Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
NEJVYŠŠÍHO ČARODĚJE SUŽUJE TAJNÁ ŘÍŠE!

MĚSTO NEW YORK je pod útokem temných sil a jen Doctor Strange ho může zachránit... ale bude to o krk. A mají-li mít vůbec nějakou naději, musí Strange a Spider-Woman uzavřít nejisté spojenectví s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem zločinu. Společně přenesou boj na území Barona Morda! Ale i když zvítězí, jsou připraveni na Hydrou ovládané Spojené státy čekající za kopulí Temné síly přikrývající Manhattan? A navíc: záhadný protivník, kterého stěží porazil v minulosti, se vrací, aby strašil mnohem slabšího Strange přítomnosti! Zlo, jaké jste ještě neviděli... bude tohle poslední obchůzka Doctora Strange a Zelmy?

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Vol. 4) #21-26 (květen 2017 - říjen 2017) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
John Barber, Dennis Hopeless
Art
Dan Brown, Juan Frigeri, Scott Hanna, Niko Henrichon, Mark Morales, Kevin Nowlan, Terry Pallott, Tom Palmer, Javier Tartaglia (Java Tartaglia), Dexter Vines
Ink
Dan Brown, Juan Frigeri, Scott Hanna, Niko Henrichon, Mark Morales, Kevin Nowlan, Terry Pallott, Tom Palmer, Javier Tartaglia (Java Tartaglia), Dexter Vines
Barvy
Dan Brown, Juan Frigeri, Scott Hanna, Niko Henrichon, Mark Morales, Kevin Nowlan, Terry Pallott, Tom Palmer, Javier Tartaglia (Java Tartaglia), Dexter Vines
Obálka
Chris Bachalo, Javier Tartaglia (Java Tartaglia), Tim Townsend
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-842-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
392 g
Stran
144
Cena
349 Kč
Originál
Doctor Strange #05: Secret Empire (Marvel Comics, 2018)
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger5.4.2021 11:30Doctor Strange #05: Tajná říše
    Kresba pěkná, ale příběh je hrozný guláš.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš7.12.2020 16:23Doctor Strange #05: Tajná říše
    Po tom, čo so sériou skončil Jason Aaron (Skalpy, Muži hněvu), ujal sa jej skvelý Dennis Hopeless. A je to iné. To je asi tá najdôležitejšia informácia. Nikto sa tu po Aaronovi neopakuje. Práve naopak: robí si to inak a po svojom, nemusíte s tým súhlasiť, ale ak sa naladíte na správnu vlnovú dĺžku, užijete si to. Oproti prvým štyrom dielom je Tajná říše iná nielen po vizuálnej stránke. Niko Henrichon (Smečka z Bagdádu) vsadil na rozmazanú temnotu, miestami až jemnú hororovosť. Strange menej hláškuje a jeho svet je po výtvarnej stránke menej veselý a oveľa viac pochmúrny, než sme boli zvyknutí. Mne osobne to vôbec nevadilo. Trocha mi (opäť) vadili rôzne bonusové vedľajšie „poviedky“, ktoré s hlavnou zápletkou v podstate nijako nesúviseli, chaoticky skákali časom a boli raz o tomto, potom o niečom úplne inom a čitateľ bol z toho akurát tak zmätený a rozčarovaný. Napriek tomu 4*, mám tohto mierne arogantného hajzlika veľmi rád.
  • karl173
    karl173 mecenáš3.8.2020 16:03Doctor Strange #05: Tajná říše
    Dosti slabá kniha, která předchozím od Aarona nesahá ani po kotníky. Hlavní příběh této knihy, který má na svědomí Dennis Hopeless, byl takový divný mišmaš, jehož hlavní devízou měla být nejspíš čistokrevná zábava. Možná že jo, ale cílová skupina musí být dle mého názoru hodně nízko. Kombinace akce, pubertálního humoru a bez hlubšího děje mi sedí spíš k Deadpool-ovi, ale v žádném případě ne k Doctoru Strange-ovi, minimálně ne po událostech z předchozích knih. A to jsem ani nezmínil ty podivné narážky na dračí doupě atd. Celkově jako oddychovka asi proč ne, ale místy to bylo zkrátka takové divné a ničím to moc nezaujalo.
    Pak tu jsou ještě dva kratší příběhy, které neurazí, nenadchnou a upřímně už teď si z nich skoro nic nepamatuji, a to jsem to četl včera.
    Nedá se nic dělat, holt občas má nějaká série i slabší místa. A Doctor Strange na takové slabší místo právě narazil. Ale já pevně věřím, že v příštím díle se opět dočkáme nějaké kvality. Za mě 2*

  • Fr3d_K
    Je hodně cítit, že už 5 book nemá na svědomí J. Aaron. Bohužel. Zatím jednoznačně nejslabší díl. Uvidíme jak to bude vypadat dál, ale další díl už čekám s obavami a ne nedočkavostí jako do teď.
  • MEGA
    Výplňová kniha. Postavy se nikam neposunují a celej díl je mišmaš různých nápadů. V hlavním příběhu sledujeme poněkud bizarní týmovku. Čekal jsem, že vedlejší postavy budou využity lépe, když je to taková nečekaná sebranka, ale to mě zklamalo. Příběh je strašně jednoduchej a místy se vleče. První krátký příběh má zajímavej nápad, ale selhává ve zpracování. Poslední příběh byl bezesporu nejlepší. Kresba je největší plus této knihy. Je přehledná, stylová a sem se naprosto hodila.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.3.2020 18:49Doctor Strange #05: Tajná říše
    Tohle mi už nesedlo. Moje nadšení z prvotního dílu a objevování nově pojatého magického světa Doctora Strange je ta tam.

    Nepopírám, že u prvního a třetího příběhu mě zaujala kresba, v první části se i docela vtipně hláškuje (kromě Spider-Woman, ta mě iritovala), ale celkově to na mě působí jako chaotický příběh v chaotických kulisách, kde dříve než se v akci rozkoukám, už je konec. Na vině je určitě i to, že jsem nějaké narážky či kontinuity nepobral. Pro mě to bylo, stejně jako jméno scenáristy - hopeless.

    Celkový dojem: 30%
  • rewkon
    Kresebně je to furt dobré ,ale po příběhové stránce je to takové nijaké fnukajcí strange ,že magie je v hajzlu a ,že každé kouzlo má svoji cenu je už taky takové ohrané.
  • SomeOne
    Kniha, ve které je jedna (velká) bitva, plus dva výplňové příběhy. Nic víc od toho nečekejte.
    Po přečtení úvodního textu jsem se lekl, že v tom bude Captain mít velkou roli, naštěstí to tak není.
    Bitva je jeden dlouhý čtyřsešitový příběh, možná by tomu nevadilo zkrátit to na tři sešity, ale jinak je to docela dobře napsané. Výplň je čistý průměr. S kresbou celé knihy jsem neměl problém.
    Jedinou výtku mám k českému překladu, protože výrok "díky Captainovi Americe", to bych nejradši blil...
  • cyboy
    cyboy mecenáš25.2.2020 00:02Doctor Strange #05: Tajná říše
    Ac jsem v zaveru predchoziho runu brblal, tak fakt je, ze to bylo lepsi nez tohle. Jeste jednu sanci tomu asi dam, ale neochotne.
    60%
19224
Četl/a (51)
3DD!3, adam, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, calvin10, CaptainCzech, CHester Turner, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Fr3d_K, frantisekcap1, Georgíno J., Hlousks, invape, Ivan Kucera, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, Keno, kindanerd, lacoste, lantan1, listr, Loxin, malylada, mearez, MEGA, Mercurio, MP, Mr. Baboon, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, Paldini, rewkon, S313, taidana, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, vishnar, xflori01, Zbysek2410
(90)
adam, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, Badgu.y1902, blackJag, bmc75, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, CHester Turner, chuckboris, Craxx, cyboy, DKoscik, DracoAn, erik, farnhajt, Filip123, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, Fry, Georgíno J., Hawwwran, herbert, Hlousks, Honzin, hugosnowden, invape, Ivan Kucera, JackOneil, JaroKakashi, jh666, jiskra, kallenved, karl173, kendor007, Keno, komiksák007, lacoste, listr, Loxin, malylada, Mamut12, Marvin, mcezik, MEGA, Mercurio, Mikei, misa, Mitak, monty.cl, MP, Mr. Baboon, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Olesh, Osimchin, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, Poseidon1978, Radkos, rewkon, Rumburaq, S313, Sick666, Skot, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, Tialster, timek, Tomasino79, Tomate, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, vranakx, xflori01, xintax, yogi, Zbysek2410
Chce (22)
ADM1, Al0f0k, Azik2586, burzum, CSE_AC/DC, deadpool, Denis1996, duri, gezic, hahahoho, James, Jáňa, Jimbeam90, Keno, kisuke93, Maty48, Nightmare, Norri, Premek, Sebastian the wise, sleepless, zlejzmrd
Shání (6)
CSE_AC/DC, DegiCZ, gezic, Jimbeam90, mineralk, Nightmare