Přední desky pod přebalem
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
CO UKRÝVÁ NAMALOVANÝ ÚSMĚV?

Doktorka Harleen Quinzelová je mladá psychiatrička, která možná přišla na způsob, jak vyléčit šílenství sužující město Gotham. Musí však svou revoluční teorii obhájit před skeptickým vedením, a to tak, že se ponoří do narušených myslí těch nejvražednějších chovanců Arkhamova ústavu. Čím víc času však tráví se svými kriminálními a šílenými pacienty, tím víc ji to k jednomu z nich přitahuje – a tím více se vzdaluje realitě.

Renomovaný komiksový vypravěč Stjepan Šejić (Sunstone, Krysí královny, Aquaman: Na dně) vám v tomto ohromujícím novém příběhu plném lásky a posedlosti nabízí vlastní pohled na zrození legendární antihrdinky Harley Quinn a šokující počátek jejího patologického romantického vztahu s Jokerem.

Obsahuje sešity série Harleen #1-3 (září 2019 - prosinec 2019). Vyšlo jako 2. svazek edice DC Black Label.
Přebal je poloprůhledná fólie tvořící kompozici se spodní obálkou viz náhled v ukázkách a videoukázka: https://www.facebook.com/watch/?v=581399706125366
Identický dotisk v březnu 2024, odlišný pouze na zadní obálce, kde je čárový kód uveden v pozměněné podobě bez vyznačené ceny.


Scénář
Stjepan Šejić
Art
Stjepan Šejić
Obálka
Stjepan Šejić
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
romantický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-843-5 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
216 x 276 x 18 mm
Tisk
barevný
Váha
1076 g
Stran
200
Cena
749 Kč
Originál
Harleen (DC Comics, 2020)
  • MEGA
    MEGA11.3. 23:53Harleen
    Velmi vydařená psychologická konverzačka. Příběh je chytře vystavěný a propojení se zrodem Two-Face sem krásně tématicky sedělo. Cesta do zatracení, kterou si prochází Harley, je většinou uvěřitelná a ke konci jsem cítil tu správnou tragédii a beznaděj. I přesto romance s panem J místy působila jako z nějaké fan fikce. Kresba komiks povznáší jak excelentním propracováním tváří a jejich výrazů, tak nápaditým panelováním. Nečekal jsem, že mě tato kniha takhle chytne. Za to dávám plný počet.
  • Delphín
    Delphín6.3.2023 18:18Harleen
    Tohle je opravdu super. Byť je nám od začátku jasné, jak to skončí, komiks se čte jedním dechem. Autor si to babraní v postavách užívá a opravdu to umí. Fantasticky je zde vyobrazeno, jak Joker postupně s nebohou psycholožkou manipuluje, až jí úplně zamotá. Příběhová linka s Two-Facem zajímavá, ale kdyby zde nebyla, ničemu by to neuškodilo.
    Kresba je taky dobrá, líbilo se mi panelování i používání metafor.
  • Palebras
    Palebras4.6.2022 13:49Harleen
    Harleen je čtení, které je zatraceně ukecané, rozevláté, depresivní a hlavně po čertech skvělé. Na první pohled kniha zaujme jedním z nejlepších přebalů na našem trhu, minimálně co se komiksových knih týče a vůbec formát, včetně desek a obálky působí opravdu na úrovni. Obsah samotný sleduje cestu doktorky Harleen Quinzelové, která se před očima čtenářů mění z obyčejné obrýlené blonďaté psycholožky v sexy dračici v epesním oblečku, nakopávající zadky všemu, co se hne. Akce je zde velice málo, Batman se zde mihne pouze sporadicky a celý scénář tedy staví na dialozích mezi doktorkou Quinzelovou a chovanci Arkhamova ústavu. Největší prostor samozřejmě dostane léčba nejproslulejšího chovance ústavu Jokera, který zde působí překvapivě velice sympaticky a perfektně tak ztvárnil svou roli mistrného manipulátora. Kresba vynikající, včetně nápaditého panelování a barev. Série týkající se Harley Quinn příliš nečtu, vnímám ji jen coby postavu vystupující napříč sériemi s Batmanem, ale v tomto případě se jedná o opravdovou trefu do černého a naprosto skvělou záležitost.
  • Fort
    Fort30.10.2021 16:35Harleen
    Nádherný přebal knihy s překrásnou kresbou. Příjemně ukecaný komiks, jak je u Šejiče zvykem. Výtku vidím, že čtenář tak nějak dopředu ví o čem to bude a jak to skončí, proto nejsou pro mě komiksy o superpadouších, tak atraktivní jako jiné žánry.
  • faster86
    faster8630.6.2021 10:10Harleen
    kresba hezká, ale rychle se okouká, obálka a přebal perfektní, myšlenka toho jak si joker namotal harley je super, a je to ukecané, ale fakt jako hodně
  • ArmadOon
    ArmadOon mecenáš22.1.2021 19:22Harleen
    Parádní četba, vůbec mi nevadilo, že tam je minimum akce a hodně textu. Parádní pozorovat jak se Harleen mění a propadá Jokerovy. Prostě super
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2021 18:35Harleen
    Nejsem cílová skupina, ale proč ne. Docela mě to bavilo. Sejić pořád dobrý, příběh držel pohromadě, pohnutky Harleen fungovaly a jak ve filmu Joker vidíme propad do temnoty, i zde je to dobře nastavené. Hraje to dobře a Harleen si vystačí sama se sebou, nepotřebuje dalších x milion postav. Joker tam hraje příjemný doplněk, který ji nastavuje zrcadlo. Za mě dobrý, proč ne. Čte se to dobře, i když je to místy užvaněné.
  • Norri
    Norri mecenáš15.11.2020 18:55Harleen
    Poměrně často se mi stává, že se na nějaký komiks dlouho a hodně těším, v duchu už si pomalu připravuji oslavný komentář, a potom jsem při čtení zklamaný. Tvorbu Stjepana Šejiće mám rád. Líbí se mi jeho scénáře a líbí se mi jeho kresba. To všechno v Harleen je a přesto jsem měl problém se do ní začíst.
    Šejićovy scénáře jsou hrozně ukecané. Rozpoložení a myšlenkové pochody hrdinů rozebírá Šejić do mrtě. V tom je vlastně unikátní. Protože ať už dělá komiks o sado-maso holkách a nebo o super padouších, tak je vždy popisuje především jako skutečné lidi, kteří mají tužby, důvody a spoustu pochybností. V Harleen nám Šejić připomíná, že cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly a ukazuje pozvolný přerod idealistické psychiatričky v šílenou sociopatku. Nejsem schopen říct, nakolik ve svém příběhu pracuje se známými klišé a kolik je jeho vlastní invence, každopádně jeho vyprávění funguje a je velmi uvěřitelné. Chápete, proč doktorka Harleen Quinzelová Jokerovi podlehla, a zároveň obdivujete manipulativní schopnosti a charisma Jokera. Navíc scénář nepostrádá typický Šejićův humor.
    Největší překvapení mě čekalo v kresbě. Jak jsem už psal, mám Šejićovu kresbu rád, ale až u Harleen jsem si všimnul, jak je v detailu hrubá. Jakoby šlo jen o rychlé skici, které jsou navíc jen narychlo vybarvené, bez snahy držet se obrysů. Nahlédnutím do Sunstone a do Death Vigil jsem si ověřil, že tak kreslí vždycky, jenom jsem si to dříve neuvědomoval. Možná je to kvůli zvětšenému formátu Harleen. Když jsem se však nesoustředil na detaily, ale na obraz jako celek, tak je jeho kresba úžasná, nepostrádá nápady a některé výjevy jsou doslova epické.
  • perak
    perak26.9.2020 15:06Harleen
    Tak tohle se mi hodně líbilo. Výborný civilní origin postavy. HQ jinak moc nemusím, pojetí dané postavy mi moc nesedí, ale zde k tomuto nemám co vytknout. Propracovaný příběh má myšlenku, jsou v něm emoce, kterých rozhodně není málo. Je snadné vnímat pocity hlavní hrdinky a chápat její vnímání, pohnutky a finální přeměnu. Příběhem se mihne velké množství postav Batmanova univerza, ale všechny jsou do vyprávění zabudovány nenásilně a nerušivě. Jinak musím samozřejmě pochválit super kresbu a krásně zpracovanou obálku. Kniha prostě nemá chybu od prvního uchopení do odložení na čestné místo v knihovničce.
  • karl173
    karl173 mecenáš5.9.2020 23:24Harleen
    Kresba Šejiće je už většině lidem známa. Tu tedy není třeba představovat. Buď se vám líbí a nebo ne. Na co jsem byl ale zvědavý je příběh. Už jen z pár obrázků, co jsou zde v databázi to na mě působilo jako Sunstone a bál jsem se, aby to nebyl i výsledek, protože v čem je dobrý Sunstone by tady nemuselo fungovat. Snadno by se z toho mohl stát romantický příběh pro náctileté dívky, které teď Harley tolik obdivují. Ale vždyť tohle je přece pořád ten temný Gotham a navíc se jedná o DC Black Label. Bohužel to ale nakonec mému předpokladu nezabránilo. Ono to je opravdu hodně jako Sunstone...jenže ono to kupodivu funguje. Sice mě ta podoba někdy dost štvala a stále si myslím, že namísto čtení pro dospělé je tohle stále spíš pro náctileté holky, tak na druhou stranu Šejić mě opět nezklamal v tom jak jsou jeho dialogy velmi čtivé, byť zároveň ukecané a někdy zbytečně rozvleklé. Nic to ale nemění na tom, že mě zkrátka čtení zase bavilo a i když tu stále zůstává ta velká podoba se Sunstone, tak zkrátka přečíst si jednou za čas něco takového není zas tak na škodu.
    Kdybych to měl tedy celé shrnout. Kresba za mě super. Příběh moc nepřekvapí a možná je to zbytečně až moc romantické. Ale naštěstí se to čte stále dobře. Za mě tedy pořád dobrý, byť mohlo to být i lepší. Slabší 4*
  • Gustik5
    Gustik516.8.2020 14:47Harleen
    Harleen je dost možná jedním z nejlepších komiksových originů, jaké jsem kdy četl. Tragikomické figurce Harley Quinn nejen že vdechuje duši, ale i něco mnohem podstatnějšího – důstojnost. A to je něco, co této antihrdince po čertech chybělo. Na stránkách nádherně nakresleného komiksu se nám rozebíhá nepříliš akční, psychologický thriller. Thriller, který je příběhem o šílenství, posedlosti a lásce. Tento komiks je cudný, a přitom sexy ve všech možných významech toho slova. Je to vlastně definice mainstreamu v nejlepší možné formě, kterou je radost číst, nebo jí jen listovat a kochat se kresbou v úctyhodném formátu. Zároveň je to dokonale zvrácená a drsná romance, v níž žena, která ač je psychiatrička má sama tolik problémů, že podlehne šílenci a manipulátorovi až příliš snadno. Což pro mne stále zůstává problémem, který mi brání najít si k Harley Quinn cestu. To, že tomu příběhu prostě moc nevěřím. Ani všechny narážky na užívání Jokerova plynu a časté úrazy hlavy to příliš nezachraňují. Ale i přesto se objektivně jedná o výborný komiks, který rozhodně stojí za to si přečíst. Jak fanouškům postavy, tak prostě fanouškům DC Comics. Je důkazem toho, že i se zavedenými postavami se dá vytvořit něco, co sice neboří pevně dané mantinely, ale zároveň je to dostatečně jiné a zajímavé. Tohle se zkrátka povedlo…

    Více zde: http://nafilmu.cz/2020/08/harleen-nejlepsi-komiks-s-jokerovou-femme-fatale/
  • rewkon
    rewkon3.8.2020 09:59Harleen
    Kresba je jako vždy u Šejiće vždy dokonalá příběh není špatný ,ale více méně ničím nepřekvapil.
  • Fry
    Fry admin21.7.2020 21:16Harleen
    Harleen - Věřil jsem že mě to nebude bavit a o koupi jsem ani neuvažoval. Naštěstí mám známé na správném místě a nechal jsem se tedy ke koupi přemluvit, čehož po přečtení v žádném případě nelituji, jelikož tohle je totiž nejspíše nejlepší příběh s Harley Quinn, který si kdy přečtete. Žádné zbytečné odbočky, čistý scénář s hromadou dialogů, celé je to zaměřeno jen na pár ústředních postav, Batman se zde vyskytuje jen minimálně a po dočtení cítím velký potenciál k nějakému sequelu. Až na Šejićovu kresbu tedy nemám výhrady, doporučuji ... Za mě 4*!
  • Ter
    Ter15.7.2020 23:10Harleen
    Poriadna psychoanalýza. Pre fanúšika DC povinnosť vlastniť tento komiks.
  • Liborius
    Liborius13.7.2020 09:21Harleen
    Harleen jako temná sonda do duše psychopata, nebo spíše do jeho zrodu, je mistrovské dílo, které vzniklo pod rukama Stjepana Šejiće. Za to mu vzdávám hold, okamžitě ji řadím do své osobní topky nejlepších komiksů, které se mi dostali do ruky a všem silně doporučuji okamžitě si ji pořídit. Věřte mi, že tenhle komiks vlastnit chcete. I kvůli té dokonalé obálce! BRAVO. Více v recenzi na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/harleen-co-ukryva-namalovany-usmev/
  • Spike
    Spike11.7.2020 16:30Harleen
    Tohle je prostě lahůdka. První co upoutá je krásně řešená obálka, která nejen ještě o něco lépe vypadá, ale hlavně od pohledu více vydrží než podobně zajímavé řešení u Batman - Zatracení. Přirozeně ale to není to jediné co mě nadchlo.

    Když zůstaneme u toho co jak vypadá, hned zmíním kresbu. Kombinace kresby a malby na velkém formátu krásně vynikne, ač není nějak super detailní, díky částem kde je na stránku narváno enormní množství malých panelů, nelze říct že ten formát není když už ne nutnost, tak rozhodně vítaná přidaná hodnota. Jelikož jde především o dialogovku, bylo nutností dobře zachytit grimasy, mimiku a výrazy tváře, což se z většiny povedlo. Navíc je tu znát jak velký je to rozdíl když si komiks píše a zároveň kreslí někdo, kdo tomuto médiu opravdu rozumí. Těžko se to popisuje, ale kdo už má něco načteno, určitě si všimne a hned mu dojde o čem mluvím. Těch vizuálních nápadů kde se kresba a text prolínají a doplňují je tu plno a fanoušek komiksu jakožto vyprávěcí formy si tu jednoznačně přijde na své. Panelování, střídání velikosti obrázků, skvělé až filmové pracování s tempem... To byla prostě radost číst a když vykoukne nějaká celostránka nebo dvoustránka, nestačím se kochat, a to píšu jako někdo kdo Šejiće nemá v top 5 výtvarníků.

    Samozřejmě, dokonalý vizuál a forma by na plné hodnocení nestačily, i ten nejlépe vypadající komiks není dokonalý bez dobrého příběhu. A ten to tady táhne. Rozhodně nebudu přehánět, když řeknu že to je zdaleka nejlepší sólo komiks s Harley Quinn co tu vyšel. Ta postava mě vždy bavila právě ve spojení s Jokerem. Nehledě na to jak byl jejich vztah zobrazován či jak se měnil, Harley s ním byla neodmyslitelně spjatá a definovalo ji to. To je důvod proč mě její sólo série nebaví, Harley je pro mě zajímavá pro tu tragičnost kdy se z psycholožky/psychiatričky stane psychopat, ta toxická sebedestruktivní láska k té nejméně pravděpodobné osobě... Ta postava má v sobě hodně vrstev, hloubky a potenciálu, ale když se rozhodnete ji oddělit od toho, co jí dělá tím kým je, a udělat z ní postavu bez hloubky coby idol náctiletých holek a jako čistou nenáročnou zábavu ala Lobo nebo Deadpool, ještě ne moc dobře napsanou, to ji prostě degraduje. Vždy jsem věděl že postava Harley v sobě má potenciál na dospělé, tragické příběhy, které by konečně dokázaly těžit právě z její profese, kým byla a proč a jak se pak stala Harley Quinn. Jen s tím nikdo nepřišel. Až Stjepan Šejić se konečně na postavu podíval dospělým pohledem, nespokojil se pouze se zkratkovitou verzí originu ale šel pod povrch. Dal si záležet, vše pečlivě pomyslel, rozvrhnul, naplánoval, aby tu nic nebylo navíc a zapadalo do sebe. Není to jen o Jokerovi a Harley, jsou tu i větší či menší vedlejší role které celou tu mozaiku krásně doplňují, spousta nápadů, odkazů, a tvoří to perfektní celek. Nenapadlo by mě, že v komiksu o vztahu Harley a Jokera dostanu jako bonus kvalitně a originálně pojatý origin Two-Face, který si skoro nezadá s tím z Dlouhého Halloweenu. A takových milých překvapení je tu víc.
    Samotná postava Harleen je sympatická a do hlavy se jí podíváme natolik důkladně, že po tomhle už další její origin story číst nepotřebuji. Tady přesně pochopíme co a proč postavu vedlo k tomu stát se Harley, až na trochu urychlený či utnutý konec není co vytknout.
    Když se zastavím u Jokera, jeho zdejší pojetí coby rockové hvězdy co se využívá v show a miluje publikum je sice super a člověk i chápe proč mu Harleen propadne, ale pořád jsem měl chvílemi pocit že oproti tomu jak ho jinak známe, tu je podán až nebývale krotce a nepůsobí jako magor, ale spíš teatrální showman co blázna jen hraje pro přihlížející a chybí tu scéna, kdy by z něj šel opravdu strach a člověk nevěděl, co udělá dál. Ale to je jen postřeh, jinak jeho postava byla napsána i nakreslena dobře a do tohoto pojetí zapadá. Navíc si čtenář pořád může domýšlet, nakolik a jestli tu má Harley opravdu rád (ať už jakkoli) a nakolik je to všechno jen hra a manipulace. Vodítka a indicie k obojímu tu jsou a ta nejednoznačnost krásně ilustruje i vztah hlavní postavy k Jokerovi.

    Nebudu už dál chodit kolem horké kaše, čekal jsem dobrý komiks a dostal jsem ještě víc. Bonusy na závěr a nahlédnutí pod pokličku vzniku díla jsou jen třešničkou. Harleen je psychologicky vrstevnatá a do detailu promyšlená záležitost pro starší čtenáře, která ale nepostrádá zábavnost, nadhled a není nijak extra složitá. Je to komiks krásně přístupný, jen počítejte s tím že tady jde o vztahy, myšlenky a dialogy, akční komiks hledejte jinde. Zároveň je to důkaz pro všechny co se jim postava Harley v posledních letech zprotivila, že pořád je důvod ji mít rád i když nejste puberťačka, protože s ní existují i skvělé příběhy. Nejedná se o žádný zásadní milník v dějinách komiksu, pořád je to "jen" precizní jednohubka, nicméně v dějinách komiksů s Harley Quinn to (alespoň pro mě) zásadní dílko je. Až na klasicky chybějící záložku od Crwe je zpracování excelentní, a příběhu taky takřka není co vytknout. Doporučuji všemi deseti. 9,5/10
  • Abetu
    Abetu30.6.2020 21:28Harleen
    Nejprve člověka uchvátí kresba, která je sice úžasná, ale po chvíli si člověk říká, proč víc nevyužívá větší formát knihy... nakonec to jsou prostě jen trochu větší políčka. Ale pár z nich zahřeje fanouškovské srdce.
    Textů je ale fakt hodně. Nemůžu se zbavit pocitu, že velkou část popisováni pocitů a myšlenek postav by měly vyjádřit kresby. Čtenář nedostává moc prostoru si věci domyslet a pochopit po svém...
    Příběh je asi nejslabší část, postrádá jakoukoli hloubku, je generický a bez nápadu. Lineární origin story, jak ji známe. Neurazí, nepřekvapí. Občas zavání čistokrevným romantickým dramatem a vlastně je jedno, že se odehrává mezi Harley a Jokerem...
    Čtení na deštivé odpoledne, ale žádný nový základní kámen komiksového světa, bohužel.
  • krvinka56
    krvinka5629.6.2020 09:11Harleen
    Na tohle jsem se dlouho těšil a musím říci že to mé očekávání předčilo. To zpracování knihy nemá chybu obálka je fakt něco no doufám že vydrží. Popravdě jsem si vzpomněl na tu původní romanci Jokera a Harley. A toto zpracování se mi opravdu líbilo. Doufal jsem že to nebude jen akční jízda a tohle opravdu není akční jízda je to parádně nakreslená dialogovka s ukázkou toho jak člověk může snadno doplatit na své plány a spadnout až na dno . Šejič patří k mým oblíbeným autorům a jeho kresba je zde fakt úžasná ztvárnění Jokera se mu povedlo ale ženský to je něco ta Ivy. Přimýchání postavy Denta/Two face bylo povedené hlavně se mi líbí jak je zpracován jeho pohled na svět přímo jeho očima. To snad nikdo ještě neudělal.
    Zamne rozhodně spokojenost a jen s radostí doporučím tipuji že díky minimu akce a ukecanosti to nebude pro každého ale pro ty co mají Jokera a Harley rádi je to povinnost. Knha je parádně zpracovaná se super bonusy doufám v to že se Šejič k těmto či jiným postavám ještě vrátí .
  • jankie
    jankie26.6.2020 15:12Harleen
    Hodnocena pouze kresba, koupil jsem to kvůli ní. Číst to fakt nebudu.
  • Gocek
    Gocek22.6.2020 19:25Harleen
    Je to sice zajímavě nakreslené ale jinak je to strašná hovnařina.
  • Gmork
    Gmork22.6.2020 09:28Harleen
    Prostě naprosto dokonalé, dalších slov netřeba. Víc takových komiksů.
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš21.6.2020 22:57Harleen
    Harleen je dokonalá komiksová zábava. Prvotriedna kresba, sympatická hlavná hrdinka a veľmi vydarený príbeh. Síce to má minimum akcie, ale tie dialógy tu majú toľko napätia, že som si na akciu ani nespomenul. Prečítané na jeden záťah a zatiaľ komiks roka.
  • Good Games
    Good Games mecenáš20.6.2020 21:24Harleen
    Veľké prekvapenie. Či už je to prevedenie knihy, príbeh, dialógy, postavy, kresba, farby…to všetko je na výbornú a milujem ten pocit, keď mám po dočítaní komiksu úplne jasný názor, že to bola pecka! =►Celá recenzia◄=
  • SNUFKIN
    SNUFKIN15.6.2020 22:18Harleen
    Silene ukecany, ale originalne obrazove reseny a vylozene pekne udelany.
603352
  • ondra kenway
    ondra kenway29.7.2020 18:40Harleen
    Mě by zajímalo, jestli bude pokračovat v tom Death Vigilu
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.7.2020 18:18Harleen
    Je pravda, že ty dvě knihy strašně moc vysvětlují, ale jde tam vidět také to, že se připravuje půda pro nějaké větší fantasy. Podle mě měl v hlavě úžasný příběh, ale bohužel. Navíc graficky mi to přijde jako nejlepší Sejic
  • lantan1
    lantan123.7.2020 08:43Harleen
    Fimi: Na to se ho v tom rozhovoru taky ptali. A vyjádřil se v tom smyslu, že to byla jeho prvotina a že na to moc pyšný není. Že to v podstatě pokazil tím, že se snažil čtenáři moc vysvětlovat svět, ve kterém se to odehrává, místo aby se zaměřil na postavy a nechal ty zákonitosti světa postupně a pomalu vyplynout z příběhu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.7.2020 07:48Harleen
    Kdyby tak Sejic dokončil Ravine
  • lantan1
    lantan122.7.2020 07:38Harleen
    jh666: Tak to je škoda :( Moje informace byla z interview s ním na youtube z 22.5.2020 :( Už i tam zmiňoval, že má práce nad hlavu, že v podstatě nic jiného nedělá. A abstraktně pořád zmiňoval svoje zanedbané zdraví...
  • jh666
    jh66622.7.2020 06:39Harleen
    lantan1: To ale bylo předtím, než seknul s komiksama "na zakázku". Teď chce dělat jen autorské věci. Jeho poslední prací pro DC podle všeho bylo první číslo té online série Harley Quinn: Black, white, Red.
  • lantan1
    lantan121.7.2020 21:41Harleen
    Fry: Sám Sejic se vyjádřil, že by z toho měla být trilogie. Druhý díl by se měl jmenovat Isley (Poison Ivy) a ve třetím dílu by už měla být Harley s Ivy.
Četl/a (118)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 353638, 3DD!3, AlmightyMates , ArmadOon, BadBoy, Benny, Blackmoor, Bubákolog, calvin10, charvos, Cinema Ranger, Covenant, cowok, Darker, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, Delphín, Denis, desto, Deži, Doppelganger, Dzoglik, Elfo.here, farnhajt, faster86, fifas, FilipNejdl , Final, Fort, Fox01, Fry, Garp, GCRyan, Géba, Georgíno J., Gustik5, Hanussen, hellblazer, Himlik, house192, invape, Izmir Čupr, Jack, jankie, jaspis, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, Joker189, Kaaos, Kaluž, Kamoš, karl173, kendor007, Kiko, Kil-Khal, kindanerd, Kiwi1902, koudak89, Lachvos, lacoste, lantan1, Lijem24, Lokusta, Lookass33, Lord Baltimore, LuckyLjuk, malylada, Mamut12, Matthew, MEGA, Mercurio, MonsterGyre, MP, Mr.Plysh, Murphy722, NecRoman, Norri, onfr300, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Ozymandias, Palebras, pearlxjam, perak, Petrisko911 , petrSF, Poniczech, Poseidon1978, punisher, puolpm, RaptoR, rewkon, schefik, Schimi85cz, Schirru, seneke, SHORTY, Sick666, Sikk, Spike, SteveCZ, the.kasztan, Tommar, Tony, trudoš, utresyby, Vajper, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(196)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 353638, 81splinter, Abe, Abetu, Alfi, Alfred, AlmightyMates , ArmadOon, Azbest, BadBoy, Badgu.y1902, bboorreekk, Beng.D, Benny, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, bmc75, Bubákolog, calvin10, Caylen-Tor, charvos, cobe, cowok, CSE_AC/DC, Dali, DanielT, Darker, Davispear , Daxik1988, deadpool, Deckard, deefha, Denis, desto, Deži, Dinik, DKoscik, Doppelganger, dre, Dzoglik, Er.Nest, erik, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filip123, FilipNejdl , filosh, Final, Flowtek, Fox01, Fry, GCRyan, Géba, Georgíno J., Goeger-Devil007, gumidekmedvidek, Gustik5, Hades, Hanussen, Hawwwran, hellblazer, herbert, house192, illy, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, james dixon, jankie, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, jjjirik, Joker189, kadas97, Kadin, Kamoš, Kareru, karl173, KarlosJB, kendor007, Kiko, Kiwi1902, koudak89, Kouzelnik7, krvinka56, Lachvos, lacoste, libormatejka, Lijem24, listr, Lojza, Lokusta, Lookass33, LuckyLjuk, luky.kuky10, malylada, Mamut12, Mariomichal, Marvin, Matthew, Matthew, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, mikado, mirror, Mitak, MonsterGyre, monty.cl, MP, MP81, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Plysh, Murphy722, NecRoman, NellUl, Nevidal7, Norri, Olesh, onfr300, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Palebras, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, Petrisko911 , petrSF, PH79, Poseidon1978, punisher, puolpm, raenius, RaptoR, regressiv, rewkon, RicHard. , rooty, Rumburaq, Saran, schefik, Schimi85cz, Schirru, Šedo, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Sikk, Skot, sleepless, slothest, Spike, Staník, Stara.kryta, SteveCZ, suricattaontheway, syon, tacmud, terrordemon, the.kasztan, Tialster, timek, Tomasino79, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, utresyby, Vajper, vishnar, vranakx, Wasseg10, willis, xintax, Yaromil, Yefery, yogi, yojimbo, Zbysek2410, zdoog, zgrywus, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (29)
Al0f0k, arnecht, barthez, Blacklarch, BreakingAway, ConanVJ, delsemela, Denis1996, DracoAn, gezic, hahahoho, hypermlok, jajsemviktor, James, Jimbeam90, Joshua_T, LookAss, maitreja, Maty48, Mysak92, Nightmare, OldaB, pavel, Radkos, Raido26, Rinter, Sole, tukak, vrazdinek
Shání (6)
Černá Krysa, gezic, jaspis, LookAss, Nightmare, Tomate