Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
PETER QUILL SE VRACÍ DO TÝMU! Co to ale znamená pro Kitty Prydeovou? Je marvelovský vesmír dost veliký pro dva Star-Lordy? To zjistíte, když se Strážci rozhodnou postavit na odpor novému galaktickému řádu. Thingovi se možná stýská po některých pozemských věcech, ale uznává, že i pobyt ve vesmíru má své výhody. Dá se v něm například útočit pádem z oběžné dráhy! Venom a Groot mají zase plné spáry a větve boje se skrully – a všichni víme, že když Bendis píše o skrullech, nevzejde z toho nic dobrého! Dva nejnebezpečnější válečníci galaxie, Gamora a Drax, pro změnu přenesou boj na území Badoonů. A čeká nás dramatický návrat jedné postavy! Strážci jsou sice hledaní po celé galaxii, ale stráží pořád stejně úspěšně!

Obsahuje sešity série Guardians of the Galaxy (Vol. 4) #6-10 (březen 2016 - červenec 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Valerio Schiti
Ink
Valerio Schiti
Barvy
Richard Isanove
Obálka
Arthur Adams, Jason Keith
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, sci-fi, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-831-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
375 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Guardians of the Galaxy - New Guard #02: Wanted (Marvel Comics, 2016)
  • karl173
    Jako jednohubka na odreagování to stále funguje. Plno akce, hlášky a děj dobře táhne dopředu. Nic vás už ale nepřekvapí. Vše je příliš tuctové. Bendis má rozhodně na víc.
    Kresba je na mainstream ok a kouká se na ní dobře, ale dech vám zřejmě nevyrazí. Dokonce se tu najde i pár chyb v koloringu.
    Za mě tedy čistý průměr v rámci superhrdinských komiksů. 3*
  • Cinema Ranger
    V anotaci se píše, že když Bendis píše o Skrullech nevzejde z toho nic dobrého a já s tím souhlasím. Byla to fakt hrůza.

  • SomeOne
    Mírné zlepšení po předchozím díle. Zajímalo by mě, jak to bude s tou Civil War II, na kterou se na konci odkazuje.
  • xflori01
    U tohoto dílu zas já naopak zlepšení vidím. Po prvním velmi průměrném díle se vrací klasické zápletky s rozumným chováním postav a dobrými dialogy. Přesně za takovéhle díly bych byl rád. Na plný počet to sice není, ale komiks, ke kterému se rád vrátím, ano.
  • cyboy
    Tak bohuzel, zadne zlepseni se nekona. U prvnich dvou sesitu mi v hlave porad naskakovalo jedine slovo (ktere se me teda nepustilo az do konce). To slovo bylo - telenovela. Prvni sesity fakt nejsou nic jinyho, nez vylejvani srdicek a uplne prazdne zvlatlani, kde se resi i pitomosti jako oblekani. Pak se to trochu zlepsi, ale jen proto, ze vylevani srdicek nahradi cista prazdnota (az takova, ze automaticky prechazite do ticheho rezimu, protoze z knihy se vraci ozvena), ktera ani nemuze urazit, protoze nema cim. Nelogicnosti, jako Angela, ktera doslova sedi na zadku a ceka, az ji prijdou zachranit pred neschoopama, teda pardon Badoonama, uplne pomijim.
    Dalsich pokracovani se asi nezucastnim, i presto, ze ma jit o "Obcankovou valku II". Hadam, ze si vsichni zacnou navzajem trhat obcanky a behem vylejvani srdicek a laskyplnejch pestovek do xichtu si budou prepisovat gender z M na F, AM, FM, 0/0.5/1, nebo co se tam dneska pise.
    40%
  • Fimi
    to mi řekni, jestli v tom Marvelu, fakt těm lidem to přijde tak super že to vydaj, nebo je tlačí termín a nebo prostě stačí jméno Bendis a at si napíše třeba absolutní sračku, s nálepkou Marvel, to stejně ti blbci koupí, nebo je to tím, že zrovna od 2014 běží film a lidi prostě chtějí GoG at už stojí za hovno či ne? Nebo čím to je? I když, při pohledu na nové New Warrior se ani nedivím a jak jsem psal, aktuální Marvel a DC se očividně v prdel obrací...ještě, že se občas najdou vyjímky...ale tahle řada GoG mi prostě vrtá hlavou.
  • karl173
    No jak říkáš, už aby tady byl. Jsem na něho zvědavý :))
  • Fimi
    Karl: :-D to si musim zapamatovat...nemám, ale je pravda, že aktuálně píše pro Marvelu hodně serií a všechny jsou skvělé...něco jako Geoff Johns který napsal defakto 80% New 52 u DC
  • karl173
    Fimi ty toho Catese musíš mít i jako spořič na kompu :D
  • Fimi
    Už, aby tu vyšly gog od Catese.. Snad k tomu jednou dojde