Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Bitka bývalých! Mason Macabre není jen soused Harley Quinn – ve skutečnosti by klidně mohl být mužem jejích snů. Ale aby mu zachránila život, bude se muset postavit klaunovi ze svých nočních můr! Harley má se svým gangem ostrých holek plné ruce práce s ochrannou nevinných, kteří se ocitli v křížové palbě rozpoutané jejími pomstychtivými nepřáteli, a kdosi mezitím nechal Masona bleskově přesunout do toho jediného místa, kam už naše všemi pekelnými mastmi mazaná hrdinka nikdy nechtěla vkročit: do Arkhamova ústavu.

Uvnitř tamějších hrůzných zákoutí je Mason vydaný na milost a (mnohem spíš) nemilost samotnému Jokerovi – a to opravdu není dobrá zpráva, protože horší rozchod, než měla Harley s korunním kašparem zločinu, snad ještě svět neviděl. Dokáže se s šílencem, který ji stvořil, usmířit alespoň na tak dlouho, aby její nový milenec dokázal utéct? Nebo se tentokrát bude smát naposled Joker?

Obsahuje sešity série Harley Quinn (New 52) #22-25 (listopad 2015 - únor 2016) a Harley Quinn - Be Careful What You Wish For (Loot Crate exclusive) (březen 2016)

Vyšlo v brožované a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Amanda Conner, Chad Hardin
Ink
Chad Hardin
Barvy
Paul Mounts, Alex Sinclair
Obálka
Amanda Conner, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-347-6 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
452 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
Harley Quinn #05: The Joker's Last Laugh (DC Comics, 2016)
Varianty
Harley Quinn #05: Naposled se směje Joker (paperback) (2020)
Harley Quinn #05: Naposled se směje Joker (limitovaná edice 52ks) (2020)
  • faster86
    Pořád se pohybujeme v prvoplánovém béčku, lehce slabší než minulý díl. Poslední sešit Amanda nezklamala a napsala strašnou sračku, celou knihu harley bojuje s tím že uvidí jokera a jak se k tomu postaví, nějak se to ukončí a v posledním sešitu se chová diametrálně odlišně, jako proč do prdele?