Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Vše směřuje k dramatickému závěru. Aby Taki zachránil Micuhu a její rodné městečko Itomori před ničivým dopadem komety, spojí síly s jejími středoškolskými kamarády a uvedou do pohybu neslýchaný plán. Jenže co když si její otec v pozici starosty postaví hlavu a nebude chtít spolupracovat? Dokáže Taki s přáteli odvrátit katastrofu? Mají s Micuhou šanci na společnou budoucnost? Krajinu halí stín, světy se prolínají a nastává chvíle osudového rozhodnutí.

Série je známá především pod názvem Your Name. (anglický název), než pod originálním názvem Kimi no Na wa..

Scénář
Makoto Shinkai
Art
Ranmaru Kotone
Obálka
Ranmaru Kotone
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Jakub Štříbrný
Redakce
Lucie Kučová, Alena Mrázová
Žánry
romantický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-252-4665-8 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Stran
172
Cena
229 Kč
Originál
Kimi no Na wa. #03 (Kadokawa Dwango Corporation, 2017)
Varianty
To bylo tvé jméno. #03 (2. vydání) (2022)
To bylo tvé jméno. #03 (2020)
  • Fry
    Fry admin12.10.2020 18:10To bylo tvé jméno. #03
    To bylo tvé jméno. #03 - Podobně jako u předchozích dvou knih i k tomuto dílu jsem se dostal až několik měsíců po vydání. Nicméně když pominu problémy s distribucí, tak se stále jedná o výbornou shoujo sérii, kterou mohu s klidem všem bez rozdílu doporučit, jelikož Taki s Micuhou alespoň pro mě osobně tvoří jednu z nejlepších ústřední dvojicí teenage hrdinů ... Za mě 4*!
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš17.4.2020 18:52To bylo tvé jméno. #03
    Micuha a Taki se snaží zachránit městečko plné lidí před katastrofou, a tak uvádějí do pohybu riskantní plán a děj konečně trochu odsýpá. V druhé polovině pak Shinkai vykrádá sám sebe z jiného filmu, ale aspoň poskytuje jiné zakončení. Snad si příběh najde svoje čtenáře a čtenářky, ale bohužel mě to poněkud minulo. Hlavně si myslím, že by příběh mohl být vyprávěn lépe a ústřední motiv vyměňování duší by mohl být obohacen o více vtipných nápadů, které se tomu přímo nabízejí.
454