Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Hitová komiksová série, založená na supervtipném animovaném seriálu Dana Harmona a Justina Roilanda Rick a Morty z [adult swim] pokračuje!

Sledujte degenerovaného génia Ricka Sancheze a jeho koktajícího vnuka Mortyho při dobrodružstvích na samotné hraně času, prostoru a prachsprostých základů slušnosti. V tomto svazku najdete třídílný příběh i interplanetárních drogových kartelech a mezihvězdných baličích holek, který má na svědomí scenárista Kyle Starks (Sexcastle) nominovaný na Eisnerovu cenu a starý dobrý výtvarník této série CJ Cannon.

Najdete tu také bonusové komiksy a naprosto krutopřísnou věcičku Supermor a neštovice, kterou nakreslil Marc Ellerby, a totálně od podlahy věc Mortoše do koše, kterou nakrelil Kyle Starks!

Obsahuje sešity série Rick and Morty #16-20 (červenec 2016 - listopad 2016)

Scénář
Marc Ellerby, Kyle Starks
Art
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Kyle Starks
Ink
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Kyle Starks
Barvy
Marc Ellerby, Katy Farina, Ryan Hill
Obálka
CJ Cannon (CJ Cannon), Ryan Hill
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
humorný, parodie, satirický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-845-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
346 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Rick and Morty #04 (Oni Press, 2017)
  • Sagikkun
    Sagikkun21.1.2021 16:11Rick a Morty #04
    Na geniální kreativitu seriálu to nemá, a asi nikdy mít nebude, ale to asi ani nevadí.
    Komiksová verze Ricka a Mortyho si už nastavila vlastní kvalitu, na kterou jsem si zvykl a která mě baví. Občas se tahle kvalita i přehoupne a docela přiblíží ke kvalitám seriálu, což zde byl za mě trojdílný první příběh. Zbytek je fajn, musím uznat, že hlášky mě opravdu baví a dokážou rozesmát, s překladem si dobře vyhráli a jakožto fanouška mě velmi potěšila komiksová verze Pocket Mortys.
    Dávám tři hvězdy, přičemž je to ale ta lepší trojka blížící se ke čtyřce.
    V době, kdy nevychází nové díly, je tohle postačující a místy velmi zábavná alternativa.
  • Daw8ID
    Daw8ID25.10.2020 10:54Rick a Morty #04
    Podobně jako předchozí svazek, nejedná se o nic hrozného, ale ani skvělého. První příběh probíhá dost podobně, jak by zhruba probíhala (trochu slabší) epizoda seriálu a příběh sám o sobě moc zapamatovatelný příliš není, jsou tam fajn fórky typu penpové (a jejich zadky), roboborci, Summer a její friendzone a včelkomet. A taky jsem se konečně dočkal dvoustrany! Ze svazku nejvíc vyčnívá Supermor a neštovice, ten mě bavil nejvíc, Marc Ellerby má styl kresby, která mi sedí, celkově je příběh hodně vtipný, dobře vygradovaný a Mortyho role v příběhů ještě vtipnější a nechutnější. Zde má překlad navíc opravdu silné chvíle (přeci jen, koho by nerozesmál supersyfl, vychloprdel a beďar keďar). Příběh Mortoše do koše má opravdu zvláštní kresbu, která mi příliš nesedí, ale příběhově mě to bavilo, klidně bych ho rád viděl jako celou epizodu. Bonusové kraťasy jsou zpět, ale kromě Jerryho do foroty, který se vážně povedl, nic extra. Kvůli druhému a třetímu příběhu bych se klidně k sešitu vrátil. Celkově hodnocení na pomezí 3 a 4, ale to tu bohužel nejde.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.8.2020 13:23Rick a Morty #04
    No, bohužel se dostávám asi do fáze, kdy tohle čtu podobně jako Simpsony - jinými slovy miluji ten seriál a svět, proto se do něj rád nořím i v komiksové formě. Jenže nedostávám příliš zábavné a dobré příběhy, pouze kupu často velmi vtipných hlášek, které mě potěší znovu jen proto, že mám rád Ricka a Mortyho a že jsem si koupil minulý týden v Croppu další rickomortyovské tričko... neurazí, lehce pobaví, ale asi by se vůbec nic nestalo, kdybych to nečetl.

    Celkový dojem: 60%
341