope
Ink
Giuseppe Camuncoli, James Hodgkins (Jimmy Broxton), Sean Phillips, Paul Pope
Barvy
Steve Buccellato (Electric Crayon), Lee Loughridge
Obálka
Glenn Fabry
Lettering
Rui Alves
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Changer the Elder, Alena Mikulíková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
629 g
Stran
168
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man's Tangled Web (Marvel Comics, 2001, 2002)
  • martin28
    Na úvod Ennis sešlápne pedál téměř na podlahu. Jeho horor čtenáře perfektně namlsá a také jej připraví na to, že tahle série bude něco zcela jiného, než by běžný čtenář Spideyho očekával. 4/5
    Následuje Zimmermanova komorní Tarantinovka ze zapadlého baru s perfektní kresbou, nahláškovanými dialogy a pointou, ze které mi na konci běhal mráz po zádech. To když si člověk uvědomí, jaké peklo nedávno PP prožil... Brilantní. 5/5
    Třetí povídka příjemně přiblíží první krůčky PP, ale je o poznání slabší, než předchozí dvě. 3/5
    Co se týče poslední povídky, upřímně nevím, co si o ní mám myslet. Nevyniká ani scénářem, ani kresbou. 1/5
  • Delphín
    Při sehnání tohoto komiksu jsem se dost bál, protože lidi na něj často prskají. A po přečtení nějak nechápu proč. Už z principu si rozhodně zaslouží své místo v tomto kompletu. Marvel na počátku 21. století vzal známé scénáristy a kreslíře a dal jim na hraní Spider-Manův svět. Dle mého to dopadlo dost dobře. Více prostoru dostaly (většinou) méně využívané postavy, Spidey zde nefiguruje jako hlavní postava v příbězích, což je příjemná změna.
    Paradoxně příběh ,,Tisíc" je ze všech nejslabší. Dialogy drhly a samotný název záporáka je prostě divný, i když psán je opravdu moc dobře. Ty sálající emoce z něj. Ta frustrace a šílenství ze světa, to vše an vás dýchá panel co panel.
    Druhý příběh je opravdu jednoduchý ale skvěle a vtipně zpracovaný s kvalitním závěrem.
    Třetí příběh si získal mé srdce bezesporu nejvíce. Příběh o víře, věrnosti a cti v jinak nečisté společnosti. Příběh je utnut v nejlepším možném momentě. A tak to má být, protože další dění je nám všem jasné. Klobouk dolů před scénáristou.
    Poslední příběh v tomto komiksu doprovází trochu zmatená kresba, na kterou jsem si musel zvykat. Příběh je dost krátký ale relativně kvalitní, jen jsem si ho musel přečíst dvakrát, abych pochopil konec.
    Celkový komiks hodnotím opravdu kladně, tento projekt se Marvelu opravdu povedl. Jsem rád, že nám tu takové příběhy vyšly!
  • mAGiic
    Desátá kniha z výběru Spider-Mana čtenáři servíruje několik příběhů ze série Spider-Man's Tangled Web z roku 2001, což je v podstatě komiksová antalogie ze světa Spider-Mana, která vykresluje různé detaily Spideyho z pohledu vedlejších postav.
    První třídílní příběh The Thousand je zajímává hororová variace na The Thing nebo na Starship Troopers 2, čtenáři je představen Peterův bully ze školních let Carl King, který odjakživa toužil po kousnutí radioaktivního pavouka. Vůbec bych se nebál označení, že The Thousand je jeden z nejvíc creepy Spideyho zloduchů. Příběh nakreslil John McCrea a napsal mu ho Garth Ennis. 4*
    Dalším příběhem je sešit #13 s názvem Double Shots, ve kterém sledujeme jeden bar, kde se schází Spideyho nepřátelé a diskutují o věcech, které se běžně v hospodách řeší jako jsou ženský, peníze nebo práce. Tedy kromě toho, že si vypráví, jak prohrávají se Spideym. A jeden tajemný host vysvětluje, že má se Spideym speciální vztah, pozornější čtenář jeho identitu uhodne. Scénář napsal Ron Zimmerman a kreslířem je Sean Phillips (českému čtenáři známý díky sérii Criminal nebo Fatale).
    The Last Shoot je tragikomický Azzarellův one shot o wrestlerovi se jménem Crusher Hogan a čtenáři odhaluje, jakou práci dalo zorganizovat wrestlerský turnaj, ve kterém se ve svých počátcích představí Spider-man a svede svou první bitvu. Příběh kreslil Giuseppe Camuncoli. 3*
    Poslední povídkou je The Collaborator, jehož výběr do tohoto svazku moc nechápu, kresba Paula Pope je neskutečná mazanice a scénář je taky slabota. Příběh nemá žádnou pointu a má weird konec. 1*

    Celkově tedy 3*.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš7.1.2021 06:52Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Nalistoval som si semic-slovarťáckeho Záhadného Spider-Mana č. 1, ktorý u nás vyšiel v roku 1991 a wrestler, ktorého Peter Parker (ešte bez kostýmu) porazil, sa fakt volal Drvič Hogan. Komiks Pavučina vychádza zo skvelého nápadu vyrozprávať nám príbehy zo spider-manovského univerza orientované na vedľajšie postavy, pričom v nich samotný Spajďák ani nemusí vystupovať (!). Najlepší je najdlhší príbeh: Tisíc. Síce odporuje celkovej myšlienke (Spajdy je tu hlavnou postavou), ale inak super. Pripomínal mi hororovú mangu, akurát farebnú a "detsky" nakreslenú. Okrem parádneho scenára a beštiálnych výjavov oceňujem zábavný koncový (ne?)cliffhanger. Aj keď mi stále vŕta v hlave, že ak by bola kresba iná, tak by Tisíc dnes bola ešte oveľa väčšia legenda (a trochu mi nesedelo, že zo všetkých miest v New Yorku ho uväznil práve v jeho dome... a to polícia nevyšetrovala domovníkovu smrť? Ani kožu ponechanú v redakcii Daily Bugle? Ozaj?!). Následne sa atmosféra čiastočne upokojí návštevou baru, kam sa chodia opíjať (a sťažovať si) slávni, ale aj menej slávni, až prakticky úplne neznámi Spajdyho frustrovaní, zatrpknutí protivníci. Síce to vyzerá humorne (a v podstate to aj humorné je...), ale stále nám neprestáva vŕtať hlavou nepríjemná myšlienka, kto je vlastne tajomný muž v klobúku. Aj keď, musím priznať, že keď som sa nad tým zamyslel, behom pár sekúnd mi napadlo, že by to mohol byť... A nakoniec to aj on bol. Tým pádom sa z naoko neškodnej zábavy vykľulo niečo fest mrazivé. Príbeh s wrestlerom je trochu klišé nuda, ale čítanie vám spríjemňuje tešenie sa na to, ako to do seba nakoniec zaklapne v tom zmysle, prečo to tu vlastne je, keď s tým (ale naozaj?) Spajdy nijako nesúvisí. Asi najmenej ma bavil posledný príbeh so Stenolezovou fanúšičkou č. 1, ktorý je (až na pár divných okienok, ktoré na mňa pôsobili odfláknuto) nakreslený štýlom pripomínajúcim moju obľúbenú antibatmanovskú sériu Gotham Central, ale zhadzuje ho predvídateľný koniec (naopak, dosť to zachraňuje sympatická hrdinka). Mimochodom, v skutočnosti nejde o prvú „pavučinu“ v našich končinách; tou bolo Odstupné od Grega Ruckau z Crew 29 z roku 2011 (ďalšou je napr. Džentlmenská dohoda z KVS: Smrt a osud alebo Květiny pro Rhina z KVS: Hlad). Ak vás zaujíma téma Spidey a wrestling, siahnite aj po KVS: S velkou mocí..., ktorý sa venuje práve tejto Petrovej kariérnej etape.
  • Blackthunder
    Tahle antologie mě moc nezaujala. Spiderman bez Spideyho není úplně ono. Nejvíc mě teda bavil příběh v hospodě a překvapil mě úvodní příběh, ale jinak docela za mě šeď...
  • louza
    A tohle mělo být jako co? Kurňa chlapi, vydavatelé, neházejte ty klenoty z oken. Podívejte se jak vypadám! Dvacet let po vydání, zjistím existenci Tangled web série z ušmudlaného low cost kompletu a připadám si jak úplnej blb. Sorry jako, ale dobové elity typu Ennise která tu takrát frčela, ale i budoucí hitmakeři typu Rucky, Morrisona, Cookea se spojí aby udělali dokonale a super nesuperhrdinskou Spider-Manovskou sérii a načeském vydavatelském trhu kromě jednoho štěku v crwi o tom není ani zmínka. Tohle tady už dávno mělo kolovat v omnibusech a vybrané povídky z druhé strany měly už dávno mít kultovní status. Ten Rhino intelektuál by za to stál.Tohle s Kopřivovým překladem by bylo prostě boží. Vostuda. Vostuda je to. Styďte se.
  • Moon
    Velice zajímavá kniha o spidermanovi, která tak úplně není o spidermanovi.
    Tento námět kdy pozorujeme příběhy jiných postav, kterým se spiderman jen připletl do života, je osvěžující a dost mě to bavilo. Nejvíc mě asi bavil pokec padouchů v hospodě u stolu o tom jak jim spiderman znepříjemňuje život.
    Za mě velice povedené, jen tak dál.
  • Mleako
    Mleako mecenáš8.3.2020 21:48Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Kvalita jednotlivých povídek sice kolísá, ale celkově mi to sedlo a přečetl jsem to na jedno posezení. Jsem rád, že aspoň něco z téhle série u nás vyšlo, takže za mě spokojenost.
  • kaylin
    Kniha "Komiksový výběr Spider-Man 10: Pavučina" obsahuje celkem čtyři příběhy, na kterých je zajímavé, jak jsou každý jiný. První je by chtěl být hororový, druhý je jen konverzačkou, třetí je ze zápasnického prostředí a čtvrtý je osobní tragédií danou do souvislosti s teroristickým útokem. Každý tvůrce pojal příběh po svém, nikdo nebyl omezován tím, co Spider-Man je, dokonce ani nemuseli Spider-Mana do svého příběhu nějak víc zakomponovat. Vznikly tak zajímavé, uzavřené příběhy, které sice nikam neposouvají Spider-Manův svět, ale vlastně to ničemu nevadí, protože ty příběhy jsou samy o sobě dobré. Dobré, ne skvělé. Vždycky jim něco chybí, ať už třeba to, že nejdou ještě trochu dál, anebo třeba to, aby postavy ještě více rozpracovaly. A někdy ani kresba není nejlepší - Popeův komiks se mi prostě nelíbil. I tak ale mohou vzniknout dobré příběhy o spider-manovi bez Spider-Mana.
  • sedw
    Super sbírka příběhů ze Spider-manova světa. Suverénně nejslabší byl první příběh, což mě překvapilo, jelikož ho psal Ennis. Další už ale byly parádní a kdybych měl volit mezi číslem 13 a 14, tak bych si nedokázal vybrat, který mě bavil víc. Příjemné jednohubky a těším se na další avizované části tohoto projektu
  • Norri
    Norri mecenáš22.2.2020 00:05Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Zajímavá a hlavně netradiční sbírka povídek! Úvodní hororová Ennisovka má správně nechutnou atmosféru, ale tahle McCreova kreslířská poloha mi příliš nešmakuje. Druhá povídka “Double Shots”, s hospodou plnou padouchů, je zábavná a má nečekaný konec. Třetí “The Last Shoot” ukazuje příběh člověka, o kterém jste si pravděpodobně nikdy nemysleli, že se o něm něco víc dozvíte. A je to rozhodně zajímavé. Poslední příběh “The Collaborator” už je jenom takový střípek, který stojí za pozornost hlavně kvůli kresbě, která spíše vypadá na autorský komiks než na korporátního Spider-mana. Je to opravdu povedená kniha!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.2.2020 00:09Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Obálky jsou na této sbírce to nejlepší, a ještě ten humbuk kolem tohoto projektu. Věřím, že číst to komplet, budu mít úplně jinou představu a celkový dojem bude adekvátní. Takhle mám 4 příběhy, které jsou vcelku dobré, ale pro mě ničím výjimečné. Ti, kdo se Spider-manem moc zkušeností nemají, nebo obecně s komiksem, který si pohrává na hraně se supráky, bude tady naprosto spokojen. Pro mě to je jen zajímavá sonda do historie - opět. Nic proti tomu, četlo se to dobře, bylo to jiné a hlavně tam je vidět ta práce a kvalita. První - nejdelší - příběh byl paradoxně nejslabší v celkovém výčtu. Zbytečně rozvleklý a s tou kresbou to bylo jak pěst na oko, přitom myšlenka byla zajímavá, ale v zásadě klišé. Další Flash Thompson, že... (ale naruby). Přesto mě jakýmsi záhadným způsobem bavil, dobře dávkované napětí. Zbylé tři příběhy mě fakt pobavily. Hospoda byla asi nejlepší. Ta se fakt povedla, i ta kresba tomu sedla. Zápasník mě paradoxně bavil ze všech tří nejméně, suprácký komiks co si hraje na nesuprácký komiks a má to být děsně cool, někdy možná, dnes nevím, asi ne, i když... Kresba mě tam také moc nebavila. Přitom samo o sobě je to zajímavé, ale do Spideyho mi to nesedělo. Třetí příběh byl zase o to zajímavější, ale moc uspěchaný, v druhé půlce už to tempo bylo moc rychlé, ale ve finále to zahrálo dobře. Kresba parádní, noir a špína ála Spawn. Proč ne. Bonusy také super. Celkově to hodnotím kladně a dávám 4 hvězdy - fakt zajímavý projekt a u nás i edice v rámci KVS. Můžu jen doporučit.
  • Carnage
    Velmi příjemný překvapení.
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš10.2.2020 01:49Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Zaujala mě obálka, Glen Farby je borec, v knize jsem si je pak předem prohlédl, což byla chyba, protože jsem odhalil totožnost chlápka v kabátu z hospody předem. :) 4 příběhy týkající se zejména vedlejších postav ve spideyho životě - viz co píše mcleek, hezky je shrnul.... v knize mi vadilo, že nevím, kdo jaký příběh napsal, kdo ilustroval a kdo kreslil obálky (pokud se nepodepíše nebo nemá jasný styl)
    příběh 1: na konci ho hodnotí a odhalí, kdo ho psal a kreslil, což jsem si myslel. Ennis a McCrea, s tím hodnocením souhlasím, kresba je jak z animovanýho filmu a k hororovému příběhu se nehodí, nemám rád, když někdo neustále něco opakuje, což v tomhle nejdelším příběhu knihy činí hlavní záporák (viz třeba poslední strana příběhu), nejslabší Ennis, co jsem četl.... nápad dobrej, zápletka klišé....
    příběh 2: hospoda (to bych řekl, že by měl být klasický Ennis), nicméně asi to psal někdo jinej nebo nevim, záporáci v baru... neznámý muž (spoiler!!, jeho narážky na zelenou barvu a zrzavý vlasy mi byly hned jasné, protože jsem viděl poslední stranu příběhu) kecá s vulturem a mladým Kravenem, kterej si dost vultura dobírá - celkem prdel, ale větší je, když si vultura s pleší dobírá spiderman, to jsem se fakt zasmál...
    příběh 3: vrchol knihy z prostředí wrestlingu, výborný zakončení... kresba taky dobrá celkem
    příběh 4: trochu nepřehledná kresba, ale mně se fakt líbila, i přes nízký počet barev :D závěr jsem absolutně nepochopil, ale co čtu vaše komenty, tak nejsem sám a bylo by fajn, kdyby nám to tady nějaký znalec odtajnil ;)

    povídkové knihy mám rád, stejně jako mám rád různé narážky (ýstr egy na něco, např. příběh 1: narážka na Ditka - u JJ panelu "Ditko photo paper", příběh 4: "Ditko Avenue" první strana a pak kluk s tričkem "Kirby 1"), v této knize je nejlepší příběh z prostředí wrestlingu a nej kresba je z hospoda příběhu.... oběma bych se nebál dát 5*, zbylé dva za 3*, 16/4 = 4*, ale dal bych 3*, je to na pomezí..... lepší 3*, horší 4* :D
  • Tyfus
    Vůbec nic jsem nečekal a ve finále jsem byl velmi příjemně překvapen. Z vrchol knihy považuji číslo 13 se záporáky v hospodě.
  • RobinZdidlo
    Pavučina mě příjemně překvapila. Není to sice nic světoborného ale rozhodně jsem čekal míň. První příběh nám představuje jednoho z nejbrutálnějších Spider-manových záporáků a poměrně mě bavil i když kresba mi k němu moc neseděla. Druhý je za mě to nejlepší z celé knihy a z něho jsem byl opravdu nadšený. Prostě bar plný záporáků s tajemným chlápkem a velkou dávkou humoru je něco pro mě. Temná kresba tomu dodávala ještě něco navíc. Třetí příběh byl fajn i když mě osobně moc nezaujal a čtvrtý jsem se rozhodl ignorovat protože mi absolutně nc nedal. Ale jinak parádní věc.
  • hroubek
    Hned po otevření komiksu a lehkém prolistováním jsem si říkal, že tohle bude slušný guláš a moc jsem tomu nevěřil. Komiks má čtyři příběhy, ve kterých hlavní roli zastávají vedlejší postavy a Spidey je tu tak trochu do počtu. A pak jsem se začetl do prvního příběhu a byl jsem překvapivě spokojený. Pak přišly příběhy dva a tři, které jsou opravdu velmi povedené a mají skvělé pointy. Poslední příběh není špatný, jen je takový nijaký. Neříkám špatný, ale na předchozí příběhy se vůbec nechytá. Pavučina mě nečekaně překvapila a jsem spokojený.
  • NextOne
    Tenhle komiksový výběr nebyl vůbec špatný. První příběh patří kresbou sice k těm horším, ale za to mě docela bavil. Docela mě mrzí, že Carl King nebo-li Thousand byl zašlápnut a zemřela tak celá jeho podstata bytí. Rád bych četl další příběh o jeho návratu :) Druhý příběh byla zajímavá oddechovka, kde člověk čekal na to, kdo bude ten onen tajemný přísedící muž. Vtípky na Vultureho nebyly špatný :D Třetí příběh bylo velice zajímavé doplnění vedlejší postavy. Bohužel čtvrtý příběh mi vyloženě nic nedal. Bude to tím, že netuším k čemu ten příběh směřoval a kresba mě taky nikterak neupoutala. :)
  • cyboy
    cyboy mecenáš27.1.2020 20:18Komiksový výběr Spider-Man #010: Pavučina
    Celkove to neurazi, ale nesmite u toho premyslet. Prvni cast je dosti tuctova a nema sanci zaujmout. V duhe casti dostavame tri pribehy u kterych je velka otazka, zda vubec mely by vypraveny. V prvnim nam zaporaci ukazuji jaci jsou bezmozci, kteri chodi do "prace" dostavat do drzky od superhrdinu (zajimavy zvrat by byl, ze jim za to superhrdinove plati, protoze kde by jinak brali penize, kdyz je pokazde nekdo zastavi?). Druhy pribeh je jediny, ktery je opravdu dobry a prakticky zachranuje cely svazek pred padem do zapomeni. A treti pribeh je to nejtrapnejsi klise, navic uplne silene nakreslene.
    Jeden dobry pribeh to sice zachranuje, ale jinak je to slabota.
    60%
  • mcleek
    Série několika minipříběhů různých autorů a kreslířů.
    První třísešitový "hororový" příběh (čísla 1 - 3) s názvem Tisíc mi přišel poměrně tuctový jak scénářem, tak kresbou.
    Další tři jednosešitové příběhy byly zajímavější. Číslo 13 nás zavádí do baru, kde popíjí známí zlosynové a povídají si. Má to krásnou kresbu, příjemnou atmosféru a na konci nečekané odhalení jednoho z protagonistů.
    Číslo 14 by pro mě vrchol knihy - Poslední střelec je zajímavá jednohubka z prostředí wrestlingu, která končí přesně tam, kde má. Scénáristicky i kreslířsky bez nejmenší chybičky.
    Poslední sešit číslo 15 je sice hrozně nahrabaný, ale alespoň zajímavě používá barvy. Příběh je zde jednoduchoučký, ale mám dojem, že se odkazuje na nějaký klíčový moment ze života Spider-mana, který já neznám.
    Celkově solidní čtyři hvězdy.
83111
Četl/a (72)
2scha, Al0f0k, Azik2586, Blackthunder, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Dejweez26, Delphín, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Fox01, hellblazer, hroubek, Hugin, hypermlok, Ivan Kucera, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kallenved, kaylin, Keno, lantan1, Librarian, Lijem24, LookAss, luky.kuky10, Madao, mAGiic, martin28, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moon, NextOne, noovakpetr, Norri, Onkel 1928, opytz, Ozymandias, Paldini, punisher, raenius, raimi, RaptoR, Raul, RobinZdidlo, roswelll, Sagikkun, Scaleo1, sedw, Snegis, Spike, Symbi, taidana, Tomski, trudoš, TZcomics, Václav Mikula, valkys, vita, Wiw, Zdendy, zdennanek, zlejzmrd
(169)
2scha, 81splinter, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Benji, blackJag, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deefha, Delphín, Denis1996, Dinik, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Ejdý1, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fox01, Glumal, hellblazer, hlavathor, Hlousks, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, invape, izuku midoria, Jabba, James, Jay-jay, jendavondra, jh666, Jimbeam90, Johny87, JORDY, kallenved, Kareru, karl173, kendor007, Keno, komiksák007, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, Librarian, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, luky.kuky10, Madao, mAGiic, Majkl151, Mariomichal, martin28, Marvin, Maty48, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, michaldca, MickeyStuma, Mikei, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, Mr. Bobeček, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, NextOne, Nightmare, NOD82, noovakpetr, Norri, nx, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, pearlxjam, pechna, perak, perper, psramek, PumpingArrow, punisher, Radkos, raenius, raimi, RaptoR, Ricarderon, RicHard. , RobinZdidlo, roswelll, royan, Rumburaq, Sagikkun, Saran, Scaleo1, sedw, Sick666, skepsi, Skot, sleepless, Spike, StressCZ, Symbi, tacmud, taidana, TheoDread, Tomasino79, tomntp, Tomski, trudoš, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, valkys, VanTom, Viking, vita, vranakx, VskPrzk, VvV, willis, Wiw, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, zlejzmrd
Chce (6)
deadpool, delsemela, hahahoho, illy, Odal , petrik1710
Shání (1)
JaroKakashi