Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Bitva skončila, Kurono je zpět a zdálo by se, že si celý tým může na chvíli oddechnout. Jenže Nišiho neblahé proroctví nedá nikomu spát a události se brzy dávají do pohybu – teď už není pochyb, že se blíží poslední bitva a s ní odpověď na otázku, která Kuronovi a jeho týmu od začátku vrtá v hlavě: Co má ten Gantz vlastně za lubem?

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-855-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
208
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #26 (Shueisha Inc., 2009)
  • VanTom
    VanTom3.3.2021 11:54Gantz #26
    Aneb jak se naši hrdinové v civilu vyrovnávají s informací, že do konce světa zbývá poslední týden: někdo se vrátí k přítelkyni, někdo se vyzná ze svých citů, někdo (šikanovaný) vystřílí školní třídu. Ne, opravdu nejde o nějaké hluboké, natož věrohodné psychologizování, ale to snad od téhle mangy nikdo soudný neočekává.
  • kaylin
    kaylin30.6.2020 15:26Gantz #26
    Komiks "Gantz 26" zase ustálil sérii na takové úrovni, která je pro mě snesitelná a vlastně už mě zase baví. Je to mírný nadprůměr, ale s tím, že jsou zde ony aspekty, které se mi na Gantzu ze začátku líbily. Jsou to docela zajímavé postavy, u nichž nevíte, co se jim přesně stane, jsou to postavy zapamatovatelné, je zde humor, stejně jako jsou zde vážné situace a je to dávkováno poměrně dobře, ale pak jsou zde i puberťácké úlety, které mě baví snad nejvíc. Nejsou to jen obálky jednotlivých kapitol, které s kapitolami nesouvisejí, ale kde jsou krásně vyvinuté ženy, ale je to třeba to, co se Reika chystá udělat. Je to dětinské, ale může to sakra pořádně zamíchat kartami v celé sérii. Na to se těším a na to jsem zvědavý. I proto u mě má série pořád otevřené dveře a doufám, že se až k tomu poslednímu dílu dostaneme. Nakladatelství Crew tohle ale myslím zvládne!
  • p3tris
    p3tris5.5.2020 20:27Gantz #26
    Děj se zase hýbe dál. Kuruno se vypořádává se svým znovuoživením, vztahem k Tae a s přiznáním Reiky. Mezitím se Kikuči v Německu dozvídá o Gantzu dost překvapivé skutečnosti. Konflikt se pomalu stává globálním a další mise se odehraje v Itálii proti oživlým sochám s podporou týmů z celého světa.
  • Fry
    Fry admin17.4.2020 12:46Gantz #26
    Gantz #26 - Katastrofa se blíží a ačkoliv nic nenasvědčuje tomu, že má svět za pár dní 'údajně' skončit, na všech protagonistech je určitým způsobem vidět, že si s danou situací nejen neví moc rady, ale ani nemají moc šanci tomu zabránit. Velkou měrou se zde zpochybňuje božská existence, mluví se o nekonečných válkách, které vlastně stále probíhají a že je na každém z nás, abychom si svůj život chránili jak nejlépe můžeme. Úplným vrcholem je pak vyznání se Reiky se svými city a přeměna šikanovaného Nišiho v masového střelce na SŠ ... Za mě 4*!
1031