Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
JO: UŽVANĚNÝ ŽOLDÁK JE TEĎ NEJPOPULÁRNĚJŠÍ HRDINA NA SVĚTĚ.
TO ČUMÍŠ, SPIDEY!

JE OTRAVNÝ. JE NEBEZPEČNÝ. A PŘÍŠERNĚ SMRDÍ.
Ale veřejnost ho miluje! Bohužel, s velkou popularitou přichází nesnesitelná zodpovědnost, a tak musí Deadpool sem tam někomu pomoct. Nebudete věřit – a budete valit bulvy – s kým to dal dohromady! Jenže pak se objeví Deadpoolův napodobitel, který mu chce rozsekat život na maděru, a náš hrdina musí použít dokonalou návnadu: svou nevinnou dcerku Ellie! V tomhle komiksu najdete víc Deadpoola, než jste si kdy mohli přát!

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #1-5 (listopad 2015 - leden 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Gerry Duggan
Art
Mike Hawthorne
Ink
Terry Pallott
Barvy
Val Staples, Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Tony Moore
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-838-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 7 mm
Tisk
barevný
Váha
346 g
Stran
124
Cena
349 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #01: Millionaire With A Mouth (Marvel Comics, 2016)
  • Azalin
    Na to že je to Deadpool, tak to vlastně nebyla tak špatný. Jako příloha Pevnosti OK.
  • hroubek
    Žádná velká pecka to není, ale o špatném komiksu nemůže být řeč. Komiks má spoustu dobrých nápadu, ale místy jsem se na příběh nechytal. Nechápu, že si vydavatelství nedalo práci, aby nám stručně řekli, co tomuto příběhu předcházelo a kam ho máme časově zařadit, protože se nenavazuje na komiks Deadpool: Všechno dobré.... Pár dní po přečtení komiksu si pamatuji pár momentů a tím to hasne. Nevím jestli má cenu pokračovat s dalšími díly.
  • Alfi
    Slabota. Deadpool je milonár, najíma si partiu zloduchov céčkovej kategórie aby zaňho makali ako Deadpoolovia a v pozadí je niečo temné. A je to chaos. Nie v dobrom slova zmysle. Humor nikde, neusmial som sa ani raz. Kresba superhrdinský štandard. Ako píšem, slabota.
  • Jonathan Arbuckle
    Průměrná myší šeď. Dalo by se říct, že v minulé sérii se Deadpool někam posouval, ať už k lepšímu, nebo někdy k horšímu, ale tady se strašně přešlapuje na místě. Každé téma, která se zde nakousne, je takové mdlé. Financování jeho podniku, vztahy s jeho nájemnými Deadpooly, vztah s jeho ženou, útoky na pravého Deadpoola. Prostě to nemá žádnou silnou stěžejní myšlenku nebo téma. V minulých knihách to byli mrtví prezidenti, Ďábel, koncentrační tábor, jeho dcera, rodina. Tady se všechno jen tak naťukává a nic z toho pořádně nevzejde, krom jednoho záporka, navíc Deadpool je takový neDeadpoolovský, oproti minulým knihám a mnohé postavy, mají více charakteru, než on sám. Kresba je fajn a již zde nejsou retro sešity. Něco tomu prostě chybí.
  • karl173
    Tak co tohle bylo? Nevím, těžko říct, ale první věta zcela vystihuje mé prvotní dojmy po dočtení. Začíná to slibně, pak je to trochu nuda, potom se to začne nějak zamotávat a pak se to zničehonic rozmotá a je konec. Hledá se vtipný a hláškující Deadpool, neviděli jste ho? Když si vzpomenu na první díl z Marvel Now, tak to byl naprosto odlišný zážitek. Příběh se tam jen tak mihotal a byla to slušně ulítlá hovadina. Ale mě to bavilo, smál jsem se jako blázen. Ale teď jsem se ani jednou nezasmál. Maximálně jsem lehce pohnul koutkem. Zároveň to není ani ten depresivní Deadpool, kterého pánové Duggan a Posehn uměli na jedničku. Prostě tohle je pro mě momentálně Deadpool bez charakteru a je bohužel poněkud nudný. Úplná hovadina to nebyla, na to tu máme kombo Spidey/Deadpool a nebo Harley Quinn, ale jestli se příští díl nezlepší, tak si asi dám s tímto užvaněným žoldákem raději dlouhou pauzu.
  • cyboy
    Tak jsem si to nakonec prece jen koupil a zadne zasadni zlepseni se nekona. Je to trochu min ukecane nez predchozi serie, coz je urcite plus, ale jinak zadna slava.
    Nevim, jestli pujdu do dalsiho dilu, ale v tuhle chvili mam pocit, ze o nic neprijdu, kdyz pokracovani vynecham.
    50%
351551
Četl/a (58)
adevr, Alfi, Alikkk, AlmightyMates , Azalin, calvin10, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, desto, Doppelganger, Džoworka, fifas, frantisekcap1, Hades, hroubek, Idy, inosuke, Izmir Čupr, izuku midoria, JaroKakashi, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Jonathan Arbuckle, kallenved, karl173, kendor007, Keno, lacoste, lantan1, Lukyn2810, Mariomichal, Martin18, Mercurio, miuanek, Mrtvejbazen, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, petrSF, Poseidon1978, robert.hladil, Schimi85cz, seneke, slavik38, štěpin_8, Tomski, trudoš, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, WEAPONE, xflori01, Zdendy, zlejzmrd
(108)
66pepo66, 81splinter, adevr, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , birkoff13, blackJag, bmc75, calvin10, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, Dani El, desto, Doppelganger, Džoworka, fifas, frantisekcap1, gezic, gongon44, gruno, Hades, hroubek, Idy, inosuke, invape, Izmir Čupr, izuku midoria, JackOneil, japes, JaroKakashi, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Jonathan Arbuckle, kallenved, karl173, kendor007, Keno, Krvavý Patejl, kucik, lacoste, listr, Lobok257, Lojza, Lokas1998, Lukyn2810, Mamut12, Mariomichal, Martin18, Mercurio, michaldca, misa, miuanek, monty.cl, MP, Mr.Ward, NecRoman, NikkiKonig, noovakpetr, Odal , OldaB, Olesh, Osimchin, pavel, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Poseidon1978, Radkos, robert.hladil, Rumburaq, S313, Saran, Schimi85cz, seneke, Sidi Santini, Skot, slavik38, sleepless, slothest, štěpin_8, suricattaontheway, Symbi, syon, tacmud, terrordemon, Tialster, timek, Tomate, Tomski, TQChose, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, WEAPONE, xflori01, xintax, yogi, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
Chce (17)
Al0f0k, Badgu.y1902, Blacklarch, deadpool, Denis1996, DKoscik, DracoAn, Elnie, Fr3d_K, hahahoho, Jáňa, LookAss, Madao, Maty48, Nightmare, nx, Sebastian the wise
Shání (6)
Adelheid1, DegiCZ, LookAss, mineralk, Nightmare, nx
Nabízí (2)
66pepo66, japes