Přichází všemi oblíbený vzorňácký superšpion! Phil Coulson, neuvěřitelný agent S.H.I.E.L.D.U, je odhodlaný bránit marvelovský vesmír všemi nezbytnými prostředky.

Phil je živým důkazem, že nepotřebujete superschopnosti, abyste mohli za něco bojovat. Vtrhl na stříbrné platno v roce 2008 a právě on sjednotil nejmocněiší hrdiny světa a zajistil Avengers pozici předního pozemského supertýmu. Nyní se mistr komiksu Mark Waid v doprovodu vynikajících kreslířů pouští do ztvárnění příběhů agentů S.H.I.E.L.D.u. Ne všichni hrdinové mají pestrobarevný trikot, vážení... přichází agent Coulson!

Obsahuje příběh:
Dokonalá střela

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série S.H.I.E.L.D. (Vol. 3) #1-6


Scénář
Mark Waid
Art
Michael 'Mike' Choi, Alan Davis, Carlos Pacheco, Humberto Ramos, Paul Renaud, Chris Sprouse
Ink
Michael 'Mike' Choi, Mark Farmer, Victor Olazaba, Michael Jason Paz, Paul Renaud, Karl Story, Mariano Taibo
Barvy
Edgar Delgado, Romulo Fajardo Jr., Rachelle Rosenberg, Dono Sánchez-Almara, Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Julian Totino Tedesco
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
586 g
Stran
152
Cena
249 Kč
Originál
S.H.I.E.L.D.: Perfect Bullets (Marvel Comics, 2014, 2015)
  • Lenka.Vílka
    Čteno 04/2020

    Jako kdyby se začalo svítat na lepší časy v "červeném Marvelu". Ale nechci to zakřiknout. Minule mladej Fury a teď Coulson. Jupí! :D

    Nebudu se tady rozepisovat, proč mi tenhle komiks udělal radost. (Trochu jsem si rejpla už ve Válečných jizvách.) A ten kdo mě zná, už tak jako tak obdržel dost OZ, kde se srdceryvně vykvákávám o tom, jak nám moc ráda Agenty. A já se tak moc těšila, až u nás komiks S.H.I.E.L.D. vyjde. (Btw na podzim vyjde Buffy, takže moje sériálové touhy budou naplněné až až.)

    Začnu tím, že jsem nejdřív byla vydešena počtem kreslířů. Ale nakonec to bylo v pohodě. Takový "seriálový střih" knize sluší. Každý sešit dělal někdo jiný. A ani proti jedné kresbě nic vyloženě nemám. Přesto mi trochu vadilo, že nejspíš měli kreslíři až moc volnou ruku ohledně vzhledu postav. Přestože se v základech drželi seriálové představy postav (May, Simmons, Fitz), bylo tam dost rozdílů v provedení.

    Jednotlivé sešity tedy působí jako uzavřené případy (jako díl seriálu), ale je v nich tažena červená nit (jako série seriálu). Navíc je v každém sešitu dobrá hostovačka a každý z nich vyhovoval. Třeba to s Ms.Marvel? To bylo dobrý! :D
    A vážně mě potěšilo zobrazení bublin, když jsou chlapci na stropu (druhé otočení knihy během čtení). A celkově v sešitu, kde je Spider-man byly úplně skvěle použitý barvy.

    Bohužel každá sranda musí jednou skončit. Zde na poslední straně... :(
  • Moon
    Coulson není špatná postava, ale příběhy ve kterých zde vystupuje jsou hodně průměrný až podprůměrný mainstream.
    Musíte u toho vypnout mozek a i tak to není zaručená zábava.

  • hroubek
    Jasný důkaz, že Mark Waid umí velmi dobře psát. Pochopil jakým způsobem má představit Coulsona, a jaký typ zápletek tomuto hrdinovi bude slušet. A čte se to velmi dobře a přirozeně. Je to zábavné, hravé a ještě k tomu vtipné. Každý ze sešitů má jinou kresbu, což je velmi dobrý nápad, a je to příjemné zpestření. Za mě spokojenost.
  • SomeOne
    Pokud totálně vypnete mozek, tak to docela ujde. Pokud očekáváte nějakou detektivku s Coulsonem (kterou jsem čekal), tak se připravte na velké zklamání. Přijde mi, že všechny sešity jsou příběh všech možných hrdinů Marvelu, a do toho tam pobíhá Coulson.

    PS: Alespoň by si překladatel mohl ujasnit, jak bude něco překládat. Poprvé tam máme napsáno bifrost, podruhé asgardský duhový most (Co? jakože......Cože?) a potřetí opět bifrost.
  • Carnage
    Musim říct že opravdu max. 3 hvězdy. Tady vidíme že když dva dělají totéž není to totéž... seriálový Coulson má svoje kouzlo a v komiksu mu nestačí jen dát stejnej vzhled a udělat z něj všeználka všech superhrdinů, jednou možná dvakrát by stačilo ale každý sešit má stejný závěr kdy Coulson poradí hrdinovy který dělá superhrdinu skoro celý život co má vlastně jak udělat. U Ms.Marvel bych to ještě bral je mladá a nová ale u takový Sue Storm? Zároveň Fitz a Jemma postrádají víc svoje seriálové protějšky May je pořád stejně plochá takže tam je to fuk.
  • cyboy
    Fantasticka ukazka toho, co se stane, kdyz pracujete s nebezpecnym materialem a dostatecne se nechranite. Ti Nemyslici bohuzel nejsou jen obsahem komiksu, ale infikovali i tvurce a ocekavaji stejnou infekci i u ctenaru.
    Rikal jsem si, ze je to docela nova vec a jeste k tomu od Waida, ktery ma svetle chvilky... No tady je nema. Je to pitome "bum-bac-genius Coulson nas zachrani-hotovo" povidani o nicem.
    50%
36115