Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
„Má mě ráda... nemá mě ráda.“

Pohádková romance Ally a Lisy je u konce, protože jsou obě ženy až příliš tvrdohlavé, aby si vzájemně přiznaly, co k sobě cítí. Ale i když se obě vydají svou vlastní cestou, Lisa se vrátí k psaní, které je s Ally na počátku svedlo dohromady. S trochou pomoci od svých přátel a spoustou vzájemného sebezpytování by tyto alegorické povídky mohly představovat poslední šanci zachránit Lise a Ally jejich vztah.

České vydání obsahuje pátou knihu série Sunstone.

Scénář
Stjepan Šejić
Art
Stjepan Šejić
Obálka
Stjepan Šejić
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Boris Hokr, Mirka Jarotková
Žánry
erotický, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7449-847-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
700 g
Stran
264
Cena
589 Kč
Originál
Sunstone #05 (Top Cow Productions, 2017)
  • faster86
    faster8619.11.2022 13:01Sunstone #03
    Kdyby to skončilo předešlou knihou asi se nic nestane, to že spin offy nejsou je jen dobře. Ale zase tady tomu třetímu dílu musím uznat, že jsem těm dvěma fandil ať jim to vyjde i když je to zase celé stylem "milý deníčku".

    Když to budu brát jako komplet, tak nevím jestli je to průměr, nebo o chlup leší jak průměr.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš5.9.2021 12:57Sunstone #03
    Než to zakončit takhle, tak radši to nechat u dvojky. Zbytečně rozvleklé a balastní. Moc užvaněné a přitom pořád dokola o tom samém. Že se pojede dál, ale s jinými postavami, je mi už vyloženě jedno a přijde mi to zbytečné. Měl by se posunout dál nebo dodělat stávající, viz Death Vigil, který je pořád u ledu, ať je jaký je. Navíc mi to celé přijde vlastně laciné a dohromady se jenom žvaní na bázi "má mě ráda, nemá mě ráda" - oops došli mi lístečky. Erotika a to, co bylo na Sunstone zajímavé tam je vlastně ve snech či představivosti hlavní hrdinky. Ally v podstatě nedostala žádný prostor a vše je to jenom ubulená Lisa. Další postavy obecně nedostávají žádný další rozměr a jsou tam jen do počtu ála agent Smith v Matrix 3 na konci při souboji s Neem. Velké zklamání. I ta kresba už je jaksi vyčpělá, rozhodně víc než dřív, takže dávám 3 hvězdy.
  • krvinka56
    krvinka5612.8.2020 12:47Sunstone #03
    Sice slabší díl ale to je dané tím jak se autor soustředí čistě na hlavní hrdinky a jejich psychiku vztahu.Ale jako celek jsem si to opravdu užil ač tu nefiguruje moc šílených nápadů ale kresba ta je úchvatná hlavně jak se v průběhu příběhu vyvíjí.A bacha vedlejší postavy z minulých dílů tu mají podstatně menší prostor. Ač tu vlastně vynikne hlavně ta tatérka Anne bez které by to dopadlo velmi špatně. Tohle je vlastně první romantická série kterou jsem zvládl dočíst a která mne fakt bavila . A netuším čím to je . Dokonce jsem ji po zkompletování znova přečetl a jako jeden celek je to fakt paráda. No snad vyjde pokračování.Tomuto dílu sice dávám 4plus ale jako celek včetně bonusů si to zaslouží 5z5 hvězd.Pokud jste romantici tuhle trilogii nesmíte minout.
  • Lojza
    Lojza mecenáš15.4.2020 11:57Sunstone #03
    Spoiler alert! Skvělé zakončení trojdílného příběhu. Ally a Lisa se po velmi nepříjemném třesknutí na konci druhého dílu vracejí k sobě (v obou smyslech toho obratu) a dává jim to zabrat (celá kniha není prakticky o ničem jiném). Lisa se opět vrhne na psaní on-line povídek a příběh svého alter ega Lysbeth dokončí v pěti částech. Povídky pro Lisu představují určitou formu sebe terapie a způsob, jak si k Ally najít znovu cestu. Ally mezi řádky povídek nachází zpověď i vyznání holky, kterou miluje a která miluje ji. Na happy end si ale musíme počkat opravdu až do konce... Autor tradičně nešetří jemným situačním humorem, skvělými dialogy a vhledy do dívčích duší a někdy spletitých vzahů a motivací. A samozřejmě nechybí krásná pin-up kresba (i když k reálným "akcím" v tomto díle moc nedochází, vše jsou v zásadě obrazy z Lisiných povídek nebo drobné flashbacky). Vedlejší postavy zde dostávají trochu méně prostoru, než v předchozích dílech, což není úplně na škodu. Konec konců, budou jim zřejmě věnovány další díly. Celý Sunstone mě opravdu bavil a budu se k němu rozhodně vracet. A na další knihy se těším jak malej (snad vyjdou nejenom on-line...).
  • trudoš
    trudoš editor9.4.2020 10:50Sunstone #03
    „No, tehdy mi to dávalo dokonalý smysl! Jo... věř spisovatelce, že si dá dohromady dvě a dvě a vyjde jí 69.“
    Tak jo, jsem ženská a ještě k tomu lesba. Nenacházím totiž jiné rozumné argumenty, jakými bych obhájil svou závislost na Sunstone. Poněvadž přes všechnu tu bombastickou BDSM fazónu, je to akorát příběh dvou zamilovaných dívek. Nic víc, nic míň, vážně. Jenže zatímco chlapi tohle dokážou rozetnout jedním dvě slovy, holky kolem toho můžou kroužit celou věčnost a nevyřešit nic. Ale hezky se o tom čte, když se tomu dá dynamika. A právě tu má Stjepan Šejić v malíku, takže jsem bez problémů vydržel tři komiksová alba a na konci brečel jako malej. Při tom to - sakra - není ani nijak originální. Jenže autor se snadno dokáže dostat pod kůži komukoliv, kdo kdy prodělal nějaký fatální vztah, v němž mu selhalo srdce i mozek. Tady už je jedno, jestli máte raději holky nebo vdolky, protože jakmile dojde na toho sebenenávistného puberťáka tam uvnitř vaší duše, jsme na tom všichni úplně stejně.
  • kaylin
    kaylin14.3.2020 16:39Sunstone #03
    Komiks "Sunstone 3" skvěle završuje tuhle – v českém případě trilogii, i když původně se jedná vlastně o pět knih. Ano, do jisté míry je to konec, ale Stjepan Šejić jede stále dál, o čemž se můžete přesvědčit na jeho deviantart profilu, kde publikuje další kapitoly, i když pravda, už není zaměřen na Ally a Lisy, ale na další postavy, což je ale již nastíněno v autorově dovětku v knize "Sunstone 3". Budu docela rád, pokud další díly ještě vyjdou, na druhou stranu v případě příběhu Ally a Lisy se zdá, že je vše uzavřeno, za což jsem rád, to je jen dobře. Dostali jsme jeden kompletní příběh, který má svoje finále. A je to hezké, je to velké a je to i místy krásně úchylné. A nebudu lhát, ta trochu úchylnější pasáž se mi hodně líbila. Autorovi se však podařilo vybudovat to finále na skvělých motivacích postav, to se mu prostě musí nechat.
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.3.2020 13:34Sunstone #03
    Jedna vec je, ze se Sejicovi podarilo dostrachat k mnou predpokladanemu konci, o kterem jsem spekuloval u minuleho dilu. Na Sejicove miste bych v tom dost skrtal, protoze odhadem tretina knihy je celkem zbytecna a vlastne porad opakuje totez, ale budiz. Co je pro me zasadnejsi, se ale nachazi az v zaverecnem slovu autora, kde bohuzel potvrzuje dalsi mou domnenku, kterou jsem vyslovil u predchoziho dilu - a to, ze v teto telenovele by mohl pokracovat donekonecna (coz hodla udelat, i kdyz se zmenou hlavnich figur).
    Takhle nejak si predstavuju ze vypada Ordinace a podobne nekonecne serialy. S tim rozdilem, ze tady je to obcas prolozene "hanbatym" obrazkem a cele je to lehce okoreneno BDSM.
    Takze jako nekonecny serial to asi obstoji, ale pro me je dalsi cteni pouze plytvani casem.
    60%
1645