Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Povedlo se! Děti ze sirotčince Grace Field dorazily do vytouženého cíle a konečně se na chvíli ocitají v bezpečí před démony. Jenže... je tohle opravdu to, o čem snily? Po prvotním nadšení přicházejí deziluze a Emma s přáteli poznávají, že jejich starosti ještě zdaleka neskončily.

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-833-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #07 (Shueisha Inc., 2018)
  • sedw
    Podobně jako v minulém díle, i tady jedeme v pomalejších kolejích, nicméně tvůrci pořád drží napětí a mystičnost příběhu a mě pořád velmi baví ho číst. Takže sice slabší díl, ale pořád se čte samo.
  • VanTom
    VanTom24.3.2022 11:58Zaslíbená Země Nezemě #07
    Situace v úkrytu B06-32 se po počáteční roztržce relativně uklidní, resp. je učiněna dohoda – a "Tykadlo" s "Ospalcem" vyrážejí pod vedením nevyzpytatelného "Šéfíka" ven. Protože toho ale není moc k plánování a analytický styl psaní se nemění, průzkum nového útočiště tak doprovázejí hlavně neustále se opakující motivační a kolektivní fráze.
  • Fort
    U tohohle svazku zjišťuji svou závislost na sérii a to z důvodu, že další díly ještě nevyšli. Nezbývá než čekat na další svazky a čas si krátit i jinou mangou.
  • Sawyer
    Sawyer30.8.2021 16:12Zaslíbená Země Nezemě #07
    Taky mě tenhle díl bavil nejméně. Celé se to odehrává v bunkru a musí se to celé prozkoumat, ale jinak se zde nic moc neděje. Konec skončil dost napínavě, takže si myslím, že další díl zvedne laťku dost vysoko.

    Celkem - 60%
  • Good Games
    Good Games mecenáš16.11.2020 21:44Zaslíbená Země Nezemě #07
    Zaslíbená Země Nezemě 7 je zatiaľ najslabším dielom série. Stále to nie je vyslovene slabá časť, ale neudeje sa tu celú knihu takmer nič. Tentokrát ma to bavilo výrazne menej ako inokedy a aj nová postava záhadného dospeláka nepriniesla požadované napätie. Ak si to porovnám s dielom minulým, ktorý sa tiež odohrával takmer celý v úkryte, ale obsahoval aj dve skvelé tajomné postavy démonov (Muzika a Sandžu), všadeprítomné napätie a aj prostredie bolo výrazne nebezpečnejšie, tak siedmy diel je jednoducho o úroveň horší. Snáď ôsmy diel znovu zdvihne kvalitu. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin26.7.2020 21:21Zaslíbená Země Nezemě #07
    Kdybych do toho chtěl rejpat, najdu pár věcí, ale dělat to nebudu, protože mě ta série furt baví a je napínavá. Na rozdíl od jiných manga sérií se stále někam ubírá; ono tajemství, které je třeba rozklíčovat, se pomalu odkrývá, ale zároveň vznikají nenásilně další otázky. Zatím je to scenáristicky koherentní. Kaiu Shirai, opět slovy Huga Toxxxe: "sypu to po špetkách". Kéž se to nepokazí.

    Celkový dojem: 70%
6204